Сидр - купити Пиво у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Сидр


Сидр - це окрема категорія слабоалкогольних напоїв. Це не вино, не пиво і не шампанське, хоча прояви кожного з цих напоїв можна вгадати в смаку сидру Apps. Примітно, що класичний рецепт передбачає чистий яблучний смак. Однак більшість поціновувачів починає знайомство з напоєм саме через фруктові відтінки, купуючи яблучний, імбирний, кавуновий сидр. Додаткові смаки роблять слабоалкогольний напій доступнішим для широкого кола споживачів. Але з часом велика частина шанувальників ферментованого напою переходить саме до класики - чистому яблучному сидру.

Чи варто порівнювати сидр і пиво

Якщо Ви знаєте, як зробити сидр, то розумієте, що слабоалкогольні напої не мають нічого спільного. Пиво готують з солоду, дріжджів і хмелю, які повністю відсутні в рецептурі сидру. Деякі споживачі сприймають сидр як ель, але це некоректно. Ель готують з використанням верхових дріжджів, тому напій взагалі не пов'язаний з технологією приготування сидру, який готують методом природного бродіння без додавання цукру або дріжджів.

Особливості виробництва

Готують сидр з яблук і груш. Плоди збирають, миють, пресують і віджимають сік, який в подальшому залишають на ферментацію протягом 4-5 місяців. Потім напій проціджують і розливають по пляшках. Також зараз у продажу можна знайти вишневий сидр, полуничний, кавуновий і з іншими смаками. В основі таких напоїв буде все той же ферментований сік яблук і груш з додаванням натуральних сиропів і ароматизаторів.

Сидр це ароматний і смачний слабоалкогольний напій, який рідко подають в ресторанах або на світських раутах. Однак в літню спеку ніщо так не втамовує спрагу, як охолоджений грушевий сидр Перрі.

Основні види сидру за вмістом алкоголю:

  • Легкий і солодкий напій, міцність якого варіюється в межах 1,5-3%.
  • Відрізняється різким кислим смаком. Міцність напою досягає 4,5-6%. Ідеальне доповнення десертів.
  • Яблучний сидр з насиченим букетом. У післясмаку уловлюються ноти перезрілого яблука. Міцність 4,5%.

Також слабоалкогольні напої розрізняються за змістом вуглекислоти. Маркування «sparkling» скаже про те, що це ігристий, газований напій.

З чим п'ють сидр

Шампанізований напій вживають охолодженим, щоб максимально розкрити деталі букета. Яблучний сидр відмінно доповнює морепродукти, снеки, салати, м'ясо. Головне правило, якого варто дотримуватися - їжа не повинна бути важкою і дуже жирною. Тоді гастрономічне поєднання буде ідеальним.

На батьківщині виробництва яблучний і вишневий сидр використовують як інгредієнт для приготування різних страв. З сидром смачно тушкувати овочі і м'ясо, готувати всілякі підливи і соуси. На основі напою роблять дуже смачний глінтвейн. А якщо змішати кальвадос і сидр, можна отримати відмінний коктейль.

Як пити сидр? Охолодіть напій до 12-14 ° С, щоб підкреслити смакові і ароматичні властивості. Подавайте сидр в певних або винних келихах.

Загальна користь від вживання

Оскільки до складу сидру входить натуральний яблучний сік, а бродіння відбувається природним способом, напій робить корисний вплив на організм людини. Вживаючи його в помірних кількостях, можна відзначити позитивну динаміку зміни самопочуття. Яка користь сидру:

  • Допомагає абсорбувати зайві жири і несприятливі кислоти за рахунок природних пектинів з яблук.
  • Пригнічує розвиток патогенної мікрофлори в кишечнику, одночасно з цим допомагає розмножуватися «доброзичливим» бактеріям.
  • Нормалізує обмінні процеси і прискорює перетравлювання їжі.
  • Бореться з наслідками радіаційного випромінювання.
  • Виводить з організму радіонукліди та важкі метали.
  • Володіє омолоджуючими властивостями. Яблука діють як антиоксидант, омолоджує організм на клітинному рівні.
  • Зміцнює імунітет.

Як показує історія сидру лікарі й цілителі в стародавні часи рекомендували напій при депресіях, збудженні, надмірній втомі і нервових розладах. Можливо, це пов'язано з тим, що у сидру градус дуже невеликий. Після випивки немає різкого почуття сп'яніння, але присутня легка розслабленість, піднімається настрій. Калорійність сидру Соммерсби становить приблизно 40-47 ккал на 100 грамів. Якщо правильно зберігати і пити цей напій, він обов'язково принесе організму тільки користь.

Замовляючи сидр на АкваМаркет, Ви отримуєте можливість купити з доставкою оригінальну і якісну продукцію. Тільки справжній алкоголь за доступними цінами. Заявки обробляються цілодобово, щоб своєчасно поставляти напої в будь-яку точку країни. Ми привозимо до Києва кращі сорти сидру безпосередньо з заводів виробників. В наявності продукція Somersby, Apps і інших відомих брендів. Для оптових замовників діє спеціальний прайс. Зв'яжіться з менеджерами, щоб дізнатися деталі.