Дошки для прасування - купити Домашній інвентар у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (2)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Мій Дім, Beetle, Прасувальна дошка, 97 х 34 см Мій Дім, Beetle, Прасувальна дошка, 97 х 34 см Мій Дім, Beetle, Прасувальна дошка, 97 х 34 см
Артикул: 76144

Дошки для прасування


Прасувальна дошка - незамінний атрибут в кожному будинку. За допомогою цієї конструкції прасування випраної білизни відбувається швидко і ефективно, дозволяючи згладити всі складки і нерівності. Гладити на дошці набагато зручніше, ніж на розкладеному покривалі або рушнику. А в деяких сферах послуг (в ательє, пральнях, готелях, хімчистках) без неї просто не обійтися.

Якими бувають прасувальні дошки

У більшості конструкції різних моделей схожі між собою. Виріб являє собою стільницю в чохлі з тканини. Робоча поверхня часто витягнутої прямокутної форми з заокругленням з однієї зі сторін. На іншій стороні знаходиться підставка, де розміщують праску. Причому підставки можуть бути різного формату. Є спеціальна прасувальна дошка для парогенератора і праски, яка має додаткове місце, щоб розмістити цілу прасувальну станцію. Вся конструкція тримається на довгих складних ніжках. Передбачається можливість регулювання дошки по висоті за допомогою гаків. Класичні моделі виконуються з ніжками трьох типів, що нагадують за формою літери «А», «Т» або «П».

Окремо варто пояснити, що таке вбудована прасувальна дошка. Ця модель не має звичайних ніжок і кріпиться до стіни за допомогою стійкого і міцного механізму. У зібраному стані робоча поверхня знаходиться вертикально, а в розібраному - горизонтально. Конструкцію часто приховують всередині якоїсь меблі, щоб заховати від сторонніх очей. В умовах малогабаритної квартири це дуже вдале рішення, що дозволяє формувати функціональний й естетичний простір.

Що варто знати тим, хто планує купити прасувальну дошку

Крім конструктивних особливостей, що визначають можливості експлуатації, перед покупкою варто звертати увагу і на інші характеристики товару. Як вибрати дошку прасувальну, яка буде відповідати Вашим потребам? Враховуйте такі критерії:

  • Вага конструкції. Всі портативні моделі, так чи інакше, доведеться переносити. Краще, якщо прасувальна дошка буде максимально легкою, щоб її було легко встановлювати навіть підлітку. Масивні конструкції дуже важкі, їх складно збирати і переносити з місця на місце. Великі шанси травмуватися.
  • Стійкість. Від неї залежатиме, наскільки комфортним буде робота на поверхні. Якщо дошка спочатку хитається, то є шанси, що з неї впаде або зісковзне праска.
  • Розмір робочої поверхні. Ще один критерій, який впливає на зручність експлуатації виробу. Важливо підібрати розмір, який буде оптимальним для Ваших цілей.
  • Компактність в складеному вигляді. Пам'ятайте про те, що дошку потрібно буде десь зберігати. А якщо у Вас невелика квартира, то розміри вироба мають велике значення. Благо, зараз є маса варіантів і підібрати виріб за розмірами не складе труднощів. Ще одна порада: відразу подумайте, де Ви будете зберігати дошку. Це допоможе зорієнтуватися з її розмірами.
  • Зручність регулювання. Дошка для прасування одягу має спеціальний механізм, завдяки якому можна встановлювати її на різній висоті. Якщо виробом буде користуватися кілька людей, краще відразу звернути увагу, наскільки зручно і легко робоча поверхня виставляється по висоті.
  • Покриття дошки. Чохол на прасувальну дошку повинен бути виготовлений зі спеціальної термостійкої тканини, яка витримує гранично високі температури. Тоді користуватися виробом буде безпечно і комфортно.

Комплектація прасувальної дошки

Вибір вироба передбачає врахування не тільки основних критеріїв, але і варіантів комплектації. Сучасні моделі оснащуються додатковими опціями, завдяки яким користуватися дошкою стає набагато легше і приємніше. Деякі підставки під праску мають регулювання, тому праску можна ставити як горизонтально, так і вертикально. Під робочою поверхнею може розташовуватися сітка або полиця для білизни, куди зручно складати аксесуари для роботи (розпилювач, марлю, подушечку з поролону і т.д.). За допомогою підставки або валика набагато легше відпрасувати рукава сорочки або блузи без некрасивих стрілок. Розетка, встановлена ​​безпосередньо на дошці, збільшує маневреність праски за рахунок близького підключення. Також прасувальна дошка може оснащуватися фіксатором шнура, який перешкоджає дотику проводу до тканин або робочої поверхні.

У пошуку ідеальної прасувальної дошки з якісною стільницею і великою кількістю аксесуарів варто заглянути в наш інтернет-магазин. Ми відібрали найкращі моделі для дому та професійного використання, в тому числі в ательє, хімчистках і сфері клінінгу. Тому ми продаємо виключно фірмові вироби від перевірених виробників. Кожна прасувальна дошка Leifheit виготовлена ​​з високоякісних матеріалів, тому прослужить Вам довгі роки. Ми пропонуємо вигідно купити прасувальну дошку в Києві з можливістю доставки по всій країні.