Зубні щітки та іригатори - купити Техніка для догляду та краси у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Зубні щітки та іригатори


Зубна щітка - обов'язковий елемент гігієни ротової порожнини. Шляхом регулярного догляду за зубами можна зберегти здоров'я і білизну посмішки, а також уникнути багатьох захворювань. Якщо Ви ще користуєтеся звичайною зубною щіткою, рекомендуємо звернути увагу на більш сучасні стоматологічні аксесуари. Електро зубна щітка - гаджет нового покоління, який робить чистку зубів ще більш ефективною, легкою, якісною.

Переваги електричних зубних щіток:

  • Повністю вичищають наліт. Неодноразові перевірки довели, що електричні гаджети справляються з нальотом набагато краще, ніж звичайні щітки.
  • Забираються в важкодоступні місця. Навіть при недостатніх мануальних навичках можна легко очистити ротову порожнину, включаючи важкодоступні ділянки.
  • Висока якість чистки. Головка електричної щітки робить більше рухів, відповідно, краще обробляє поверхню емалі.
  • Є датчик тиску. Він допомагає запобігти пошкодженню ясен або зубної емалі.
  • Універсальність. Якщо підібрати модель зі знімними насадками, можна користуватися однією щіткою всією сім'єю. Крім того, різноманітні види насадок дозволяють доглядати за брекетами, зубними імплантатами та іншими знімними або незнімними стоматологічними конструкціями.
  • Тривалий термін експлуатації. Шляхом регулярної заміни насадок можна користуватися однією щіткою від трьох до 10 років. Як часто міняти насадки? Все залежить від інтенсивності використання аксесуара. Асоціація стоматологів рекомендує міняти насадку на електричній зубній щітці кожні три-чотири місяці або раніше, якщо щетина зношена.
  • Вбудований таймер. Як довго треба чистити зуби електричною щіткою? В середньому процес займає до 2-3 хвилин. Вбудований таймер дозволяє чітко відстежувати час чищення, щоб ефективно обробляти кожен квадрант.

Види електричної зубної щітки

Пристрої класифікують за різними ознаками. Наприклад, в залежності від типу живлення щітки бувають акумуляторні і на батарейках. Акумулятор заряджає прилад кожен раз, коли Ви повертаєте його на платформу. А якщо пристрій на батарейках, то після вироблення ресурсу батареї потрібно змінити.

Ще один критерій класифікації - принцип роботи. Електрична зубна щітка може бути ротаційна, ультразвукова або звукова. Ротаційні моделі найбільш доступні в ціні. Вони здійснюють зворотно-обертальні і / або пульсуючі руху вгору-вниз, тим самим очищаючи зуби. Звукові електричні зубні щітки працюють на частоті понад 12 000 коливань в хвилину за рахунок вбудованого високочастотного генератора, який передає коливання на головку. Ультразвукові щітки функціонують за тим же принципом, але генерують ультразвукову частоту - від 20 000 Гц (це близько 2 400 000 коливань в хвилину).

Як вибрати електричні зубні щітки

Щоб купити пристрій, який повністю задовольнить Ваші вимоги, слід вивчити особливості і функціональні можливості моделей. Є ряд критеріїв, на які потрібно звертати увагу при виборі товару:

  • Форма і розміри головки. В ідеалі, вона повинна мати круглу форму. Для дорослих оптимальна довжина становить 2,7 см, для дітей - 2,2 см.
  • Ручка. Щоб користуватися пристроєм було зручно, краще купити електричну зубну щітку з прогумованою ручкою. Вона не буде ковзати в мокрих руках.
  • Жорсткість і матеріал щетини. Підбирається індивідуально з урахуванням стану зубів користувача.
  • Кількість насадок. Більшість сучасних моделей комплектується знімною головкою, яку при необхідності можна замінити. Всілякі насадки для щітки розширять її функціональні можливості.
  • Варіант живлення. Пристрої працюють від батарейок або від акумулятора.
  • Вага. Важкими щітками користуватися важко. Тому вибирайте пристрої вагою 100-200 грам.
  • Додаткові функції. Сюди можна віднести таймер контролю часу чистки, підсвічування, індикатор зносу, датчик тиску.

Також варто звернути увагу і на виробника. Є кілька топових брендів, електричні зубні щітки яких користуються найбільшою популярністю в світі. До них можна віднести Oral-B, Philips і Edel White. Продукція цих підприємств щорічно потрапляє в рейтинги найкращих моделей, радуючи покупців надійністю і функціональністю.

На сайті АкваМаркет Ви можете купити з доставкою електричні зубні щітки від топових виробників. Аксесуари по догляду за ротовою порожниною, рекомендовані стоматологами України і Європи. Великий вибір моделей, гарантована якість, краща ціна. Замовляйте щітки сьогодні і вже завтра отримуйте товар у Вашому населеному пункті. Своєчасна відправка гарантована швидкою обробкою замовлень. Наші менеджери цілодобово на зв'язку, щоб допомогти Вам вибрати зубні щітки і супутні товари. Також наш магазин в Києві пропонує величезний вибір зубних паст, ополіскувачів, зубних ниток і інших корисних аксесуарів.