Будівельна хімія - купити Будівельне кріплення у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (3)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Bison, 7,5 г, Суперклей професійний
Артикул: 78968
Alteco, 85 г, Алтеко, Клей-герметик, силіконовий

на завтра
Артикул: 48441

Будівельна хімія


Будівельна хімія є окремою категорію речовин, які використовуються разом з основними матеріалами в ході виконання ремонтно-будівельних або опоряджувальних робіт. Сюди входять будівельний клей, всілякі грунтовки, пластифікатори, просочення, герметики. Без цієї продукції на будмайданчику просто не обійтися, оскільки ці речовини покращують експлуатаційні характеристики основних матеріалів. Крім того, якісна будівельна хімія значно скорочує час виконання робіт, а також дозволяє здійснювати їх незалежно від погодних умов. Застосування будівельної хімії має такі переваги:

  • Скорочення витрат основного матеріалу.
  • Зручна форма випуску.
  • Простий спосіб використання.
  • Покращення якісних показників основних матеріалів.
  • Підвищення результативності виконуваних робіт.
  • Скорочення витрат часу на ремонт або обробку.
  • Висока ефективність, відмінна герметизація, ізоляція, фіксація.

Купити з доставкою будівельну хімію в Києві за найкращими цінами Ви можете в онлайн-каталозі нашого магазину. АкваМаркет відібрав для Вас широкий асортимент товарів, здатний задовольнити потреби будь-якого клієнта. В наявності герметик, монтажна піна, клей, пластікіфатори, гідроізоляція і інші товари від топових виробників. Консультанти цілодобово на зв'язку, щоб допомогти підібрати необхідний товар. АкваМаркет дає гарантію на всю продукцію, яка у нас продається. Тому кожен покупець буде впевнений в тому, що він купує 100% оригінал, а заявлені виробником властивості збігаються з реальністю. Завдяки зручній системі фільтрів Ви можете самостійно знайти потрібні позиції за лічені хвилини. Сортуйте продукцію за вартістю, виробником або її призначенням. Ми нагадуємо, що для оптових клієнтів діє спеціальний прайс, а доставка здійснюється максимально оперативно по всій Україні.

Будівельна хімія і її різноманітність

Всі засоби діляться на кілька основних категорій залежно від властивостей і сфери застосування. Ось основні групи будівельної хімії:

  • Герметики. Їх головне призначення - заповнити тріщини, порожнечі, щілини, які утворюються в ході виконання будівельно-ремонтних робіт. В основі хімії лежать полімери або каучук. У нашому магазині можна знайти різні види герметиків для найрізноманітніших потреб: покрівельний, універсальний, санітарний, термостійкий. При виборі товару обов'язково звертайте увагу на його основу, оскільки вона визначає сферу використання і особливості герметика. Наприклад, акриловий герметик на основі акрилатних смол застосовується для внутрішніх робіт. Він підходить для фарбування або покриття лаком. Однак акриловий герметик примхливий, тому використовується тільки в сухих і теплих приміщеннях. Силіконовий герметик перевершує акриловий за експлуатаційними характеристиками. Він витримує перепади температур, атмосферні опади, відрізняється пластичністю і високою міцністю. Тому силіконовий герметик ідеально підходить для зовнішніх робіт. Також в нашому каталозі є бітумні, поліуретанові герметики бездоганної якості. Зверніть увагу, що монтажна піна також відноситься до даної категорії будівельної хімії. Будівельна піна являє собою пінополіуретановий герметик, який використовується ь для ущільнення швів і стиків шириною від 3 см.
  • Клей. Дозволяє фіксувати оздоблювальні матеріали на горизонтальній або вертикальній поверхні. За допомогою клею виконують різноманітні роботи, починаючи від укладання лінолеуму і закінчуючи поклейкой шпалер. Зараз існує безліч видів і різновидів матеріалу: твердий (плівки, гранули, порошки), рідкий (розчини і емульсії) або пастоподібний (мастики). Залежно від основного компонента випускають клей поліуретановий, клей вододисперсійний, силікатний, епоксидний, ПВА, рідкі цвяхи. Популярна новинка - клей-герметик, який поєднує в собі властивості двох типів хімічних речовин. Використовується для склеювання різних матеріалів між собою, а також для герметизації і захисту від різних факторів середовища.
  • Грунтовки. Засіб для обробки поверхонь перед фінішною обробкою - шпатлюванням, обклеюванням, фарбуванням. Грунтовки знижують вбираючі здатності оздоблювальних матеріалів, тим самим збільшуючи термін їх служби. Сучасні грунтовки також мають властивості знезаражувати поверхні, перешкоджаючи утворенню цвілі, грибка.
  • Пластифікатори. На відміну від попередніх категорій будівельної хімії пластифікатори не є самостійним складом, а використовуються в якості добавки до цементних розчинів. Завдяки пластифікаторам цемент стає гнучким, повільніше засихає або набуває вологостійкість.

Ми подбали про те, щоб Ви могли замовити всі необхідні матеріали в одному магазині. Це суттєво економить не тільки час, але і сили, оскільки замовлення буде доставлений однією посилкою. Продукція, запропонована на АкваМаркет, відповідає високим стандартам якості і надійності. Оригінальна будівельна хімія стане в нагоді як при масштабному будівництві, так і при виконанні звичайного побутового ремонту.