Гель для купання - купити Засоби для купання у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (7)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Himalaya Herbals, 200 мл, Дитяча пінка для ванни
Артикул: 88999
Johnson's Baby, 300 мл, Джонсонс Бебі, Шампунь-гель 2в1, дитячий, 1+

на завтра
Артикул: 53432

Гель для купання


Дитяча гігієна – це ціла наука, де діють свої правила. Чутлива дитяча шкіра не призначена для контакту з «дорослою» побутовою хімією, те саме стосується і волосся. Тому косметика для купання дітей з перших днів життя є окремою категорією продуктів, створених спеціально для найменших. Виробники ретельно вивіряють формули, спираючись на новітні дослідження і потреби покупців. Тому склад косметики для купання малюків суттєво відрізняється від гелів, якими купаються дорослі.

Серед інших форматів гель для купання малюків посідає особливе місце. Тисячі батьків віддають перевагу саме цьому продукту замість мила або пінки. Гелі зручні, практичні та безпечні. Пляшечки з дозатором дозволяють легко купати малюка, зосередившись на самому процесі, а не на витягуванні засобу з ємності. Спеціальні крем-гелі та шампуні-пінки створені спеціально для чутливої ​​дитячої шкіри, вони не щипають очі і не викликають сліз. Випускаються засоби для новонароджених (косметика з перших днів життя та до 6-12 міс.), а також гелі для дітей від року, від трьох років. Кожен сегмент продукції «зростає» разом із організмом дитини. Змінюється рН, з'являються нові добавки, які є актуальними для особливостей шкіри або волосся малюка в конкретний віковий період.

Особливості асортименту

Під час випуску косметики виробники враховують основні завдання, які потрібно вирішити. Купання малюків не завжди обмежується лише очищенням шкіри від забруднень. Іноді потрібно вирішувати й інші завдання, наприклад, усунути надмірну сухість епідермісу, впоратися із подразненням від підгузків, прибрати зі шкіри потенційно шкідливі мікроорганізми. Тому на ринку є безліч різнопланових продуктів, орієнтованих на певний результат. Ви можете вибрати такий дитячий гель для купання:

  • Очищувальний. Швидко та ефективно видаляють забруднення, проте не пересушують чутливу дитячу шкіру. Наприклад, дитячий гель Вушастий нянь чудово піниться, має нейтральний аромат, не містить барвників або інших потенційно небезпечних речовин.
  • Зволожуючий. Характеризується підвищеним вмістом рослинних олій, які мають зволожуючу дію на дитячу шкіру. Зволожуючий гель Sanosan Baby з оливковою олією або Weleda Calendula з олією солодкого мигдалю робить шкіру м'якою та приємною на дотик.
  • Антибактеріальний. Чинить бактерицидну дію, змиває небезпечні мікроорганізми. Оскільки антибактеріальний гель агресивніший і підсушує шкіру, його рекомендують використовувати для дітей старше 3 років і лише за потребою (наприклад, після контакту з тваринами).
  • Протизапальний. Подібна косметика не лише очищає шкіру, а й знімає подразнення. Подібну дію забезпечують лікувальні трави, додані до складу. Дитячий шампунь-гель Saraya Arau на основі органічних компонентів та натуральних трав допоможе впоратися зі шкірними проблемами (почервонінням, дерматитом та ін.).
  • Гіпоалергенний. Особлива категорія косметичних продуктів, склад яких максимально підібраний для чутливої ​​дитячої шкіри. Так, гель-піна Attitude Baby-Bebe Sensitive Skin без парабенів, консервантів, барвників і навіть натуральних компонентів-алергенів (наприклад, олії апельсина) дбайливо доглядає шкіру і не викликає реакції.
  • Заспокійливий. Гелі з лавандою або іншими травами, які розслаблюють нервову систему малюка та готують його до відходу до сну. Ідеальний вибір для вечірнього купання.

Як бачите, асортимент не має дефіциту. Головне розуміти, як вибрати продукт, який підійде Вашому малюкові та стане улюбленим засобом для купання.

Вибираємо гель для дитини

В інтернеті є безліч рейтингів, де перерахована найкраща дитяча косметика. Але орієнтуватись тільки на такі списки не варто. Ваша дитина – індивідуальність, і при виборі засобу для купання варто враховувати найменші нюанси, аж до аромату.

Головне – купувати косметику перевірених брендів. Лідерами на ринку вважаються торгові марки Вухатий нянь, Jonson's Baby, Teo bebe, Weleda, Sanosan. Товари пройшли перевірку якості численними органами сертифікації, тож у безпеці продукції можете не сумніватися. Далі – основна дія. Вибирайте гель із заспокійливою, антибактеріальною, поживною або іншою дією. Краще мати під рукою кілька варіантів, щоб чергувати їх залежно від ситуації. На ціну вплине виробник, упаковка, склад та обсяг. Маленькі флакончики на перший погляд здаються дешевими, а ось великі баночки у перерахунку вартості літра засоба виявляються вигіднішими.

Все, що потрібно Вашій дитині, Ви можете купити з доставкою в магазині АкваМаркет. Величезний вибір дитячої косметики для купання, замовити яку легко, не залишаючи вдома. Пара кліків – і наша служба доставки з Києва вже везе до пункту призначення гель для купання Вашого малюка. Відправлення товарів здійснюється щоденно.