Епілятори - купити Техніка для догляду та краси у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Епілятори


Епілятор представляє собою зручний і функціональний електроприлад, призначений для видалення небажаного волосся шляхом висмикування волосків разом з волосяними цибулинами. Деякі жінки вважають цей прилад знаряддям тортур, адже процес відбувається досить болісно. Навіщо мучити себе епілятором, якщо можна просто поголити ноги, пахви або зону бікіні? Відповідь проста: видалення волосся шляхом сухої або вологої епіляції дає більш якісний результат. Шкіра залишається гладкою протягом 3-4 тижнів, тому повторювати процедуру немає необхідності. У разі використання бритви насолодитися тривалою гладкістю шкіри не вийде, так як повторювати процедуру доведеться раз в два-три дня. Епілятори виривають волоски з коренем, а це в свою чергу уповільнює ріст волосся на більш довгий час. Від бритви волосся росте густіше і швидше.

Сучасні виробники побутової техніки придумали кілька способів знизити больові відчуття від процедури. Неприємні відчуття від вищипування волосків з тіла можна практично звести до нуля. Залежить це від того, який прилад Ви підберете.

Принцип дії епілятора

Пристрій оснащується обертаючоюся головкою, на якій знаходяться металеві диски. Стикаючись з шкірою, вони захоплюють волоски і видаляють їх з коренем, як пінцет. Залежно від способу роботи є такі види епіляторів:

  • Дискові. Основним робочим елементом тут виступають металеві диски. По мірі обертання вони стикаються один з одним, чіпляють волоски і видаляють їх.
  • Пінцетні. Тут використовуються не диски, а спеціальні пластини. Вони роблять щипки, витягають і висмикують волоски на оброблюваній ділянці шкіри.

Також останнім часом користуються попитом портативні лазерні епілятори. Працюють вони так само, як і професійні лазерні системи, що використовуються в салонах краси. Шляхом сильного нагріву лазер руйнує клітини, що містять пігмент меланін. Луч проникає від кінчика волосини безпосередньо всередину цибулини і тим самим знищує її. Процес займає мілісекунди. Однак подібні пристрої поки залишаються досить дорогими, та й безпека процесу лазерної епіляції поки не вивчена повністю. Тому механічні пристрої залишаються на піку популярності.

Якщо Ви все ще роздумуєте над тим, що краще - епілятор або бритва - пропонуємо оцінити переваги вищипування волосків:

  • Тривалий ефект після процедури.
  • Видалення навіть найкоротших волосків.
  • Відсутність протипоказань.
  • Немає необхідності ходити в салон.
  • Підходить для всіх типів шкіри і волосся.
  • Економія грошей за рахунок тривалого використання.
  • Відсутність подразнення шкіри, яке часто виникає після використання бритви.
  • Можливість обробки будь-яких зон. Сьогодні можна купити в Києві епілятор з насадками для особи, для брів, для зони бікіні.

Вдало підібраний апарат позбавить Вас від турбот, пов'язаних з регулярним голінням і видаленням небажаного волосся. Щоб не розчаруватися в придбанні, потрібно відразу визначитися, що потрібно: варіанти насадок, тип, колір, формат. Чим точніше параметри вибору техніки, тим більша ймовірність купити епілятор саме для Вашого випадку.

Як вибрати епілятор

Є ряд критеріїв, на які потрібно звертати увагу перед придбанням техніки. Обов'язково враховуйте такі моменти:

  • Фірма виробник. Незважаючи на достаток торгових марок, є кілька брендів, які залишаються незмінними лідерами ринку. Техніку цих брендів неодноразово оцінювали фахівці. Якщо Вам потрібен надійний, функціональний, якісний прилад, вибирайте епілятор Філіпс, Браун, Ровента.
  • Знеболювання. Поважають себе виробники давно подбали про те, щоб процес видалення небажаного волосся був максимально комфортним. Сьогодні можна купити епілятор з заморожуванням, масажем, обдуванням. Кожен варіант гарантує зниження чутливості шкіри, що мінімізує больові відчуття під час епіляції.
  • Спосіб роботи. Є пристрої для вологого епіляції і для сухої епіляції. Першими можна користуватися в душі або ванні, другими не можна працювати під джерелом води.
  • Комплектація. Додаткові насадки розширюють функціональні можливості пристрою, тому що насадкою можна обробити зону декольте, обличчя або брови. Наприклад, якщо модель для сухої епіляції додатково має триммер, можна попередньо зрізати волосся, а після - вискубувати.
  • Зручність зберігання і транспортування. Набагато приємніше купити епілятор, який має мішечок або косметичку для зберігання насадок, мережевого шнура.

У магазині АкваМаркет Ви знайдете епілятори від кращих світових виробників. Наші консультанти допоможуть підібрати апарат, розкажуть, як користуватися пристроєм місце і які можливості має конкретна модель. В наявності пристрої для сухої і для вологої епіляції, з насадками для брів, для зони бікіні. Щоб купити з доставкою епілятор скористайтеся онлайн-каталогом. Прийом заявок на сайті проводиться цілодобово. Вся техніка продається з гарантією. 100% оригінал, швидка доставка і широкий асортимент моделей на будь-який смак і гаманець.