Догляд за зубами - купити Догляд за дитиною у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (37)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Curaprox CS 7600 smart, Дитяча зубна щітка, в асортименті Curaprox CS 7600 smart, Дитяча зубна щітка, в асортименті
Артикул: 74399
Friendly Organic, 50 мл, Зубна паста дитяча, органічна, 0+
Артикул: 56892
Jordan, Junior, 50 мл, Зубна паста для дітей 6-12 років Jordan, Junior, 50 мл, Зубна паста для дітей 6-12 років
Артикул: 61742
Lacalut, Teens, 50 мл, Зубна паста для дітей від 8 років Lacalut, Teens, 50 мл, Зубна паста для дітей від 8 років
Артикул: 12446
Aquafresh Advance, 75 мл, Зубна паста з м'ятним смаком, дитяча, 9-13 років

на завтра
Артикул: 41293
Baby Team, 3 шт., Бебі Тім, Набір зубних щіток, з 6-ти місяців Baby Team, 3 шт., Бебі Тім, Набір зубних щіток, з 6-ти місяців

на завтра
Артикул: 53350
Oral-B Junior, 1 шт., Дитяча зубна щітка м'яка, від 6-12 років

на завтра
Артикул: 30066
Sensodyne Pronamel, 50 мл, Зубна паста для дітей, від 6 до 12 років

на завтра
Артикул: 29174
Dental Tra-La-La, 50 мл, Зубна паста для дітей, зі смаком шоколаду, від 3-х років
Артикул: 84992
Urtekram, 75 мл, Зубна паста, для дітей, органічна
Артикул: 61749
Vega Kids VK-400B LIGHT-UP, Електрична зубна щітка, дитяча, блакитна Vega Kids VK-400B LIGHT-UP, Електрична зубна щітка, дитяча, блакитна
Артикул: 82198
Vega Kids VK-500В LIGHT-UP, Електрична зубна щітка, дитяча, бірюзова Vega Kids VK-500В LIGHT-UP, Електрична зубна щітка, дитяча, бірюзова Vega Kids VK-500В LIGHT-UP, Електрична зубна щітка, дитяча, бірюзова
Артикул: 82200

Догляд за зубами


Перші молочні зуби, що з'явилися у дитини, приносять величезну радість родині. Але одночасно з цим на батьків лягає велика відповідальність, оскільки тепер потрібно організувати догляд за дитячими зубами. Піклуватися про здоров'я зубів слід з раннього дитинства. Спочатку батьки чистять зуби дитині, а потім малюк вчиться робити це сам. Важливо купити підходящі гігієнічні засоби, за допомогою яких виконують всі процедури.

Догляд за дитячими зубами

Сьогодні на ринку є велика категорія доглядових продуктів, створених спеціально для самих юних споживачів. Пасти, щітки, ополіскувачі повністю адаптовані під потреби дітей різного віку. Такі бренди, як Аквафреш, Сплат випускають не тільки дитячу зубну пасту, а й зубні щітки для дітей. Примітно, що в лінійці аксесуарів є вироби, розраховані на користувачів певної вікової категорії. Так, для самих маленьких призначена дитяча зубна щітка для ясен з м'якою щетиною, щоб не пошкодити зубки і чутливі тканини ротової порожнини. Малюкам постарше підійде стандартна дитяча зубна щітка з більш щільною щетиною і збільшеним розміром основи. Вона менша, ніж доросла, але більша, ніж зубна щітка-масажер. Отже, аксесуар впорається з чищенням зубного ряду. Вінчає категорію аксесуарів електрична зубна щітка для дітей. У цьому сегменті також є вироби, розраховані на різний вік. Але застосовувати аксесуар можна малюкам з трьох років, поступово купуючи нові моделі або насадки.

Як вибрати щітку для дітей

Щоб забезпечити комплексний захист зубів від карієсу і появи нальоту, а також зберегти білосніжну усмішку, потрібно правильно підібрати дитячу щітку. Крім того, якщо грамотно підійти до процесу вибору і врахувати побажання маленького користувача, то чистка зубів перетвориться на приємну процедуру. І дитина з задоволенням буде займатися цим самостійно. Є кілька параметрів, на які варто звертати увагу при виборі дитячих аксесуарів:

  • Оформлення. Дитячі аксесуари привертають увагу яскравим дизайном і незвичайним оформленням. Контрастні кольори ручки, зображення улюблених мультиплікаційних або казкових героїв неодмінно сподобаються малюкові. Однак не варто старатися, тому що дитяча щітка, перевантажена декором, буде незручна у використанні.
  • Вік. Визначає розміри, які має робоча область аксесуара. У міру дорослішання дитини «росте» і його зубна щітка. Молочні зуби чистять аксесуарами з м'якою щетиною. А ось дітки молодшого шкільного віку вже користуються виробами зі щетиною, аналогічної щетині в щітках для дорослих. Різниця полягає лише в розмірах. Також пам'ятайте, що в період 5-7 років дитячі зуби змінюються. Тому краще купити щітку дитячу зі щетинками різної довжини.
  • Головка щітки. Тут грає роль як розмір, так і форма. Занадто велика щітка травмує порожнину рота, а маленька буде незручною. Оптимальний розмір головки - 2-3 зубика.
  • Щетина. Якісний догляд за молочними зубами забезпечують щітки з ворсинками довжиною до 11 мм. До віку зміни зубного ряду вибирайте моделі з рівними щетинками. Ідеально підійде синтетична щетина середньої жорсткості.

Дитяча зубна паста і її особливості

Ще один важливий компонент догляду за зубами - паста. Вибирають її відповідно до віку дитини, оскільки від віку залежить як якість зубів, так і склад самої пасти. Молочні зуби вимагають більш делікатного догляду, тому знадобиться паста зі збалансованим компонентним складом. За віком органічна зубна паста для дітей ділиться на кілька видів: до 2 років, від 2 до 6 років, від 6 років. Отже, чим менше вік, тим більш щадним буде склад. Зубна паста для дітей та її основні особливості:

  • Відсутність абразивних частинок, які можуть пошкодити молочні зуби або ясна.
  • Висока концентрація мінеральних компонентів, що сприяють зміцненню емалі.
  • Мінімальний вміст фтору.
  • Натуральний і безпечний склад. Оскільки діти часто ковтають зубну пасту, в ній відсутні лауретсульфат, парабени і інші потенційно небезпечні компоненти, в тому числі цукор.
  • Яскрава упаковка, яка привертає увагу.
  • Приємні смаки (фруктові, ягідні, десертні).

Дитячі зубки потребують якісного догляду, і забезпечити його можуть батьки, купивши натуральні доглядові засоби. А магазин АкваМаркет відібрав найкращі засоби гігієни порожнини рота, адаптовані під потреби дітей будь-якого віку. Щоб купити з доставкою дитячу зубну пасту або щітку досить зайти в онлайн-каталог і вибрати відповідний товар. Ми співпрацюємо тільки з перевіреними брендами, тому пропонуємо дитячі зубні пасти Лакалут, Сплат, Аквареш, а також повністю органічну продукцію Джордан. Менеджери охоче допоможуть вибрати зубну щітку або пасту для дитини. Замовте зворотній дзвінок по одному з телефонів, вказаним на сайті.