Веганські продукти - купити Ковбаса, м'ясо, риба у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Веганські продукти


Веганська ковбаса стає все більш популярною і затребуваною по всьому світу. Поряд з іншими видами альтернатив сосиски і веганський сир - бажані продукти на столі багатьох споживачів. Примітно, що це не тільки люди з індивідуальною непереносимістю будь-яких компонентів (наприклад, лактози або тваринного білка). Веганські продукти присутні в раціоні людей, які ведуть активний спосіб життя, дотримуються рослинної дієти або відмовилися від продуктів тваринного походження з етичних міркувань. Так чи інакше, товарів стає все більше, випускається маса незвичайних рослинних альтернатив, які не поступаються за смаком і харчовою цінністю своїм аналогам. Якісні сосиски веганські стануть зіркою хот-дога або домашньої яєчні.

Вегетеріанскі продукти: що це

Для виробництва рослинних альтернатив використовується білок пшениці. До складу, як правило, входить сіль, питна вода, цибуля, морква, веганські сир тофу або соєвий гуляш. Також для насиченості смаку додають різноманітні спеції та прянощі, гірчиця, селера. У продажу також є веганська ковбаса з нуту, вироблена з бобових культур.

У складі продукції повністю відсутні компоненти тваринного походження. Однак смак і аромат ковбасних виробів практично ідентичний звичайним продуктам. Оскільки головним компонентам є соєвий або рослинний білок, веганська ковбаса компенсує брак протеїну у людей, які відмовилися від тваринного м'яса. Це прекрасна альтернатива для сезонного або постійного живлення. Веганські продукти купити можна на період Великого посту, коли є необхідність перебудувати звичний раціон під тимчасові обмеження. Пісна ковбаса - прекрасний вибір для людей, які хочуть схуднути. М'ясо тварин більш калорійне і жирне, а рослинний білок не тільки легше засвоюється, а й має меншу калорійність. Отже, подібні продукти виручать тих, хто намагається знизити загальну калорійність раціону з метою позбавлення від зайвих кілограмів. Калорійність вегетаріанської ковбаси в середньому становить 207 ккал.

Колір і характерна текстура веганскої ковбаси, сосисок досягається за рахунок використання натуральних барвників або добавок. Вони повністю безпечні, не викликають алергії. У складі немає консервантів. Тому продукти можна додавати в раціон алергіків. Веганські сосиски, ковбаси, сири - це можливість вживати більше рослинних продуктів, урізноманітнити раціон без втрати його якості. Крім того, в складі практично немає холестерину, що неймовірно корисно для організму людини.

Незважаючи на особливості складу, у рослинних альтернатив відмінний смак, схожий на смак натуральних сирів або ковбас. Досвідчені м'ясоїди практично не відчують різниці, якщо спробують подібний делікатес. А оскільки склад ковбасних виробів більш натуральний, продукти харчування подобаються багатьом більше, ніж вихідна альтернатива.

Як роблять вегетаріанську ковбасу

Процес виробництва продукту досить простий. Зернову або бобову суміші попередньо замочують, потім відварюють до готовності. Паралельно готуються спеції, прянощі, інші добавки. Сировина подрібнюється до пюреобразного стану, після чого в суміш додають натуральні загусники (наприклад, агар-агар). Потім сировину остуджують, фасують і відправляють в камери для застигання. Після продукція маркується, при необхідності проходить додаткову фасовку і упаковку в ламіновані пакети, а потім надходить у продаж.

Продукти веганські і їх застосування

Сир, ковбасу або сосиски можна використовувати точно так же, як і звичайні продукти. Допустима термічна обробка, що значно розширює застосування. Вживати сир веганський можна як самостійно, так і в складі салатів, бутербродів, запіканок. Ковбаси й сосиски підійдуть для приготування окрошки, салатів, закусок, гарячих бутербродів, яєчні, супів. Страви або перекуси з рослинною альтернативою в складі підійдуть усім. Це смачна, корисна їжа, яка зміцнить сили і заповнить енерговитрати. Її вибирають не тільки вегани і вегетаріанці, але й м'ясоїди, які дотримуються релігійного поста.

Наш магазин пропонує всі популярні види продуктів для веганів, які можна купити з доставкою по Києву та Україні. Ми ретельно відбираємо бренди, орієнтуючись на якість і сертифікацію продукту. Тому в нашому каталозі Ви знайдете тільки корисні ковбаси, сири для веганів, приготовані з натуральних соєвих або пшеничних сумішей. Величезний вибір дієтичних, низькокалорійних рослинних альтернатив, вироблених відповідно до європейських стандартів якості. Продукція не тільки зарубіжного, а й українського виробництва. Офіційна дистрибуція, доступні ціни, гарантія якості. На АкваМаркет Ви в будь-який час можете купити продукти для веганів, оформивши доставку в будь-яку точку країни. Рослинна альтернатива гармонійно доповнить будь-яке класичний блюдо, перетворивши його зі звичайного в вегетаріанське. Скласти збалансоване меню без продуктів тваринного походження тепер набагато простіше, адже всі необхідні інгредієнти можна замовити онлайн з доставкою на АкваМаркет.