Капсульна кавоварка - купити Кавомашини та кавоварки у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (1)

- грн
Сортування: За замовчуванням

Капсульна кавоварка


Капсульна кавоварка - прекрасна альтернатива дорогій зерновій еспресо-машині. Це компактна, зручна і недорога побутова техніка, яка універсально підходить для офісу, квартири або невеликого ресторанчика. Капсульна кавоварка дозволяє приготувати високоякісні кавові напої в домашніх умовах. Капучино, латте, еспресо, американо - всі ці та інші популярні види кави тепер можна робити своїми руками.

Принцип роботи капсульної кавомашини

Незалежно від моделі та виробника, капсульні кавомашини працюють за загальним принципом. Щоб приготувати каву потрібно залити в бак чисту питну воду. Вбудований насос, розташований на дні пристрою, втягне воду і подасть її безпосередньо в робочий механізм. Вода нагріється до необхідної температури за допомогою невеликого ТЕНа. Потім вода нагнітається через вузьку голку. Під дією високого тиску гаряча вода протікає через капсулу, заварюючи напій. Традиційно всередину капсули вода потрапляє за допомогою вузької голки, а в кухоль виходить через більш великий отвір, розташований на дні капсули.

Управлінням і систематизацією всіх процесів займається електронний блок. Він запускає мікросхеми, деталі, електронні плати, що призводять машину в дію. Особливості конструкції значно спрощують догляд за пристроєм. Капсульна кава готується швидко і з мінімальною участю людини. Чим відрізняються машини від еспресо-кавоварок? Ще один момент - відсутність необхідності в постійному очищенні.

Кофемашина капсульна і її переваги:

  • Займає мало місця. На відміну від звичайної кавоварки капсульна модель відрізняється більш скромними габаритами, тому її легко розмістити навіть на кухні звичайної квартири, де вже є мультиварки, мікрохвильовки та інші гаджети. А для закладів громадського харчування це відмінний спосіб економії місця на робочих поверхнях.
  • Простота експлуатації. Капсульна кавоварка illy працює настільки просто, що для приготування напою не будуть потрібні певні навички. Досить прочитати інструкцію або подивитися навчальне відео в Інтернеті. Процес заварювання кави забере кілька секунд, а напій вийде високої якості.
  • Бездоганний смак кави. Усередині кожної капсули та ж мелена кава, яка продається в зернах. Однак завдяки герметичній упаковці порошок зберігає максимум смаку та аромату до безпосереднього відкриття. Ви можете купити з доставкою каву в капсулах illy, Totti, Nescafe, Lavazza або іншого відомого бренду, щоб насолодитися відмінною смаковою композицією. Кофемашина неспрессо готує кавові напої нітрохи не гірше, ніж стандартні еспресо-машини.
  • Економічна витрата сировини. Кожна капсула містить точну кількість перемелених зерен. В середньому це 7,5-8 грам. Подібної кількості достатньо, щоб приготувати напій. Незмінна кількість забезпечить точність приготування рецептури, а також економію на придбанні сировини.
  • Легке обслуговування. Кавоварка капсульна невибаглива в догляді на відміну від професійної машини. Немає потреби витрачати час на обслуговування побутової техніки, розбиратися в тонкощах чищення та миття робочих вузлів. При використанні капсульної моделі подібні складнощі відсутні.
  • Економія часу. Капсульна кавоварка Іллі готує напої швидко, чим суттєво економить час. Що ще потрібно в інтенсивному ритмі сучасного життя?

Важливою перевагою є доступна ціна капсульної кавоварки. Вона в кілька разів дешевше зернового апарату. Тому купити капсульну кавоварку можна для невеликого офісу або власної квартири. Тепер можна насолоджуватися справжньою заварною кавою щоранку, готуючи її своїми руками. Інтернет-магазин АкваМаркет відібрав для Вас найкращі моделі капсульних кавоварок від провідних українських та зарубіжних виробників. В наявності не тільки якісна побутова техніка, а й будь-які види капсульної кави за доступною ціною. Ми допоможемо підібрати підходящу модель з огляду на особливості подальшої експлуатації і Ваші фінансові можливості. Сайт працює цілодобово, щоб клієнти могли вивчати асортимент і оформляти заявки в будь-який зручний час. Доставка по Києву і Україні, гарантована якість, знижки для оптових клієнтів. Залишилися питання? Замовте зворотній дзвінок менеджера і ми обов'язково зв'яжемося з Вами!