Іграшки для купання - купити Іграшки у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (1)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Baby Team, 4 шт, Набір іграшок для ванни Бебі Тім, Човники, з 1 року

на завтра
Артикул: 53328

Іграшки для купання


Водні процедури відіграють важливу роль у розвитку дитини. Це лише на перший погляд здається, що купання потрібне лише для того, щоб малюк був чистим. Вода сама по собі сприяє розслабленню м'язів, загартовує та знімає психоемоційне навантаження. Щоденне купання можна зробити ще кориснішим, якщо підібрати якісні розвиваючі іграшки для води. На думку педіатрів, саме ігровий процес для дітей є найкращим способом пізнати світ та розвинути у собі необхідні навички. Тому іграшки для купання - це можливість познайомити малюка з навколишнім світом, стимулювати діяльність головного мозку та навчити його встановлювати причинно-наслідкові зв'язки. Так чи інакше, купання плюс іграшки - шанс поєднати приємний і корисний процеси в єдине захоплююче дозвілля.

Навіщо потрібні іграшки для купання малюка

Перетворивши гігієнічну процедуру на гру, батьки забезпечують дитині різнобічний розвиток. Водні процедури перетворюються на захоплююче, веселе проведення часу, в процесі якого дитина отримує порцію корисних навичок. Іграшки для ванної це:

  • Розвага. Змінюючи сценарії гри можна відучити малюка від страху води. Малюк звикнеться з новою обстановкою, відчує безпеку та комфорт.
  • Розвиток. Іграшки для купання у ванній випускаються абсолютно різні, завдяки чому батьки легко знайдуть відповідний варіант для потрібних цілей. Шляхом підбору аксесуарів, можна вирішувати різні завдання, чи то розвиток дрібної моторики чи розширення кругозору. Непромокаючі книжки, магнітна рибалка, заводні іграшки для купання несуть у собі можливість розвитку здібностей малюка до творчості, прояву інтересу до плавання.
  • Поліпшення психоемоційного стану. Ігри у ванній знижують затиснення м'язів, знімають стрес, зміцнюють нервову систему. Створюється позитивне емоційне тло, в якому і повинна рости дитина.

Які бувають іграшки для купання дітей

Якщо заглянути в наш інтернет-магазин, то можна побачити безліч різноманітних пристроїв, які зроблять процес купання корисним і захоплюючим. Асортимент справді безмежний, що для багатьох покупців стає утрудненням у виборі товару. Ми розбили всі іграшки для води на групи, щоб Вам було легше купити потрібну новинку. Пам'ятайте, що всі пристрої розробляються з урахуванням віку дитини, про що свідчить відповідне маркування на упаковці. Отже, ось популярні види іграшок для купання:

  • Гумові. Класичний варіант, до якого багато хто звик. Як правило, це вироби у вигляді тварин, геометричних фігур, фруктів та овочів. У багатьох іграшок є бризкалки, завдяки яким можливості гри значно розширюються. Для виготовлення використовується еластичний та повністю безпечний матеріал, який не шкодить малюкові. Гумові іграшки підійдуть малечі до двох років.
  • Механічні (заводні). Усередині кожного виробу є механізм, який приводить іграшку у рух. Різні катери, дельфіни, човни, кити та інші іграшки роблять купання ще більш захоплюючим. Деякі виробники додатково оснащують товар музичним супроводом.
  • Іграшки для ванної на присосці. До цієї групи входять літери, цифри, призначені для розвитку дитини. Присоски легко кріпляться та видаляються з поверхні ванни, не залишаючи слідів.
  • Надувні іграшки для купання. Це не тільки м'ячики або інші фігурки, а й пристосування, які допомагають дитині плавати. Кола, матраци, нарукавники можна використовувати у ванній, а влітку – у природній водоймі.
  • Іграшка-книжка для ванної кімнати. Виготовляють такі вироби з особливого поролону, призначеного для контакту з водою. Відмінний додаток для купання малюків 2-3 років.

Як бачите, асортимент справді великий і на АкваМаркет є з чого вибрати. Ми пропонуємо купити з доставкою іграшки для купання, виготовлені найкращими закордонними та українськими брендами. Ви можете замовити набір іграшок для купання онлайн та оформити доставку в будь-яку точку України. Оригінальні, красиві та безпечні іграшки для Ваших дітей.