Тример для бороди та вусів - купити Машинка для стрижки у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Тример для бороди та вусів


Не секрет, що волосся вимагає постійного догляду. І мова йде не тільки про жіночі, але про чоловічі зачіски. Більш того, чоловікам доводиться частіше освіжати стрижку, а крім цього доглядати за волоссям в області обличчя. Не завжди вдається відвідати перукарню, тому багато чоловіків купують триммер для бороди. Це універсальний девайс, за допомогою якого можна комплексно доглядати за волоссям на голові, обличчі та навіть в носі або вухах. Головне купити тріммер для бороди з потрібною кількістю насадок.

У приладу є маса переваг, які зробили його затребуваним товаром на ринку дрібної техніки. До переваг триммера можна віднести:

  • Можливість виконати кілька різнопланових процедур. Стрижка бороди і вусів - це лише початок, оскільки за допомогою хорошого триммера можна коригувати форму брів, голитися до стану одноденної щетини, робити окантовку стрижки, видаляти волосся в інших делікатних областях, в тому числі в вухах і в носі.
  • Універсальність застосування. Шляхом підбору девайса можна вирішувати різні завдання. Не обов'язково купувати багатофункціональний прилад. Іноді досить замовити триммер для гоління і використовувати його тільки за основним призначенням.
  • Комфорт від експлуатації. На відміну від гоління звичайною бритвою стрижка бороди і вусів таким пристроєм є більш безпечною процедурою. Після машинки не з'являється подразнення або почервоніння, а ризик травмувати шкіру зводиться до мінімуму.
  • Компактні розміри і ергономічний дизайн. Машинка не займе багато місця, її зручно зберігати вдома і брати з собою в поїздки.
  • Є можливість автономної роботи. Триммери працюють від мережі і від акумулятора або батарейок. Ви можете вибрати пристрій з урахуванням своїх потреб в мобільності.

Тример і машинка: що краще

Оскільки багато покупців плутають тримери і машинки для стрижки, виникає логічне запитання, який прилад краще купити? Навіщо купувати тріммер, якщо вже є машинка. І чи варто таке придбання грошових витрат.

Насправді, незважаючи на деяку схожість, пристрої відрізняються за сферою застосування. Так, за допомогою тріммера можна акуратно відкоригувати стрижку і навіть підрівняти довжину волосся. А ось машинкою виконати моделювання бороди і вусів практично неможливо. Крім цього пристрої відрізняються за технічними характеристиками. Машинки більш потужні, важкі і габаритні. Триммери компактні, легкі, їх потужність трохи менше, але її цілком вистачає для виконання поставлених завдань. Відрізняється і ціна, машинки, як правило, дорожчі. Особливо, якщо в базовий комплект входять насадки для коригування або моделювання зачіски. Купівля триммера обійдеться набагато дешевше.

Тример для бороди: який вибрати

Коли Ви визначилися з типом приладу, доводиться переходити до іншого питання. Як підібрати пристрій, який Вам точно сподобається і підійде. Тут варто взяти до уваги кілька параметрів, за якими вибирають техніку. Отже, плануючи купити тріммер для бороди і вусів, уважно вивчіть такі характеристики:

  • Тип живлення. Як говорилося вище, є моделі автономні (на батарейках) і ті, які працюють від мережі. Обидва варіанти мають плюси і мінуси. Час роботи автономних приладів обмежений, але Ви не прив'язані до джерела живлення. Тример можна взяти в поїздку або відрядження. Стаціонарна модель, яка працює від мережі, не потребує зарядки. Нею можна користуватися нескінченно довго, головне, щоб був доступ до електроенергії.
  • Ємність аккумулятору. Для портативного триммера важливий параметр, який визначає тривалість роботи. Чим більше акумулятор, тим вищою буде ціна тріммера для бороди.
  • Кількість насадок. Різні виробники оснащують моделі певною кількістю насадок. Добре, якщо їх буде 3-5. Цього вистачить для виконання основних завдань. Вам знадобляться такі насадки: гребінці (регулюють рівень довжини стрижки волосся), лезо для гоління (використовується як звичайна електробритва), насадка для точкової корекції (нею роблять рівні лінії), насадка для стрижки волосся в носі (спеціальне лезо обертового типу).
  • Потужність. Показник, який визначає силу вбудованого мотора.
  • Ергономічність корпусу. Забезпечує користувачеві комфорт під час експлуатації. Чим краще ергономіка, тим простіше Вам. Немає потреби розбиратися, як користуватися тримерами, тому що все зрозуміло навіть на рівні інтуїції.

За бажанням можна знайти триммер з додатковими функціями, такими як підсвічування, водостійкий корпус, система вакуумного збору щетини, ручне регулювання потужності та ін.

Замовити якісний триммер онлайн

В інтернет-магазині АкваМаркет Ви знайдете величезний асортимент тримерів для вусів і бороди. Ми співпрацюємо тільки з перевіреними виробниками, тому реалізуємо продукцію безпосередньо. Купити тріммер Remington, Philips можна недорого, замовивши доставку товару з Києва в будь-яку точку країни. Пристрої для побутового та професійного використання, доступні ціни та гарантія виробника.