Праска - купити Праски, парагенератори, доски у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Праска


Праска - це електричний пристрій, без якого сьогодні неможливо уявити наш побут. За допомогою праски ми гладимо речі, білизну, одяг, надаючи їм охайний вигляд. Пристрій має плоску гладку підошву, яка нагрівається і пропрасовує тканину. Сучасні моделі володіють широким функціоналом, завдяки чому їх можна використовувати не тільки для прасування, але і дезінфекції тканин. Після обробки будь-які матеріали знову виглядають акуратно і ідеально гладко, а зі структури тканини видаляються шкідливі комахи і мікроби.

Популярні види прасок

Сьогодні на ринку дрібної побутової техніки є безліч різноманітних моделей пристроїв, кожна з яких має свої особливості і характеристики. Праски відрізняються за розмірами, кольором, формою і ще масою різних параметрів. Давайте розберемося, які види пристроїв найбільш затребувані у покупців:

  • Звичайна праска. Класична модель без додаткових функцій, яка є вдосконаленою модифікацією самого першого пристрою. У приладу відсутні будь-які опції крім режиму сухого прасування. Є регулятор температури нагріву підошви.
  • Праска з терморегулятором і розприскувачем. Більш функціональна модель, яка оснащується розприскувачем для більш комфортного прасування сильно зім'ятих тканин.
  • Парова праска. Ця категорія пристроїв вважається найбільш популярною на сьогоднішній день. Пристрій володіє можливістю сухого та вологого прасування, що значно спрощує процес. Можна працювати з різними тканинами, в тому числі делікатними або сильно пом'ятими. У носику розташовані жолобки, через які виходить пар. Завдяки цьому можна відпрасувати ділянки в районі гудзиків або кнопок.
  • Праска з парогенератором. Її легко визначити за рахунок досить значних габаритів. Парогенератори також називають відпарювачами і паровими станціями. Вони досить дорогі, громіздкі, але неймовірно зручні в роботі. Парогенератор Рассел Хоббс, Тефаль, Філіпс впорається з великим обсягом білизни. Причому, гладити багато речей можна в вертикальному режимі завдяки опції паровий удар. За допомогою парогенератора Ви легко випрасуєте штори, портьєри, піджак, пальто.
  • Праска дорожня. Діаметрально протилежна версія парогенератора. Маленька, легка, компактна праска, яку можна брати з собою в поїздки або відрядження. Легко поміщається в валізі, однак дозволяє зручно відпрасувати одяг в будь-яких умовах. Багато сучасних моделей мають функцію відпарювання.

Окремо варто згадати такий пристрій, як бездротова праска. Вона нагрівається від платформи, з якої її можна знімати для прасування. Оскільки провід відсутній, пристрій забезпечує повну мобільність і дозволяє легко дотягнутися до будь-якої точки прасувальної дошки.

Підошва праски: матеріал

Це один з головних критеріїв, за яким вибирають праску. Від якості і матеріалу підошви багато в чому залежать особливості експлуатації та догляду за пристроєм. Сьогодні підошви прасок роблять з алюмінію і сталі. У стали є незаперечні переваги: ​​вона міцна, легка, не деформується. У Вас не виникне питання, як почистити підошву праски, тому що будь-які забруднення з матеріалу знімаються досить легко. Однак найпростіші сталеві підошви давно залишилися в минулому, оскільки їх витісняють поверхні зі спеціальними антипригарним покриттям.

Підошва з тефлону - це недороге, елегантне рішення. Тефлон добре ковзає по поверхнях, швидко і рівномірно прогрівається, не пригорає до тканин навіть на максимальних температурах. Однак він боїться механічних впливів. Праску з підошвою з тефлону легко подряпати об гудзики, кнопки, блискавки або інші елементи.

Металокерамічне і керамічне покриття також володіє хорошими показниками ковзання. Матеріал прекрасно прогрівається, дозволяє працювати навіть з найбільш делікатними тканинами. Але, як і тефлон, кераміка і металокераміка боїться декоративних елементів. Тому працювати такою праскою слід максимально акуратно.

Ще один варіант зносостійкої підошви - титан. Це одне з найбільш сучасних, технологічних рішень. Праска з підошвою з титану розрахована на тривалий термін експлуатації. Вона міцна і не боїться гудзиків, блискавок на тканинах. Однак нагріваються такі праски дуже довго, та й коштують не дешево.

Як вибрати хорошу праску

Знайти хорошу праску - справжнє мистецтво. Але Ви легко їм оволодієте, якщо вивчите головні характеристики виробів. З типами пристроїв і матеріалами підошви ми вже розібралися. На що ще звернути увагу перш, ніж купити праску в Києві.

Функція автовідключення - обов'язковий елемент для безпеки користувачів. Вона спрацьовує, коли праска включена в мережу і нерухомо знаходиться в горизонтальному положенні 30 секунд, а в вертикальному - 6 хвилин.

Потужність праски безпосередньо визначить ефективність прасування і швидкість нагріву підошви. В середньому потужність варіюється в межах 700-2500 Вт. Для середньостатистичної сім'ї достатньо пристрою 1-1,5 кВт, а ось при інтенсивному використанні краще підбирати більш потужні моделі.

Не випустіть з уваги довжину шнура, ергономіку корпусу, зручність ручки і вагу самого пристрою. Наявність протикраплинної системи дозволить використовувати режим сухого прасування без попереднього спустошення резервуара. Перелік додаткових опцій вибирайте з урахуванням особистих вподобань. Є моделі з вертикальним відпарюванням, самоочищенням або функцією «паровий удар».

Найбільш функціональні і практичні види прасок Ви можете купити з доставкою на сайті АкваМаркет. В наявності оригінальна побутова техніка від кращих українських та зарубіжних виробників. Наш магазин-склад в Києві підтримує широкий асортимент пристроїв, щоб Ви могли знайти ідеальну праску для своїх потреб. Цілодобова онлайн-консультація, побутова техніка з гарантією, доставка по всій країні.