Пазли - купити Іграшки у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Пазли


У всьому різноманітті дитячих ігор пазли займають особливе місце. З ними напевно знайомий кожен з Вас. Це гра-головоломка, яка складається з розрізнених дрібних частинок. Збираючи їх разом, Ви створюєте цілу велику картину. Розвиток виробничих технологій і поява нових матеріалів дозволила випустити на ринок нові види пазлів, розраховані на людей будь-якого віку. Процес складання ускладнюється за рахунок особливостей малюнка, кількості і розмірів деталей.

АкваМаркет пропонує купити з доставкою будь-які види пазлів для дітей і дорослих. В наявності головоломки тематичні з різними сюжетами. Ми подбали про те, щоб в асортименті були пазли для малюків і інформаційні картинки-головоломки для дорослих. Переваги покупки в нашому магазині очевидні. Ви можете замовити купити пазли в Києві цілодобово, замовивши доставку товару в будь-яку точку країни. Навіщо витрачати час на офлайн-шопінг, якщо через Інтернет купувати зручніше і вигідніше. Різноманітні способи оплати, миттєва обробка замовлення, а також широкий асортимент, яким не зможе похвалитися жоден столичний магазин. Номенклатура постійно розширюється, щоб задовольнити потреби покупців різного віку.

Пазли. Види, які користуються найбільшим попитом

Заглянувши в наш каталог, Ви оціните різноманіття представлених товарів. Широкий асортимент іноді викликає у потенційних покупців складності. Постає питання, як вибрати відповідний пазл. Насправді підібрати головоломку простіше, ніж Ви думаєте. Головне визначитися зі своїми уподобаннями та знати класифікацію продуктів. Всі пазли можна розділити на кілька категорій:

  • Класичні. Виготовлені з щільного картону або пресованого паперу з нанесенням яскравого малюнка. Дана категорія відрізняється найбільш широкою тематикою, що охоплює абсолютно всі сюжети і сфери. Тому Ви легко підберете пазл для себе або в якості подарунка.
  • М'які. Розраховані на найменших користувачів. Такі пазли для дітей виготовлені з м'яких матеріалів, що виключає можливість травми в процесі побудови. Деталі м'яких пазлів великі, тому підійдуть для самих маленьких гравців. Батькам не варто переживати, що малюк випадково проковтне детальку або пораниться.
  • Магнітні. Мають магнітну підкладку, тому збираються на різноманітних металевих поверхнях. Часто такі картинки розміщують на холодильниках. Також для зборки підійдуть магнітні дошки.
  • 3 D пазли. Новітня розробка, яка представляє собою найбільш складний, але одночасно з цим видовищний варіант. 3 Д пазли розраховані на більш дорослу аудиторію, оскільки зібрати їх досить складно. У комплекті головоломки часто йде інструкція, щоб зібрати елементи було простіше.

Також у нас в каталозі можна купити з доставкою книжки з пазлами, розраховані на дітей різного віку. Особливо затребувані м'які книги, які купують для однорічних малюків з метою розвитку дрібної моторики рук.

Чому варто купити пазли

Цікавий факт: подібні головоломки однаково цікаві як для дітей, так і для дорослих. Головне - коректно підібрати сюжет і вид вироби, взявши до уваги вік і інтереси гравця. Збирання пазлів має ряд позитивних моментів:

  • Розвиток моторики рук. Це особливо важливо для дітей, так як розвиток моторики рук безпосередньо впливає на рівень розвитку мови і пізнавальних здібностей. Саме тому варто придбати м'який пазл якомога раніше. Для дітей дошкільного віку це прекрасне тренування і можливість нормального розвитку мови.
  • Розвиток просторового мислення і сприйняття світу. Збираючи ті чи інші картинки, малюк поповнює знання про навколишній світ. Чим старша дитина, тим складніші і набагато змістовніші можна підбирати сюжети. Для гравців старшого віку 3 D пазли - відмінна можливість розширити знання про архітектуру, географію, історію та ін. Саме тому пазли цікаві всім, незалежно від віку.
  • Навчання стратегічного мислення і розвиток навичок вирішення нестандартних завдань. У процесі підбору елементів для формування загальної картинки дитина вчиться успішно вирішувати завдання, що важливо для подальшої соціалізації.
  • Вирішення питання гіперактивності. Для сучасних дітей надмірна фізична активність - поширена проблема. Малюки не вміють концентруватися, страждають від расфокусированного уваги. Пазли вирішують подібну проблему, оскільки вчать малюка концентруватися на виконанні одного завдання. Згодом Ви помітите, що дитина стала більш посидючою і уважною.

Пазли - це не просто іграшка, а й можливість відновлювання функцій головного мозку для дорослих, які перенесли травми, інсульти, захворювання, що вразили ЦНС. Це найбільш доступний і дешевий метод реабілітації, так як купити пазли в Україні можна абсолютно недорого. Крім того, це відмінний варіант корисного дозвілля в колі сім'ї. Загляньте в наш онлайн-каталог і підберіть якісні, яскраві пазли.