Ель - купити Пиво у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Ель


Ірландський ель багато хто сприймає як більш міцний сорт пива. Однак даний алкогольний напій дещо відрізняється від класичних лагерів. Перш, ніж замовити кухлик елю в місцевому барі, варто трохи більше дізнатися про цей напій. Він має свої особливості і нюанси виробництва, які і надають йому характерний смак. Ель вважається справжньою англійською класикою. І ми пропонуємо Вам ближче познайомитися з цим чудовим напоєм. АкваМаркет пропонує купити з доставкою ель від провідних світових виробників. Смачний, міцний, в міру пряний алкогольний напій доступний до замовлення онлайн в будь-яких обсягах. Для оптових замовників робимо приємні знижки, щоб покупка залишила тільки позитивні враження.

Ель. Особливості та відмінності від пива

Любителі пива напевно знайомі з таким сортом, як ель. Однак не всі знають, чим відрізняється ель від пива. У напоїв є принципові відмінності, і порівнювати їх між собою не варто. По суті, всі пивні напої діляться на дві великі групи - елі і лагери (класичне пиво). Відрізняються вони за різними характеристиками, включаючи смак, тип бродіння і культуру вживання.

Якщо Ви любите пиво, ель здивує відсутністю хмелю в рецептурі. Завдяки такій особливості напій готується швидше, а також має характерний солодкуватим післясмаком. Також відрізняє ель фруктовий насичений букет, який формується травами і спеціями. Їх додають в сусло замість хмелю. Тип бродіння напою верховий при високій температурі (15-24 ° C). Також застосовують спеціальну дріжджову закваску, яка в процесі бродіння виділяє велику кількість ефірів і вищих спиртів, які формують багатий смак і аромат. Лагери пастеризують і фільтрують, а ель - це нефільтрований і не пастеризований алкогольний напій. Калорійність становить 41 ккал на 100 мл напою.

Пиво ель має міцність 4-9%. Деякі сорти виходять більш міцними, а вміст спирту досягає 12%. Скільки градусів в еле залежить від термінів приготування. Чим довше готується напій, тим міцнішим він виходить.

Ще одна принципова відмінність пива ель - спосіб подачі. Лагери подають у високих і вузьких стаканах циліндричної форми. Щоб відчути палітру смаку і букет ароматів елю його розливають в келихи на ніжці з широкою горловиною або в винні фужери.

Ель пиво і його види:

  • Коричневий (Brown Ale). Приготований на основі темного ячмінного солоду. Відрізняється солодким смаком і горіховим ароматом. Має бурштиновий колір.
  • М'який (Mild Ale). М'який, незрілий напій світло-коричневого забарвлення і з найменшою міцністю.
  • Бурштиновий (Amber Ale). Справжня класика для цінителів. Унікальний насичений аромат, карамельні ноти і солодкуватий смак.
  • Гіркий (Bitter). Легкий напій з приємною гіркуватістю. Гармонійно доповнить як щільну вечерю, так і легкі закуски.
  • Білий (Blonde Ale). Відрізняється найбільш світлим пшеничним відтінком і густою піною. У букеті уловлюються ноти коріандру.
  • Стаут (Stout). Найміцніший і насичений ель темного кольору. У рецептурі присутня карамель, а сировина обробляється спеціальним чином. В результаті напій отримує характерну міцність і насиченість смаку.

Це далеко не всі види елю, купити які Ви можете в нашому інтернет-магазині. АкваМаркет відібрав найкращі напої з багатим смаком і ароматом. Шанувальникі елю неодмінно знайдуть у нас свій ідеальний сорт. В наявності ель Baladin, Flying Dog, привезений безпосередньо з заводів-виготовлювачів. Оцініть справжній смак оригінального ірландського елю, приготованого в кращих традиціях. Сайт працює цілодобово, а замовлення обробляються максимально швидко. Замовте елітний алкоголь сьогодні і вже завтра отримаєте його в своєму місті. АкваМаркет - це можливість вигідно купити з доставкою ель кращих світових виробників. Ціни радують, якість гарантована, а асортимент постійно поповнюється новинками. Не пропустіть надходження нових смаків і сортів!