Монтажна піна - купити Будівельна хімія у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Монтажна піна


Багато будівельних, монтажних, ремонтних робіт неможливо виконати без такого матеріалу, як монтажна піна. Вона використовується для заповнення різних отворів, швів, стиків. Будівельна піна відноситься до категорії поліуретанових герметиків. Найчастіше піною Ceresit, Момент користуються при монтажі конструкцій, де важлива хороша тепло- і звукоізоляція. Наприклад, при установці дверей або вікон.

Сучасна піна монтажна поєднує в собі прекрасні експлуатаційні властивості, доступну вартість, простоту застосування і довгий термін служби. Тож не дивно, що попит на продукцію лише підвищується. У нашому онлайн-каталозі Ви можете підібрати і купити з доставкою піну монтажну Ceresit, Момент або інших відомих виробників. Широка номенклатура, різноманітність продукції, доступна ціна від виробника і оперативна відправка по Києву і Україні. Консультанти АкваМаркет цілодобово на зв'язку, щоб допомогти Вам визначитися з вмістом замовлення і оформленням покупки.

Як це працює

Сьогодні у продажу є такі види монтажної піни: однокомпонентна і двокомпонентна. Перша поширена ширше, оскільки користуватися нею зручніше і простіше. Вона пакується в аерозольні балончики, при цьому всередині знаходиться відразу кілька речовин. Основа піни - змішані ізоцианат і поліол, які перетворюються в фотополімерний матеріал. Примітно, що хімічна реакція відбувається саме у зовнішньому середовищі при контакті з повітрям. Матеріал трансформується в поліуретан, міцний і стійкий. Як піноутворювач використовуються всілякі зріджені гази або їх суміші. Газ створює тиск, під дією якого фотополімер виходить з балона. При контакті з повітрям будівельна піна збільшується в розмірі в 20-40 разів, завдяки чому заповнює будь-які порожнини. Повне висихання матеріалу відбувається за 24 години. Відмінністю двухкомпонентної піни є те, що ізоцианат і поліол знаходяться в окремих один від одного порожнинах аерозольного балона. У матеріалу більший вихід, але і досить висока ціна. Тому використовують двокомпонентну ізоляцію частіше професіонали, а в побуті застосовується однокомпонентний герметик.

Будівельна піна - повністю нешкідливий матеріал, який завдяки своїй пористій структурі має прекрасну ізоляцією. Для чого використовується монтажна піна:

  • Тепло- або звукоізоляція.
  • Монтаж всіляких конструкцій або окремих частин.
  • Роботи з ущільнення.
  • Герметизація стиків, щілин, водовідводів.

Завдяки своїй універсальності монтажна піна зайняла більшу частину ринку будівельних матеріалів. Вона замінила собою пробки, стрічки з мінеральної вати, бітум, цемент, штукатурку. Герметик відмінно працює з усіма будівельними матеріалами: дерево, камінь, метал, бетон. Тому це дозволяє широко застосовувати монтажну піну для герметизації і звукоізоляції, склеювання матеріалів.

Чого боїться монтажна піна

Раніше робота з полімерами проводилася тільки при певних погодних умовах, але сьогодні всі засоби вважаються всепогодними, а зовнішні умови не впливають на якість і властивості матеріалу. Однак є дві важливі умови, яких потрібно дотримуватися. Затверділий матеріал сприйнятливий до вологи, тому при випаданні атмосферних опадів його потрібно обов'язково зачищати. І ще один момент - піна будівельна руйнується під дією ультрафіолетових променів. В ідеалі, після застигання піну покривають гідроізоляцією, щоб матеріал не втрачав свої властивості і щільність.

Монтажна піна. Як користуватися

Оскільки балон знаходиться під високим тиском, для нанесення матеріалу використовують спеціальне обладнання. Пістолет для монтажної піни дозволяє правильно і точно нанести матеріал. Однак і без пістолета впоратися можна. Головне - підійти до роботи відповідально.

Спочатку потрібно видалити всі забруднення з поверхні, яка буде оброблятися. Якщо порожнина досить велика, перед нанесенням піни краще заповнити її пінопластом. Це не тільки знизить витрату герметика, а й збільшить ізоляційні властивості ділянки.

Щоб прискорити реакцію, можна збризнути оброблювану поверхню водою. Але це не обов'язково. Далі потрібно струснути балон протягом 20-30 секунд. Зніміть захисний ковпачок, піднесіть вільний кінець балона до ділянки, де буде проводитися герметизація. Порожнини і щілини заповнюйте не більше ніж на 30-50%, оскільки матеріал по мірі висихання буде розширюватися. Обробіть всі ділянки, а потім дочекайтеся повного висихання.

Якість роботи багато в чому залежить від якості використовуваного матеріалу. Якщо Вам потрібно купити в Києві монтажну піну з гарною адгезію до будь-яких матеріалів, загляньте в наш каталог. АкваМаркет пропонує 100% оригінальну продукцію за ціною виробника. Якісна піна монтажна для професійного і побутового застосування.