Епілятор - купити Засоби для гоління у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Епілятор


Якщо вдало купити епілятор, то можна легко вирішити проблему видалення небажаного волосся на різних ділянках тіла. Дане завдання актуальне для багатьох жінок. Користуватися бритвою не так комфортно, плюс леза часто травмують шкіру, викликаючи подразнення або висип. Після гоління волосся швидко відростає, а на шкірі з'являється щетина. Суха епіляція вирішує це завдання легко і просто. Потрібно купити спеціальний прилад і обробити ділянку шкіри. Після цього про волосся можна забути на 5-7 днів, адже поверхня епідермісу буде ідеально гладкою і чистою.

Пристрій являє собою невеликий прилад з вбудованим мотором, який приводить в рух циліндричну пружину. На ній розташовуються пінцети, захоплюючі і виривачі волоски. Також у продажу є епілятори лазерні, які працюють інакше. Принцип лазерної епіляції полягає в поглинанні пігментом лазерної хвилі, в результаті чого волосяна цибулина нагрівається і руйнується. Це пристрої нового покоління, однак, їх вартість поки що залишається досить високою. Крім того, перед використанням важливо уважно вивчити інструкцію і розібратися, як користуватися пристроєм. Процедура лазерного видалення волосся більш копітка, витратна за часом. Тому покупці воліють незмінну класику у вигляді стандартного механічного пристрою.

Щоб епілятор не став черговою марною іграшкою в арсеналі Ваших гаджетів, потрібно знати, як правильно вибрати пристрій. На що звертати увагу, які насадки і функції будуть для Вас корисні. Розберемося разом.

Який епілятор купити: дисковий або пінцетний

Існує маса критеріїв, за якими відрізняються пристрої. Але в загальному і цілому всі механізми можна розділити на два типи в залежності від типу робочого вузла. Епілятори бувають:

  • Пінцетні. Головка в формі барабана всіяна мініатюрними керамічними пінцетами. У включеному стані пінцети рухаються і по черзі захоплюють волоски, вириваючи їх з коренем. В середньому пристрої оснащуються 20-40 пінцетами. Чим більше їх кількість, тим більш комфортною буде суха епіляція.
  • Дискові. Принцип роботи пристрою той же, але замість керамічних пінцетів барабан оснащений металевими дисками. Перевага такого механізму полягає в тому, що диск здатний захоплювати відразу кілька волосин, тому процедура проходить швидше.

Способи знеболювання

Оскільки епіляцію навряд чи можна назвати приємною процедурою, в процесі виникають не тільки дискомфортні, а й болючі відчуття. Тому багато топових виробників, таких як Філіпс, Ровента, Панасонік стали випускати пристрої з системами знеболювання. Вони бувають такими:

  • Охолодження. Епілятор з заморожуванням притупляє біль, охолоджуючи шкіру. Є пристрої з холодним обдувом або додатковою комплектацією охолоджувачем. Він являє собою рукавичку з гелевим наповнювачем, яку попередньо кладуть в холодильник і використовують в якості імпровізованого анестетика.
  • Вибромассаж. Пристрій контактно впливає на шкіру, масажуючи пори. Відбувається розслаблення шкірного покриву, в результаті чого епілятор Філіпс видаляє волосся менш болісно.
  • Натяг шкіри. Спеціальна насадка з виступаючим ободком натягує шкіру, тим самим мінімізує больові відчуття.
  • Волога епіляція. Насправді такий спосіб видалення волосся розроблений не тільки для комфорту, але і для зниження болю від видалення волосся. Під дією гарячої води шкіра розпарюється, тому волосяні цибулини видаляти не так боляче. Волога епіляція проводиться спеціальним пристроєм з водонепроникним корпусом.

Як вибрати епілятор

Вище ми розглянули ключові характеристики пристроїв, які в більшій мірі визначають можливості механізму. Але, як і в разі будь-якої побутової техніки, епілятор або електробритва мають і інші параметри. Отже, на що звертати увагу при виборі пристрою:

  • Цільове призначення. Стандартні моделі універсально підходять для обробки всього тіла за винятком лиця. Купуючи один прилад, Ви отримуєте епілятор для зони бікіні, ніг, пахв. Оскільки шкіра на обличчі більш чутлива, то для видалення вусиків краще придбати окремий епілятор для обличчя.
  • Розміри. Більшість пристроїв відрізняється компактними розмірами, що дозволяє зручно зберігати і транспортувати техніку.
  • Кількість насадок. Приємним бонусом до покупки епілятора можуть стати корисні змінні насадки. Наприклад, це може бути насадка-тріммер, насадка для епіляції обличчя або насадка обмежувач, яка зменшує робочу площу для пінцетів.
  • Бренд. Епілятори перевірених виробників - це впевненість у довговічності та ефективності пристрою.

Який би епілятор Ви не шукаєте, АкваМаркет допоможе купити з доставкою потрібну портативну техніку за доступною ціною. В даному розділі каталогу запропоновані різноманітні види епіляторів, призначені для обробки самих делікатних зон тіла. Доставка по Києву і Україні миттєва, є різні способи оплати, а каталог доступний цілодобово, щоб Ви змогли вибрати техніку в зручний час.