Перепелині яйця - купити Яйця у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (1)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Продовольчий Альянс, 20 шт., Яйця перепелині

на завтра
Артикул: 85434

Перепелині яйця


Перепелині яйця вважаються корисним дієтичним продуктом не тільки для дорослих, але і для дітей. Вони мають потужну антибактеріальну, протипухлинну, імуномодулюючу дію. Якщо уважно вивчити думку дієтологів, то можна знайти дуже цікаву інформацію. Фахівці впевнені, що яйця перепелів повинні бути присутніми в раціоні кожної людини. Для чого пити перепелині яйця? Хоча б для зміцнення імунітету. Але також цей продукт є надійним радіопротектором, здатним виводити з організму радіонукліди. Він обов'язковий для людей, які проживають у великих мегаполісах або промислових регіонах, а також областях з поганою екологічною обстановкою. Регулярне вживання перепелиних яєць є профілактикою утворення ракових пухлин.

Чим перепелині яйця краще курячих

Це питання цікавить багатьох, хто придивляється до даного продукту. Відповідь проста - у яєць перепелів багатший вітамінно-мінеральний склад. За концентрації корисних речовин вони перевершують курячі яйця в кілька разів. Якщо порівняти склад продуктів, то яйця перепелині містять в 2,5 рази більше вітамінів А, В2, В4 і В12, ніж курячі. Тут вище рівень калію і фосфору (в 5 разів), заліза (в 4,5 рази). Також вище концентрація білка і незамінних амінокислот. Скільки перепелиних яєць потрібно, щоб замінити одне куряче? Досить 4-5 штук, щоб заповнити необхідний запас корисних речовин. Чи варто нагадувати, що у дієтичного продукту більш приємний, витончений смак.

Важливий факт: яйця перепелині абсолютно гіпопллергенни. Тому їх часто вводять в дитячий раціон харчування. Продукт не викликає алергії, а також зміцнює опірність організму різним продуктам-алергенам. Можливо це завдяки наявності в складі білка овомукоіда.

Чому перепелині яйця плямисті

Секрет незвичайного забарвлення досить простий. Природа нагородила яйця птахів таким забарвленням для маскування. Оскільки дикі перепела в'ють гнізда на землі, окрас яєць відповідає кам'янистому ґрунті і зростаючої на них траві. Хижакам набагато складніше помітити яйця в природному середовищі існування.

Користь перепелиних яєць:

  • Зміцнення імунітету.
  • Нормалізація стану нервової системи.
  • Зміцнення кісткових тканин.
  • Вирівнювання гормонального фону.
  • Прискорення реабілітації після хірургічного втручання.
  • Профілактика онкологічних захворювань.
  • Очищення організму від радіонуклідів.
  • Покращення роботи органів шлунково-кишкового тракту.

Як вживати перепелині яйця

Продукт можна смажити, відварювати, однак найкраще перепелині яйця пити сирими. Для дітей норма 2-4 штуки в день, для дорослих 4-6 штук. Вживають продукт на пустий шлунок, запиваючи теплою водою. Щоб відчути лікувально-профілактичну дію потрібно регулярно пити яйця протягом 3-4 місяців. Ефект від подібного раціону буде помітний вже через пару тижнів.

Термін придатності перепелиних яєць в холодильнику досягає трьох місяців. Найбільшу користь приносять яйця 3-5 денної давності. В даному випадку відбувається повне дозрівання жовтка. Він набуває не тільки приємний смак, але і високу концентрацію поживних речовин.

Що приготувати з перепелиними яйцями

Якщо Ви не готові вживати продукт в сирому вигляді, пропонуємо кілька цікавих кулінарних ідей. Скільки варити перепелині яйця залежить від Ваших вподобань. Для стану всмятку достатньо 2 хвилин, круто - 4 хвилин. Яйця перепела здатні стати самостійною закускою, якщо їх нафарширувати цікавою начинкою. Найсмачніші начинки:

  • Червона ікра і трохи вершкового масла.
  • Паштет з курячої печінки.
  • Ікра мойви або печінка тріски.
  • Слабосоленої лосось з кропом.
  • Сир з часником і майонезом.

Рецептів, що приготувати з перепелиними яйцями - безліч. Серед найпоширеніших класичних страв можна назвати яйця по-шотландськи, салат з перепелиними яйцями, всілякі шашлички і закуски. Оскільки перепелині яйця дуже маленькі, вони оригінально прикрашають різноманітні страви. Навіть яєшня буде виглядати незвично, якщо замінити курячі яйця перепелиними.

Міфи про перепелині яйця

Існує думка, що від цього продукту не можна заразитися сальмонельозом. Але це не так. У випадку з перепілки варто дотримуватися тих самих заходів безпеки, що і з іншими видами птахів.

Ще одна поширена помилка - то, в продукті немає холестерину. Можливо, Ви здивуєтеся, але перепелині яйця містять холестерин навіть в більшій кількості, ніж курячі. Однак врівноважується такий склад вмістом лецитину.

Купити з доставкою перепелині яйця в Києві

АкваМаркет пропонує натуральні, свіжі яйця перепелів, які можна замовити оптом і в роздріб. Доставка діє по всій країні. Комбінуйте замовлення і економте свій час. Широкий асортимент продуктів харчування для збалансованого раціону. АкваМаркет - це смачні та свіжі перепелині яйця від фермерів і крафтових виробників.