Електричні зубні щітки - купити Зубні щітки та іригатори у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Електричні зубні щітки


Чистити зуби звичайною зубною щіткою незручно і довго. Від нестачі мануальних навичок страждає здоров'я зубного ряду. Саме тому все більше покупців віддають перевагу електричній зубній щітці, яку можна купити з безкоштовною доставкою в інтернет-магазині АкваМаркет. Електрощітки в рази швидше і ефективніше свого мануального аналога. Вони працюють від акумуляторної батареї або від мережі. За конструкцією нагадують звичайну щітку за тією відмінністю, що підстава у електричної ширше, а насадки знімаються. Зараз можна знайти такі види електричних щіток:

  • Механічні. Найпростіша модель, яка працює за принципом обертальних рухів. Насадку пускає в хід механізм, який рухає головку по колу або обертально-поступально.
  • Іонні. Розрекламована електрична зубна щітка, яка додатково зміцнює емаль за рахунок вивільнення іонів. Також виріб має антибактеріальну дію.
  • Звукові і ультразвукові. Щітка, яка чистить зуби за допомогою коливань, що передаються на щетини. Вона діє максимально дбайливо і делікатно, очищаючи зуби від нальоту і залишків їжі.

Саме останні моделі отримали сьогодні найбільшого поширення. Але в нашому магазині в Києві Ви знайдете всі види електричних зубних щіток, які випускають топові бренди Oral-B, Philips, Edel White. В наявності моделі для дорослих і для дітей, а також варіанти, якими може користуватися вся родина. Зубна щітка електрична зі змінними насадками обійдеться зовсім недорого, оскільки ми отримуємо вироби безпосередньо від виробника. На усі товари поширюється гарантія.

Сучасні засоби гігієни порожнини рота

Виробники постійно вдосконалюють модельний ряд, випускаючи нові електричні зубні щітки з розширеним функціоналом. У деяких випадках споживачам навіть не потрібно думати про те, як часто треба міняти насадки, оскільки про це сигналізує сам пристрій.

Нові моделі стають все тихіші, ефективніші, компактніші. У них встановлюються більш ємкі акумулятори, які забезпечують тривалу безперебійну роботу пристрою без необхідності підзарядки.

Електрична або класична зубна щітка: що ефективніше

Згідно зі статистикою, 6 з 10 українців чистять зуби неправильно. І пов'язано це як з некоректною технікою використання щітки, так і з неправильно підібраною щіткою. Цілком логічно, що покупців цікавить питання про те, наскільки ефективні електричні зубні щітки і чи варто замінювати ними звичайні мануальні. Адже ціна питання в даному випадку досить висока. Давайте розберемося, які переваги і недоліки є у кожного різновиду гігієнічних засобів.

Почнемо з мінусів. Класичні щітки досить довго очищають зуби від нальоту, ними складно регулювати силу тиску і часом практично неможливо забратися в важкодоступні ділянки ротової порожнини. Мінусом електричних щіток є їх дорожнеча. Деякі покупці скаржаться, що складно знайти насадки для електричної зубної щітки. Тому перед покупкою обов'язково переконайтеся в тому, що змінні насадки на дану модель є у вільному продажу.

Що стосується плюсів, то звичайні мануальні щітки дуже недорогі. На цьому переваги закінчуються. А ось у електричних щіток достоїнств набагато більше:

  • Висока якість чистки в порівнянні з мануальної щіткою.
  • Якісне очищення навіть у важкодоступних ділянках ротової порожнини.
  • Електрична зубна щітка ідеально вичищає наліт, що попереджає появу зубного каменю. Це особливо важливо для підлітків, які, як відомо, не надто намагаються чистити зуби.
  • Легше прищеплювати корисні звички. Сучасні щітки синхронізуються зі смартфонами або планшетами за допомогою додатка. Підлітки можуть вести електронний щоденник чистки зубів. Додаток буде нагадувати дитині про необхідність гігієнічної процедури. Тому якщо Вас цікавить питання, що електрична щітка для дітей: користь чи іграшка, то відповідь очевидна.
  • Вбудований таймер. Немає потреби шукати інформацію, як довго треба чистити зуби електрощіткою. Досить виставити певний режим і щітка відключиться в потрібний момент самостійно.
  • Вбудований датчик тиску, який попереджає травми ясен або зубів.
  • Змінні насадки і всього одна робоча ручка. Отже, однією щіткою користується вся сім'я.

Думка стоматологів одноголосна - купити електричну зубну щітку варто всім, хто піклується про гігієну порожнини рота і хоче зберегти здорові, міцні зуби до глибокої старості.

Як вибрати електричну зубну щітку

Щоб підібрати кращу щітку варто враховувати деякі особливості товару. Отже, головний критерій - це виробник. Від бренду безпосередньо залежить якість, вартість і ефективність пристрою. Краще купувати електричні зубні щітки перевірених виробників, попередньо прочитавши відгуки.

Не зайвим буде вивчити комплектацію моделі, що сподобалася. Щітка з додатковими насадками обійдеться дорожче, але купувати її доцільно не завжди. Ще один параметр вибору - ємність акумулятора. Чим вона більше, тим довше буде працювати щітка від одного заряду.

Кількість режимів підбирайте з урахуванням особистих переваг, так само як і додаткові функції пристрою. Багато сучасних моделей оснащуються такими приємними функціями, як індикатор стану щетинок, таймер, датчик тиску.

Менеджери нашого магазину охоче допоможуть Вам підібрати хорошу електричну зубну щітку з урахуванням Ваших побажань і фінансових можливостей.