М'які іграшки - купити Іграшки у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (3)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Fancy, 39 см, Іграшка м'яка, Авокадо

на завтра
Артикул: 53426
Fancy, Єдиноріг Елмо, рожевий, 23 см, М'яка іграшка, для дітей від 3-х років

на завтра
Артикул: 69035
Fancy, Фламінго рожевий, М'яка іграшка, 65х20х24см, для дітей від 3-х років

на завтра
Артикул: 69044

М'які іграшки


М'яка іграшка - особлива категорія дитячих товарів. Приємні на дотик плюшеві котики, собачки, ведмеді грають велику роль в житті малюків. З ними цікаво грати, вчитися, приємно засипати. Малюки беруть своїх улюбленців на прогулянки або влаштовують імпровізовані домашні чаювання. Крім цього, м'які іграшки для хлопчиків і дівчаток стають способом знайомства з навколишнім світом. Дитина поступово розвивається психологічно, вчиться емпатії, розробляє дрібну моторику рук. Практично всі діти люблять м'які іграшки глазастики. Вони вподобають мавпочок, котиків, зайців. Вироби ідеально підходять як малюкам, так і діткам постарше.

Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує купити з доставкою м'які іграшки з тканини, штучного хутра або набивного матеріалу. Ми пропонуємо фабричну продукцію, виготовлену перевіреними торговими марками. Іграшки у вигляді різноманітних казкових персонажів, людей і тварин, а також корпоративні або тематичні м'які іграшки. Повний асортимент продукції представлений в нашому онлайн-каталозі, де можна ознайомитися з цінами, характеристиками товару і підібрати вироби на свій смак. Всі без винятку іграшки відрізняються високою якістю. Вироби несуть сприятливу енергетику, виглядають красиво і презентабельно. У нас можна купити м'яку іграшку для найважливіших моментів: день народження, Новий рік, визнання в любові.

М'яка іграшка: що всередині

В якості наповнювача використовуються штучні або натуральні матеріали. До першої категорії відносяться синтепух-кульки, синтепон, поролон. Натуральні наповнювачі це вата, шерсть, трави і деревна тирса, а також лушпиння круп, насіння.

Основні види м'яких іграшок:

  • Класичні. Виглядають максимально природно, виготовляються з натуральних і синтетичних матеріалів. Плюшевий ведмедик або котик дуже схожий на справжніх тварин, тому під час гри у дитини формуються позитивні емоційні відгуки.
  • Розвиваючі. У цю групу входять різноманітні килимки, каруселі, мобілі, ігрові комплекси, які призначені для розвитку колірного сприйняття, дрібної моторики і тактильних відчуттів у дитини.
  • Брязкальця. Призначені для самих маленьких споживачів. Ідеально м'які, безпечні, практичні брязкальця, які видають звуки при струшуванні або дотику.
  • Книжки. Вироби, щільно обтягнуті приємними на дотик текстильними матеріалами. Замість малюнків на сторінках використовуються аплікації. М'які книги призначені як для читання, так і для гри.
  • Кубики. На відміну від звичайних дерев'яних або пластмасових кубиків ці м'які іграшки повністю екологічні і безпечні. Каркас з поролону обтягують тканиною, велюром, хутром.
  • М'ячі. Легкі і функціональні вироби, за допомогою яких можна розвивати спортивну активність і координацію рухів.
  • Ляльки. Оригінальні м'які іграшки для дівчаток. Ляльки виробляють у вигляді казкових персонажів, героїв мультфільмів або ігор. Величезною популярністю користуються класичні м'які пупси, з якими дівчата грають в дочки-матері.
  • Інтерактивні. Являють собою складний механізм з високою функціональністю. Інтерактивні іграшки співають, танцюють, розмовляють. Затребувані серед покупців інтерактивні іграшки у вигляді тварин, яких можна гладити і годувати. Подібні вироби ідеально підходять для захоплюючого проведення часу дитини.

Варто сказати, що у всьому різноманітті м'яких іграшок є товари не тільки для дітей, а й для дорослих. Плюшевий ведмідь - прекрасний подарунок для дівчат або жінок на Новий рік, 8 березня або день народження. Деякі види іграшок використовуються компаніями в якості сувенірної продукції. На вироби можна нанести корпоративну символіку, а потім використовувати як новорічний презент клієнтам, співробітникам або діловим партнерам.

М'які іграшки і їх переваги

Якщо для дорослих набивні ведмедики або собачки, скоріше, приємний аксесуар або милий талісман, то для дітей м'яка іграшка - це спосіб пізнати світ. Товари не можна віднести до категорії першої або основної необхідності, однак без них важко уявити дитинство. До основних переваг м'яких іграшок можна віднести високу безпеку. У виробів на них немає гострих кутів, жорстких кромок, об які можна поранитися. М'яка поверхня викликає приємні тактильні відчуття, допомагає розвивати дрібну моторику. Іграшки м'які виглядають природно і акуратно, виготовляються з міцних і зносостійких тканин, оснащуються надійною фурнітурою. Вони екологічно безпечні, позбавлені запаху, функціональні і практичні. Вироби формують у дитини позитивні емоції, дозволяють швидше пізнавати зовнішній світ: розрізняти форми, кольори, текстури. Вироби підходять для дітей різного віку, а деякі іграшки дуже подобаються і дорослим.

Як доглядати за м'якими іграшками

На жаль, виробам властиво забруднюватися. Щоб прибрати забруднення краще віддати іграшки в хімчистку. Якщо такої можливості немає, то можна випрати вироби в машинці на низькій температурі з рідким миючим засобом. Після цього кожну річ слід ретельно просушити. Однак самий простий і швидкий спосіб помити м'які іграшки - використовувати миючий пилосос. Так ви швидко зберете весь пил, що накопичився на поверхні матеріалу. У холодну пору року можна влаштовувати чистку іграшок холодом. Для цього винесіть вироби на відкрите повітря і залиште на кілька годин. Після матеріал потрібно протерти жорсткою щіткою.