Електрочайник - купити Чайники та термопоти у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (1)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Russell Hobbs, 1 л, Електрочайник міні, червоний Russell Hobbs, 1 л, Електрочайник міні, червоний Russell Hobbs, 1 л, Електрочайник міні, червоний
Артикул: 82482

Електрочайник


Електрочайник давно став одним з головних атрибутів сучасної кухні, поряд зі сковорідками або іншим посудом. Навіть самий звичайний електрочайник з підсвічуванням має масу плюсів. Тож не дивно, що такі пристрої впевнено витісняють з прилавків магазинів звичайні аналоги для газової плити. Переваги електрочайників:

  • Висока швидкість нагрівання води (в середньому 1,5-3 хвилини). Це суттєво економить час.
  • Ємність довго зберігає воду нагрітою, а чайник з підігрівом здатний підтримувати незмінну температуру рідини.
  • Енергоефективність. Перші моделі були досить «ненажерливими» з точки зору витрати електрики, але це не відноситься до пристроїв нового покоління.
  • Широкі функціональні можливості. Сучасні електрочайники вміють більше, ніж просто гріти воду і вимикатися після її закипання. У продажу є моделі з терморегулятором, підсвічуванням, індикатором температури. Споживач легко вибере пристрій з урахуванням своїх особистих потреб.
  • Портативність і мобільність. Чайник електричний - це пристрій, який покликаний полегшити Ваше життя. Мережеві моделі мобільні і їх можна легко транспортувати, переносити на нове місце. Бездротові доступні для подорожей. Також можна купити електрочайник, який працює від роз'єму автомобільного зарядного пристрою.

Крім того, така техніка - це Ваш особистий комфорт. Нагрівання води в лічені секунди без задіяння плити. Досить наповнити ємність, натиснути кнопку і дочекатися окріп.

Який чайник краще: пластиковий, скляний, металевий

Матеріал корпусу грає не останню роль при виборі побутової техніки. Від якості і міцності матеріалу залежить довговічність пристрою, його функціональність і дизайн. Розглянемо найбільш популярні варіанти:

  • Пластиковий електрочайник. Відрізняється порівняно доступною вартістю і невеликою вагою. Пластикові моделі не вимагають особливого догляду, виглядають акуратно і стильно. Асортимент настільки широкий, що тут можна знайти електрочайник Віо в будь-якому кольорі та об'ємі. Доступні однотонні рішення і варіанти з малюнком. Недолік матеріалу - недовговічність. Плюс, іноді дешеві пластикові електрочайники залишають післясмак в воді. Тому якщо Ви вирішили купити електрочайник з пластика, віддавайте перевагу перевіреним брендам - ​​Тефаль, Філіпс, Адесто.
  • Електрочайник з нержавіючої сталі. Найміцніші і довговічні пристрої, які прості в догляді і експлуатації. 304 сталь - це вдалий варіант для виробництва побутової техніки. Матеріал не вбирає хімічні очисники, тому в ньому відсутній сторонній запах і смак води. Електрочайник Віо з нержавіючої сталі точно прослужить Вам кілька років. Недоліком техніки є сильне нагрівання корпусу, що може бути небезпечно, особливо якщо в будинку є маленькі діти.
  • Скляний чайник. Повністю екологічний матеріал, який не змінює смакоароматичні властивості води в ємності. Скляний чайник з підсвічуванням гармонійно доповнить будь-який інтер'єр, ставши його родзинкою. Однак корпус зі скла досить крихкий, тому часто тріскається і легко б'ється при необережному поводженні.
  • Керамічний чайник. Ще одне екологічне рішення. Матеріал добре утримує тепло, зберігаючи воду гарячою. Саме тому електрочайники з підігрівом найчастіше роблять саме з кераміки. Моделі сподобаються шанувальникам традиційного дизайну. Мінус моделей - велика вага і крихкість матеріалу. Крім того, Вам навряд чи вдасться купити електрочайник дешево, оскільки керамічні моделі найдорожчі в лінійці.

Не можна однозначно сказати, який чайник краще. У кожного матеріалу є свої шанувальники. Тому перед покупкою краще ознайомитися з перевагами та недоліками кожного виду корпусу, почитати відгуки користувачів і порівняти ціни. Не забувайте і про інші ключові критерії.

Як вибрати електрочайник

Візуальне враження і ціна - це занадто поверхневі характеристики, щоб орієнтуватися тільки на них при виборі якісної побутової техніки для дому або офісу. Є ряд інших параметрів, які важливі для подальшої експлуатації:

  • Об `єм. Підбирається з урахуванням кількості користувачів.
  • Потужність. Чим вона вища, тим швидше буде нагріватися вода. Але краще не купувати моделі потужніші 2-2,5 кВт, оскільки вони будуть перевантажувати проводку.
  • Тип нагрівального елементу. Закритий дорожчий, але практичний і довговічний. Нагрівач відкритого типу коштує дешево, але на ньому швидко утворюється накип.
  • Підставка. Якщо контактна група розташовується в середині підставки, встановлювати чайник можна в будь-якому положенні. Але якщо вона знаходиться з краю, встановлювати пристрій можна тільки в строго певному положенні. Це менш зручно.
  • Додаткові функції. Електрочайник з терморегулятором дозволяє вибирати потрібну температуру, що зручно для шанувальників чаю. Моделі з індикатором температури гріють воду в межах 55-100 градусів Цельсія в залежності від потреб користувача. У числі корисних функцій також можна додати блокування включення без води, фільтр очищення.
  • Марка. Техніка перевірених брендів - впевненість в тому, що реальна якість відповідає заявленим параметрам і характеристикам. Рассел Хоббс, Гореньє, Філіпс, Вітек зарекомендували себе в Україні тільки з кращого боку, пропонуючи споживачам різні види електрочайників з гарантією.

Якщо навіть після такого докладного огляду Вам важко зробити вибір, то краще заручитися підтримкою фахівців. У магазині АкваМаркет Ви не тільки отримуєте можливість купити з доставкою чайник електричний, а й гарантовано отримуєте допомогу у виборі побутової техніки для дому або офісу. Замовляйте товари онлайн без клопоту. На АкваМаркет продаються брендові електрочайники з гарантією. 100% оригінальна техніка за ціною виробника.