Машинки для стрижки бороди - купити Машинка для стрижки у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Машинки для стрижки бороди


Акуратна стрижка, доглянута борода і брови - це запорука впевненості в собі. Не секрет, що зовнішність важлива не тільки для жінок, але і для чоловіків. У сучасному світі вкрай важливо виглядати охайно і доглянуто, особливо, якщо людина займає керівну посаду або має певний соціальний статус. Тому стрижка волосся і бороди - це лише мала дещиця процедур, які пропонують своїм клієнтам сучасні барбершопи і перукарні. Для тих, хто хоче здійснювати доглядові процедури в домашніх умовах, створена машинка для бороди і вусів. Цей компактний прилад дозволяє підстригти бороду, вуса вдома не гірше, ніж в салоні.

Тример виглядає як електробритва, однак у нього трохи інший принцип дії. Пристрій оснащується надгострими лезами, які коригують довжину волосся. У триммера є насадки, за допомогою яких можна обробляти волосся різної довжини. Всього один апарат дозволяє доглядати за різними частинами тіла, починаючи з обличчя і закінчуючи інтимними зонами.

Що робить сучасна машинка для стрижки бороди

Шляхом грамотного підбору певної моделі пристрою можна знайти незамінного помічника, який допоможе Вам тримати в порядку вуса, бакенбарди, брови і навіть вуха. Зручний аксесуар не займає багато місця, працює від акумулятора або від мережі. Стандартний апарат виконує такі завдання:

  • Окантовка стрижки.
  • Видалення зайвих волосків в вухах і носі.
  • Моделювання бороди і вусів.
  • Проріджування бороди.
  • Гоління до стану одноденної щетини.
  • Корекція форми брів.
  • Позбавлення від волосся в інтимних зонах.
  • Стайлінг вусів, бороди, бакенбардів.

Якщо Ви прийняли рішення купити тример для бороди, то питання, як доглядати за волоссям на обличчі й тілі, відпадає само собою. Гострі ножі швидко і точно зрізають волосся без механічного пошкодження шкіри. Більшість моделей мають розширену комплектацію і додаткові насадки, за допомогою яких Ви можете справлятися з різноплановими завданнями.

Тример або машинка: що краще

Навіщо купувати тример, якщо можна замовити машинку для стрижки? Дійсно, питання цілком логічне, і здається, що тріммер програє більш функціональній і потужній машинці. Але давайте розберемося в деталях, оскільки у кожного апарату є свої особливості і переваги. І якщо уважно вивчити питання, можна поглянути на пристрої під новим кутом.

Перше, що кидається в очі - розміри. Тример більш компактний, легкий, ергономічний. Це значно спрощує процес експлуатації. Кожен зможе за лічені хвилини розібратися, як користуватися тримером. Складнощів ні у кого не виникає. Крім того, у приладу є й інші особливості:

  • Крок зубців тримера становить 0,2-1,0 мм, тоді як у машинки він 3-4 мм. На перший погляд це значення здається незначним, але якщо мова йде про чоловічу стрижку, то крок зубців машинки визначає можливості стайлінгу. Тример діє точніше, тому і результат виходить зовсім інший.
  • Тример працює тихіше і у нього невеликий рівень вібрації. Тому навіть якщо використовувати його в барбершопі або перукарні, майстер буде менше втомлюватися від тривалої роботи.
  • У тримера акумуляторний або комбінований варіант живлення, тоді як більшість машинок працює від мережі. Пристрій більш портативний і універсальний.

І останній, але важливий плюс - за допомогою тримера можна робити чіткі лінії, незвичайні візерунки, точний зріз волосся. Машинка не дозволяє домогтися такого ефекту. Тому тримери варто розглядати як окремий інструмент для стрижки чоловічого волосся і бороди.

Машинка для стрижки бороди: як вибрати

Плануючи купити тример, варто уважно вивчити його характеристики і можливості. Почніть з таких параметрів, як потужність і тип живлення. Потужність визначає продуктивність, а тип живлення (мережевий або акумуляторний) зручний в тій чи іншій ситуації. Наприклад, якщо Ви часто їздите у відрядження, то добре мати під рукою тример акумуляторний, який працює від батарейки.

Далі - можливості гоління. Деякі тримери здатні замінити електробритву, тому мають функцію сухого або вологого гоління. Не менш важлива комплектація. Кількість і тип насадок визначає функціональні можливості пристрою. І звичайно ж - виробник. Віддавайте перевагу брендовій техніці, яка зарекомендувала себе на ринку. Найкраще показали себе тримери Panasonic, Sencor, Philips, Remington. Але в нашому онлайн-каталозі Ви знайдете техніку і інших відомих брендів. АкваМаркет пропонує купити машинку для стрижки бороди онлайн з гарантією від виробника. В наявності великий вибір моделей з різною функціональністю. Техніка на будь-який смак, професійні та побутові тримери, які стануть ідеальним подарунком для чоловіка! Нагадуємо, що наша служба доставки швидко привезе товар до Києва і будь-якого іншого міста країни.