Парогенератор - купити Праски, парагенератори, доски у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Парогенератор


Парогенератор - це дещо більше, ніж звичайна праска з відпарюванням. Однак цей пристрій неймовірно зручний в експлуатації. Якщо вдома є парогенератор, то багато побутових процесів можна виконати з мінімальними зусиллями і витратами часу. Прилад легко впорається з прасуванням щільних штор, відпарюванням найтоншої шовкової блузи або спідниці плісе. А в магазинах, ательє без подібного пристрою взагалі не обійтися. Саме в сфері клінінгових послуг парогенератори широко застосовувалися в останні роки. Однак виробники істотно зменшили габарити пристроїв, зробивши їх доступнішими за ціною. В результаті відпарювач або праску з парогенератором сьогодні можна зустріти в багатьох українських сім'ях. Споживачі по достоїнству оцінили переваги побутової техніки, адже всього один пристрій може замінити найпотужнішу праску. Якісний парогенератор - це можливість прибирання, швидкого прасування і дезінфекції поверхонь без допомоги фахівців. За допомогою цього нехитрого приладу можна легко і просто тримати будинок в порядку.

Особливості парогенератора

Незважаючи на значні габарити, конструкція пристрою досить проста. Це прилад, що складається з бойлера для нагріву води і насадки, через яку виходить струмінь пари. Ємність для води роблять із пластику або металу. Всередині розташовується нагрівальний елемент, який у включеному режимі доводить воду до необхідної температури. Корпус приладу оснащується ручкою для регулювання потужності, швидкості і температури подачі пари. Система для прасування має такий принцип роботи:

  • Вода для парогенератора заливається в бойлер. Виробники рекомендують використовувати виключно дистильовану воду, яка не утворює накипу всередині пристрою, а також не залишає плям і розводів безпосередньо на речах.
  • Увімкніть прилад в мережу і встановіть оптимальний режим. Дочекайтеся, поки вода нагріється до потрібної температури. На це йде 4-8 хвилин в залежності від потужності приладу.
  • Використовуйте гнучку трубку з насадкою, щоб попрасувати білизну. Шляхом регулювання сили парового удару можна підібрати найбільш підходящий режим для роботи з конкретною тканиною.

Зверніть увагу, що парогенератор видає пар під високим тиском, а вологе повітря розгладжує навіть найсильніші складки. Крім того, парогенератор або праска з подібною функцією забезпечують дезінфекцію тканин.

Безсумнівно, головна функція пристрою полягає в прасуванні. Однак дезінфікуючі властивості дозволяють використовувати парогенератори для прибирання приміщень. Переваги пристрою:

  • Висока потужність, завдяки якій можна розгладити навіть саму зім'яту річ після електричної сушарки.
  • Універсальне застосування для прасування і прибирання.
  • Можливість дезінфекції, що особливо важливо для сім'ї, де є діти, домашні тварини або люди з алергією.
  • Відпарювання навіть у вертикальному режимі. Ви легко відпрасуєте одяг на тремпелі або штори на карнизах.
  • Можливість швидко обробити велику кількість білизни, включаючи такі об'ємні речі, як простирадла, штори, портьєри, пледи.

Незважаючи на великі розміри, пристрій дозволяє економити багато часу при виконанні звичайних домашніх справ. Тому якщо є необхідність в регулярній дезинфекції або прибиранні, прасуванні великої кількості білизни або делікатних тканин, рекомендуємо купити парогенератор. З його допомогою можна не тільки підтримувати охайність речей, а й чистити м'які меблі, видаляти неприємні запахи, що вбралися в ворсисті тканини.

Як вибрати парогенератор

Оскільки асортимент пристроїв досить широкий, знайти кращий парогенератор не так просто. Але від правильності вибору залежить дуже багато. Якщо відповідально підійти до вирішення питання, то можна забезпечити не тільки комфорт експлуатації, але і простий догляд за парогенератором. Отже, якість парогенератора багато в чому визначають такі параметри:

  • Потужність. Визначає силу парового удару і ступінь очищення поверхонь. Віддавайте перевагу моделям потужністю від 2000 Вт. Тоді пристрій впорається і з прасуванням, і з прибиранням або дезінфекцією.
  • Обсяг резервуара. Від цього залежить, скільки буде працювати прилад без необхідності поповнити запаси рідини. Максимальне значення обсягу бака досягає 2,2 літра.
  • Функція подачі пари. Можливі три режими роботи: паровий удар, вертикальне відпарювання або безперервна подача пари. Добре, якщо вибраний Вами пристрій буде мати відразу три режими.
  • Захист від накипу і нальоту. Оскільки вода в резервуарі постійно нагрівається, може утворитися вапняний наліт. Якщо у пристрої відсутній захист, то він швидко вийде з ладу. Вбудовані датчики своєчасно повідомлять про необхідність очищення приладу.
  • Вага праски або ручки. Оскільки під час роботи доведеться тривалий час утримувати ці предмети, краще, якщо вони будуть мати невелику вагу. Тоді руки не будуть втомлюватися.

Важливий показник - це бренд, який випустив парогенератор. Філіпс, Тефаль, Вітек, Бош - ось короткий перелік незмінних лідерів. Техніка даних марок поєднує в собі доступну ціну, довговічність і прекрасну функціональність. А якщо Ви хочете замовити парогенератор і заощадити, то рекомендуємо зробити це в нашому інтернет-магазині. АкваМаркет пропонує купити з доставкою відпарювачі за ціною виробника з можливістю відправки по Києву і Україні. Вибирайте і замовляйте техніку онлайн, не виходячи з дому. А ми швидко доставимо товари в пункт призначення, надавши гарантію і послуги післягарантійного сервісу.