Прасувальна дошка - купити Праски, парагенератори, доски у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (3)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Мій Дім, Beetle, Прасувальна дошка, 97 х 34 см Мій Дім, Beetle, Прасувальна дошка, 97 х 34 см Мій Дім, Beetle, Прасувальна дошка, 97 х 34 см
Артикул: 76144

Прасувальна дошка


Прасувальна дошка - це виріб, без якого складно уявити комфортне прасування речей. Легка, компактна складна модель відмінно поміститься навіть в умовах невеликої квартири. За допомогою дошки зручно прасувати штори, одяг, домашній текстиль. Дійсно якісні дошки стійкі, практичні, не прогинаються і не хитаються під вагою речей. Завдяки механізму регулювання виріб легко виставити під потрібний зріст.

Які бувають прасувальні дошки

Головний критерій, за яким вибирають вироби - це матеріал стільниці. Від нього безпосередньо залежить термін і комфорт експлуатації дошки. Стільниці сьогодні виготовляють з різних матеріалів. Вони впливають на вагу, властивості, довговічність і вартість прасувальної дошки. Які матеріали доступні:

  • ДСП. Найдоступніший варіант, який відрізняється сумнівною довговічністю. Від впливу вологи або пара матеріал швидко деформується і втрачає свої властивості.
  • Металева сітка. Більш практична, сприяє швидкому виходу пари від праски під час прасування. Однак якщо сітка низької якості, то вона швидко деформується.
  • Цілісний метал. Добротний і довговічний варіант, який розрахований на тривалу експлуатацію. Бажано, щоб в стільниці були отвори для виходу пари, інакше під чохлом постійно буде накопичуватися конденсат.
  • Пластик. Легкий, довговічний, практичний матеріал, який зручний в експлуатації. Щоб захистити поверхню від теплового впливу слід вибрати чохол на прасувальну дошку з щільним поролоном.
  • Термопластик. Схожий на звичайний пластик, тільки розрахований на більш високі температури.

Якщо говорити про розміри прасувальних дощок, то вони різні. Можна підібрати виріб під будь-які вимоги. Головне пам'ятати, що ширина стільниці багато в чому визначає комфорт прасування. Чим ширше поверхня, тим легше випрасувати речі з мінімальними витратами часу і сил. Найбільш затребувані розміри прасувальних дощок - 40х90 см.

Як вибрати прасувальну дошку

Безумовно, варто враховувати не тільки розміри і форму стільниці, а ще багато чинників. Зверніть увагу на ніжки. Краще, якщо вони будуть трохи виступати за краї стільниці. Це підвищить стійкість конструкції. Силіконові або гумові наконечники на кінцях ніжок захистять підлогу від пошкоджень, а дошку - від ковзання.

Важливий критерій вибору - чохол для прасувальної дошки. Від синтетики краще відмовитися, оскільки вона має низьку термостійкість. Добре підійдуть чохли з бавовни, фетру. Ці матеріали не пригоряють, відрізняються м'якою і зручною поверхнею. При необхідності такий чохол можна зняти і випрати.

Також варто пам'ятати, що дошки відрізняються за типом використовуваних прасувальних систем. Є дошка для праски, а є прасувальна дошка для парогенератора. Вона більш масивна і має спеціальну підставку для праски іншого типу.

Які додаткові можливості може мати дошка для прасування

З метою підвищити комфорт процесу прасування виробники оснащують вироби додатковими можливостями і аксесуарами. Безумовно, від них залежить вартість товару. Але в деяких випадках без них не обійтися. Отже, що пропонує ринок:

  • Дошка з підставкою для праски. Спеціальне кріплення, розташоване в торці стільниці, дозволяє надійно фіксувати праску під час роботи. Це не тільки зручно, але й безпечно, оскільки можна уникнути випадкових опіків.
  • Тримач проводу. Кріпиться до низу стільниці або безпосередньо на підставку для праски. Завдяки фіксації дрота не виникатиме плутанини в тканині.
  • Дошка для прасування з розеткою. Допомагає в ситуаціях, коли потрібно гладити далеко від основної розетки або у праски короткий шнур.
  • Подрукавнік. Зручний для прасування сорочок і блуз. Дозволяє легко відпрасувати рукава без складок або заломів.
  • Полка для білизни. Такі дошки значно економлять час в сортуванні білизни. Не потрібно робити зайвих рухів по кімнаті, щоб розкласти білизну на відпрасовану і не відпрасовану.
  • Сітка для прасування. Виконує функцію марлі при прасування деяких видів тканини.

Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує купити прасувальну дошку в Києві за ціною виробника. В наявності будь-які види виробів, починаючи від недорогих і закінчуючи преміальними. У будь-якому випадку ціна товару буде максимально доступною завдяки прямим поставкам від виробників. В онлайн-каталозі зручно вивчити особливості і характеристики товару, щоб купити з доставкою дошку прасувальну, яка точно Вам підходить. Менеджери магазину завжди на зв'язку. Вони проконсультують і підкажуть параметри тієї чи іншої позиції. Нагадуємо, що при замовленні оптом діють знижки. Тому серед наших клієнтів не тільки роздрібні покупці, а й власники ательє, хімчисток. Замовляйте прасувальну дошку онлайн, це зручно і вигідно!