Тостер - купити Тостери, хлібопічки у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (1)

- грн
Сортування: За замовчуванням

Тостер


Тостер не можна віднести до списку обов'язкової кухонної атрибутики. Але його наявність зробить Ваш побут комфортним і зручним. На користь того, щоб купити тостер, кажуть його незаперечні переваги. Він красивий, компактний, функціональний і продуктивний. А ще він допоможе швидко приготувати корисний сніданок, витративши при цьому мінімум зусиль.

Навіщо потрібен тостер

Якщо Ви ще не обзавелися цим простим приладом, то пропонуємо ознайомитися з його корисними можливостями. Головна особливість тостера - це приготування хліба без масла. Тим, хто давно хотів зробити раціон більш корисним і здоровим, подібна можливість обов'язково сподобається. Хлібці присмажуються без жиру, а корочка формується апетитна і хрустка. Таким способом можна готувати будь-які види хліба: житній, цільнозерновий, кукурудзяний.

Тостер зручний і простий в експлуатації. Не потрібно довго розбиратися, як користуватися пристроєм. Принцип роботи зрозумілий навіть дитині. Завантажуєте скибочки, встановлюєте оптимальний температурний режим і через кілька хвилин отримуєте хрусткі грінки.

При використанні тостера значно скорочується час приготування корисного сніданку. Немає зайвого посуду, який потрібно мити. Немає необхідності стежити за сковородою або духовкою, де готуються грінки. До речі, хлібці не згорять, адже пристрій вимикається автоматично.

Тостер компактний, продуктивний і красивий. Сучасні моделі тостерів Філіпс, Беко, Гореньє виділяє яскравий дизайн. Можна підібрати кухонну техніку, яка гармонійно доповнить інтер'єр або перетвориться в яскравий акцент при мінімалістичному оформленні приміщення.

Вибираємо тостер. На що звернути увагу

Вивчивши особливості обладнання, зробити вибір на користь того чи іншого варіанта стає простіше. Розберемо найбільш важливі моменти, на які варто звернути увагу:

  • Тип управління. Тостери випускають електронні і механічні. Останні більш прості в застосуванні, однак, електроніка відрізняється більш широким функціоналом.
  • Тип завантаження. Воно може бути вертикальним і горизонтальним. Моделі з вертикальним завантаженням найбільш поширені. Варіанти з горизонтальним завантаженням (так звані сендвіч-тостери) дозволяють крім хліба готувати і начинку.
  • Кількість відділень. Стандартний тостер Гореньє або Філіпс вміщує дві скибочки хліба, але є моделі збільшеного розміру на чотири скибочки. Такі пристрої ідеальні для великої родини або для невеликого кафе, ресторанчика.
  • Потужність. Безпосередньо впливає на швидкість приготування хліба. Чим вище потужність, тим швидше готуються грінки. У сучасних моделей цей параметр варіюється в межах 600 до 1600 Вт.
  • Регулювання рівня піджарки. Точна настройка дозволяє приготувати ідеальні тости на будь-який смак. Завдяки регулюванню хліб засмажується до слабкої або сильної скоринки. Бюджетні моделі, як правило, мають 3-4 варіанти перемикань, а ось пристрої дорожче порадують 8-10 температурними режимами.
  • Матеріал корпуса. Сьогодні можна купити тостер в Києві металевий або пластиковий. Також випускаються моделі з комбінацією цих матеріалів. Безумовно, виникає питання, який тостер краще - металевий або пластиковий. Переваги моделей з пластика - це доступна ціна, легка вага і практичність. Металеві пристрої дорожчі, але неймовірно міцні, зносостійкі і стійкі до нагрівання.

Додаткові функції тостера

Асортимент кухонної техніки на сучасному ринку досить різноманітний, але і потреби покупців істотно різняться. Бренди Беко, Рассел Хобс, Тефаль випускають пристрої як стандартного плану, так і з додатковим функціоналом. Так, за додаткові опції доведеться заплатити. Але деякі з них значно спрощують процес експлуатації техніки і роблять його максимально комфортним, безпечним. На які додаткові функції тостерів варто звернути увагу:

  • Знімний піддон для крихт. При його наявності доглядати за пристроєм стає набагато простіше. Щоб прибрати крихти досить витягти піддон і струсити з нього дрібне сміття.
  • Трафарет для прожарювання малюнка. Перетворить тости на справжній витвір мистецтва. Грінки з малюнком - це весело і оригінально, особливо, якщо в будинку є дитина.
  • Решітка. Дозволяє здійснити розігрів здоби та розморожування продуктів.
  • Захист від перегріву. При підвищенні температурного ліміту пристрій автоматично відключається.
  • Автоцентрування. Тостер підлаштовує положення скибочок хліба для найбільш рівномірного обсмажування. Завдяки цій функції можна готувати грінки будь-яких розмірів і форми, так як тостер автоматично розташує їх строго по центру щодо нагрівальних елементів.

В даному розділі магазина АкваМаркет Ви можете купити з доставкою тостери від кращих брендів. Незважаючи на те, що наш склад знаходиться в Києві, відправка товарів здійснюється повсюдно по всій країні. Ми пропонуємо техніку для кухні з гарантією і можливістю повернення (детальні умови дізнавайтеся у менеджерів). Доступні ціни забезпечені за рахунок прямих поставок побутової техніки безпосередньо від постачальників. Консультанти цілодобово на зв'язку і готові допомогти вибрати тостер, який Вам неодмінно сподобається.