Брязкальця - купити Іграшки у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (2)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Baby Team, Іграшка з пищалкою Бебі Тім, в асортименті, з 4 місяців Baby Team, Іграшка з пищалкою Бебі Тім, в асортименті, з 4 місяців

на завтра
Артикул: 53330

Брязкальця


Брязкальце - це найперша іграшка в житті кожного малюка. Воно допомагає новонародженим досліджувати світ і забезпечують повноцінний розвиток дитини. На початкових етапах життя малюка обов'язково потрібно обзавестися такими іграшками і вибирати нові у міру дорослішання дитини.

Які бувають брязкальця

Існують різні види брязкалець, у кожного з яких є свої особливості. Виробники враховують вік дитини та її інтереси, створюючи іграшки, актуальні для задоволення потреб малюка в той чи інший період. Цілком логічно, що брязкальця для немовлят не будуть цікаві діткам постарше і навпаки. Розберемо основні різновиди:

  • Розтяжки і підвіски. Їх купують для новонароджених і акуратно підвішують над коляскою або люлькою. Іграшка-підвіска може мати як просте виконання, так і більш розширений функціонал. Останнім часом великою популярністю користуються музичні мобілі, які автоматично обертаються і видають приємні звуки. Таке брязкальце на ліжечко допомагає швидше вкласти дитину спати і привертає її увагу, коли вона не спить. Малюк вчиться концентрувати погляд на конкретному об'єкті.
  • Іграшки-брязкальця у вигляді браслетів, шкарпеток або пінеточек. Допомагають крихтам розвивати основи рухової активності. Всередині у таких іграшок знаходиться спеціальний наповнювач, який шурхотить. Щоб почути його, малюкові доведеться активно рухати ручками. А якщо мова йде про шкарпетки - то потрібно рухати ніжками: бігати, ходити, тупати. У форматі захоплюючої гри дитина навчиться базовим речам, з радістю і величезним задоволенням.
  • Брязкальце-прорізувач. Їх купують в період, коли у дитини починають різатися зубки. Гризучи поверхню іграшки, малюк самостійно буде робити щадний масаж ясен, що знижує хворобливі відчуття під час прорізування зубів. Подібні іграшки випускають з безпечних і натуральних матеріалів, які не кришаться, не мають смаку або різкого аромату. Повністю екологічні прорізувачі Ви можете замовити онлайн в нашому інтернет-магазині.
  • Класичні брязкальця. Видають різноманітні звуки при струшуванні: шарудять, дзвенять, пищать, торохтять. Є моделі з однією ручкою або перекладинами, випускаються в різноманітному дизайні, у вигляді іграшок, геометричних фігур і інших об'єктів.
  • Рухливі іграшки-брязкальця. Мають рухомі елементи, які повертаються в різні боки, мають рельєфну, гладку, різнокольорову поверхню. Унікальні конструкції привертають увагу, допомагають розвивати координацію, моторику, слух, тактильні відчуття і просторове сприйняття світу.

Як вибрати брязкальце на коляску і не тільки

Перш, ніж купити дитині цей виріб, батькам слід уважно ознайомитися з вимогами, що пред'являються до товарів даного типу. Основні критерії вибору брязкалець:

  • Безпечний матеріал. Брязкальце повинна бути виготовлена ​​виключно з якісних, безпечних, гіпоалергенних матеріалів. У хорошої іграшки відсутній запах, не змивається і не стирається фарба, навіть якщо поверхню намочити водою. При контакті зі шкірою виріб не залишає слідів.
  • Безпечна конструкція. Всі елементи і з'єднання повинні бути надійними і добре фіксуватися. Хороші брязкальця не мають гострих кутів або дрібних деталей, якими дитина здатна травмуватися. Якісні вироби мають високий запас міцності, завдяки чому витримують удари і падіння.
  • Яскравий колір, гарний дизайн. Незвичайні і яскраві іграшки привертають увагу дітей. Однак вироби, перевантажені елементами, викликають складності сприйняття. Тому краще підбирати іграшки відповідно до віку. Малюкам - брязкальця простіші, виконані в червоному або жовтому кольорі, які розпізнають новонароджені. З 4-5 місяців можна купити брязкальця основних кольорів спектра.
  • Комфортний звук. Він повинен бути приємним і радувати слух малюка, але не лякати його або дратувати. Бажано, щоб в запасі були присутні музичні брязкальця з різноманітними акустичними варіантами.
  • Можливість гігієнічної обробки. Оскільки дитина постійно упускає іграшки, слід вибирати вироби, які можна мити і чистити. Пам'ятайте, що робити це доведеться практично щодня. Тому віддавайте перевагу простим і гігієнічним матеріалам, щоб не шукати, як мити брязкальця, виконані з екзотичних тканин або речовин.

Вибирайте брязкальця відомих брендів, які ретельно контролюють всі етапи виробництва і надають сертифікати відповідності стандартам. Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує купити брязкальця надійних марок: Lindo, Baby Team, Canpol. Величезний асортимент, доступні ціни, можливість доставки по Києву та Україні.