Чайник - купити Чайники та термопоти у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (1)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Rainbow MR-1304, 2,5 л, Чайник металевий
Артикул: 28074

Чайник


Незважаючи на появу електрочайників звичайні моделі для плити користуються незмінним попитом. І це не дивно. Звичайний чайник, призначений для плити, виручає при перебоях з електроенергією і незамінний, коли електрики немає взагалі. Звичайний чайник швидко закип'ятить воду, щоб Ви могли заварити чай або каву, приготувати дитяче харчування.

Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує широкий асортимент чайників для плит. На сторінках онлайн-каталогу Ви знайдете всілякі модифікації і види виробів, включаючи преміальні моделі, що відрізняються незвичайним дизайном. Велика перевага магазину - можливість купити з доставкою чайник, не виходячи з дому. Потрібно лише переглянути каталог, вивчити асортимент, підібрати модель і оформити замовлення по телефону або через корзину. Менеджери цілодобово на зв'язку для консультації і кваліфікованої допомоги. Наш магазин в Києві працює без перерв і вихідних, щоб Ви могли купити чайник в будь-який зручний час.

Асортимент товарів

Головний критерій, за яким класифікують чайники - матеріал, з якого вони виготовлені. Тут є безліч варіантів, лідерами серед яких залишаються:

  • Нержавіюча сталь. Довговічний, практичний, зручний матеріал, який при нагріванні не вступає в реакцію з рідиною і не змінює смак води. Після багаторазових циклів нагрівання / охолодження чайник з нержавіючої сталі збереже свою форму і експлуатаційні якості.
  • Мідь. Незважаючи на високу вартість, до сих пір не має аналогів. Мідний чайник швидко нагрівається і повільно остигає. Матеріал володіє антибактеріальними властивостями.
  • Скло. Такі вироби випускаються повністю прозорими, тому чайник виглядає оригінально і незвично. Жароміцне скло витримує багаторазові цикли нагрівання й охолодження. Вироби чудово виглядають на будь-якій кухні. Але варто пам'ятати, що скляний чайник для плити - виріб досить крихкий.
  • Емаль. Найдешевший варіант, який вирізняється широкою популярністю. На цьому достоїнства закінчуються. Емальований чайник швидко брудниться, схильний до появи подряпин і відколів, часто розтріскується. Однак жоден інший матеріал не порадує таким різноманіттям дизайнерських рішень.
  • Кераміка. Екологічний матеріал, який також не змінює смак і властивості води при нагріванні. До недоліків керамічних чайників можна віднести значну вагу, крихкість.

Вибираючи матеріал, потрібно обов'язково враховувати його сумісність з певним видом плити. Так, для індукційних плит підходять тільки ємності з феромагнітним дном. В іншому випадку ємність просто не буде нагріватися. Для електричних плит підійдуть практично будь-які чайники, оскільки конфорки здатні нагріти всі матеріали. Чайник для газової плити також підібрати просто, проте варто уникати скла і кераміки, так як від відкритого вогню на матеріалах утворюється кіптява, яку важко відмити.

Як вибрати чайник

Крім матеріалу і виду плити, при виборі чайника варто враховувати ще кілька важливих нюансів. Від цього залежить комфорт експлуатації вироба. Щоб знайти кращий чайник звертайте увагу на такі моменти:

  • Форма вироба. Краще, якщо у чайника буде більш збільшене дно по відношенню до верху. Тоді ємність буде стійкою і часом не перевернеться. Крім того, широке дно сприяє швидкому нагріву рідини всередині.
  • Ручка. Бажано, щоб вона мала покриття і не нагрівалася. Ручка чайника повинна щільно кріпитися до корпусу і не взаємодіяти з ним. Якщо ручка не рухається, то вона не нагріється від корпусу і не розплавиться, якщо на ній є покриття. Крім того, виключений ризик отримати опік.
  • Обсяг чайника. Тут варто враховувати кількість користувачів. Для сім'ї з 4-5 чоловік краще вибрати чайник об'ємом 2,5-3 літри. Однак для одного-двох чоловік цього буде багато. Крім того, чим більше чайник, тим більше його вага. Пам'ятайте про це. Великий обсяг варто вибирати тільки в тому випадку, якщо їм буде користуватися багато людей. Не забувайте також про те, що в маленькому чайнику вода нагріється значно швидше.
  • Свисток. Чайники з таким аксесуаром вже давно користуються великим попитом. Механічний свисток зручний в експлуатації, він надійно кріпиться на носику і не злітає з нього, якщо чайник сильно кипить. Чайник зі свистком при закипанні сповістить про це досить гучним звуком. Тому шансів забути його на плиті практично немає.

Менеджери магазину АкваМаркет охоче допоможуть вибрати чайник з урахуванням Ваших фінансових можливостей і вимог до товару. Телефонуйте, наш коллцентр працює цілодобово.