Настільні ігри - купити Іграшки у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Настільні ігри


До недавнього часу настільні ігри займали невелику нішу в світі розваг. Однак з кожним роком вони ставали все більш популярними. Їх не змогли витіснити ні ігрові приставки, ні комп'ютери, ні мобільні телефони. Класичний Ерудит і емоційний Еліас з року в рік набувають все більше шанувальників. Виробники випускають всілякі економічні, детективні, стратегічні настільні ігри, надаючи покупцям широкий вибір головоломок для великої компанії або тихого сімейного вечора. В даному розділі сайту АкваМаркет Ви знайдете настолки на будь-який смак і гаманець.

Настільні ігри та їх переваги

Незважаючи на появу комп'ютерів, смартфонів і ігрових приставок, класичні настолки не стають менш популярними. Настільні ігри для дітей і дорослих дозволяють поринути в нестандартний фантазійний процес, захопившись вирішенням стратегічних або логічних задач. В процесі у гравців прокидається азарт, адже потрібно обіграти суперників. Процес гри супроводжується приємним передчуттям перемоги і радісним хвилюванням. Навіть найпростіша настільна гра, така як Ерудит або Монополія, подарує масу приємних емоцій.

Не варто забувати і про те, що ігри настільні несуть в собі масу користі. Вони розвивають такі якості, як комунікабельність, здатність шукати компроміси і вести переговори, робота в команді. Залежно від особливостей і типу головоломки вона тренує стратегічне або асоціативне мислення, логіку, креативність, збагачує словниковий запас і покращує пам'ять. Більш того, згідно з останніми дослідженнями настільна гра - найбільш дешевий і доступний спосіб реабілітації для людей, які перенесли травми або захворювання, що впливали на головний мозок або ЦНС.

Ще один важливий аргумент на користь того, щоб купити настільну гру - це прекрасна можливість об'єднати людей. Підібравши підходящу головоломку для компанії або для вечірки, Ви зможете зібрати за одним ігровим простором людей різного віку і статі. Щоб вирішити задачу або добитися перемоги гравцям доведеться докласти чимало зусиль, зосередитися, відклавши в сторону мобільні телефони. У чому ще полягає користь настільних ігор:

  • Розширюють кругозір і фантазію.
  • Покращують настрій, дарують позитивні емоції.
  • Розвивають комунікабельні здібності
  • Тренують пам'ять, посидючість, уважність, що особливо важливо для маленьких дітей.
  • Зміцнюють дружні і сімейні зв'язки.
  • Покращують якість дозвілля для всієї родини.
  • Є профілактикою деменції і хвороби Альцгеймера.

А оскільки в магазині АкваМаркет запропоновані настільні ігри недорого, Ви зможете купити не одну, а кілька настолок, щоб завжди мати вибір: у що сьогодні пограти з друзями, дітьми або членами сім'ї. Асортимент головоломок, запропонованих в нашому каталозі, задовольнить потреби кожного покупця. В наявності ігри настільні для компанії, для сім'ї, для дівчаток і для хлопчиків. Тематичні, розвиваючі, логічні ігри на будь-який смак і гаманець. Замовте товар онлайн, а ми швидко доставимо його в Київ, Львів, Харків, Дніпро або будь-яке інше місто України.

Види настільних ігор

Останнім часом асортимент настолок став неймовірно великим. Тут є безліч рішень, які відрізняються по сюжету, правилам гри. Недосвідчені покупці можуть розгубитися в подібному різноманітті. Якщо Ви не знаєте, як вибрати настільні ігри, зверніться до загальної класифікації. Поділ ігор на основні сегменти дозволяє виділити для себе найбільш підходящу групу товарів. А потім можна підібрати гру в рамках цієї ніші. Отже, ось популярні види настільних ігор:

  • Детективні. Поєднують елементи рольової гри і головоломки. Учасники буквально перевтілюються в детективів, а потім ведуть розслідування і відкривають таємниці.
  • Активні. Являють собою сети з простими правилами, розраховані на велику кількість гравців. Подібні настільні ігри для дітей і дорослих тренують активність, спостережливість, швидкість реакції. Яскравим представником цього сегменту є Активити, яку часто вибирають в якості гри для вечірок. А туристичне видання Активити завжди можна взяти з собою в поїздку або у відпустку.
  • Розвиваючі ігри. Одна з найбільш великих категорій, куди входять різноманітні сети для розвитку навичок у дорослих і дітей. Це ігри на розвиток уяви, реакції, уважності, координації рухів і дрібної моторики. Зараз на піку популярності знаходиться Добл. Це універсальне рішення, яке однаково знадобиться в якості гри в дорогу або гри на вечірку.
  • Творчі. Розвивають креативне мислення, ораторське мистецтво, навички імпровізації, пантоміми, співу або малювання.
  • Економічні. Незмінна класика, яка користується величезною популярністю у дорослих та дітей. Легендарна Монополія, Бізнес та інші варіації виробляють у гравців здатність планувати, аналізувати, думати, створювати щось величезне і масштабне.
  • Рольові психологічні. У цю групу можна віднести такі ігри, як Мафія, Імаджинаріум, Еволюція, Емоційний інтелект. Вони створені, щоб тренувати емоції і психіку. Мафія розвиває у гравців емоційний інтелект, стійкість, логіку і асоціативне мислення.
  • Класичні. Стандартні ігрові набори, в які із задоволенням грає не одне покоління. Шашки, шахи, доміно, лото та інше настільні ігри універсально підходять для гравців будь-якого віку.

Настільні ігри - це захоплююче проведення часу і серйозний конкурент комп'ютера. Проведіть вечір всією сім'єю, зберіться з друзями, розгадати чергову головоломку або побудуйте свою бізнес-імперію в Монополії. А ми допоможемо Вам урізноманітнити дозвілля, надавши величезний вибір настільних ігор, які можна купити з доставкою.