Відро для льоду - купити Аксесуари для льоду у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (12)

- грн
Сортування: За замовчуванням
HotBar, 1,2 л, Відро для льоду, 13 х 13,5 см
Артикул: 89395
One Chef, Відро для льоду, нержавіюча сталь, 140 мм
Артикул: 79575
Відро для льоду, 1,1 л Відро для льоду, 1,1 л
Артикул: 13342
Pulltex, Відро для охолодження вина, біле, акрил

на завтра
Артикул: 73756
Vacu Vin Artico, Охолоджувач для вина та шампанського

на завтра
Артикул: 88417
Vacu Vin Elegant, Охолоджувач для вина, 21 х 15,3 см

на завтра
Артикул: 88421
Vacu Vin, Elegant, Відерце для охолодження вина, 205 х 105 мм Vacu Vin, Elegant, Відерце для охолодження вина, 205 х 105 мм

на завтра
Артикул: 66256
Vacu Vin Royal, Охолоджувач для вина

на завтра
Артикул: 88416

Відро для льоду


Жодне свято неможливо уявити без пляшки вина та шампанського. Як відомо, щодо цих напоїв існують певні правила подачі, які передбачають охолодження рідини до певної температури. І найкраще це зробити, використовуючи відро для льоду. Воно не тільки охолоджує напої до потрібної температури, а й надає атмосфері особливого лиску. Відерце для льоду виглядає естетично та підкреслює смак господарів будинку. А в громадському харчуванні це ознака гарного ресторану, де дбають про максимальний комфорт клієнтів.

Мало хто знає, як називається відро для льоду. Слово має англійське походження. Дослівно wine cooler перекладається як кулер, тому ємність часто називають саме цим терміном. Відра для льоду зараз є різні: силіконові, металеві, скляні і навіть кришталеві. Кожна модель виглядає індивідуально та святково. У більшості випадків відро для льоду під шампанське розташовується безпосередньо на столі, але іноді його ставлять поряд зі столом на спеціальну підставку. Стильні ніжки для відра дозволяють надійно зафіксувати ємність, при цьому простір безпосередньо на столі буде раціонально використано під страви та інші предмети сервірування.

Навіщо потрібні відра для льоду

При облаштуванні домашнього бару багато хто забуває про цей аксесуар, вважаючи відро для охолодження вина марною тратою грошей. Насправді, це помилка. Адже виріб використовується не лише для сервірування алкогольних напоїв. За бажанням вдома можна обійтися й іншими ємностями, наприклад, подавши ігристого пляшечку в алюмінієвій каструлі, насипавши туди колотий лід. Однак у такий спосіб Ви навряд чи якісно охолодите шампанське до потрібної температури. Та й виглядає подібна конструкція не надто привабливо.

Купити відро для льоду важливо, якщо для Вас має значення етикет сервірування та подачі благородних алкогольних напоїв. Пляшка у спеціальному відерці виглядає красиво та акуратно, святково. Крім того, не доведеться бігати до холодильника і назад, щоб долити напій у келих. Охолоджене вино чи шампанське буде під рукою.

Кожен напій має свою температуру подачі, при якій повністю розкриваються смакоароматичні властивості. У ігристих вин це 8-10 градусів. Тому при подачі у відро з льодом додають ще й воду, щоб створити потрібні умови. Звичайно, охолоджувати вино та шампанське можна і в холодильнику, але при цьому втрачається естетичний момент сервірування.

Яке відро для льоду вибрати

Як Ви вже зрозуміли, такі ємності знайшли застосування не тільки в ресторанах. Сьогодні відро для шампанського та вина використовують і вдома, щоб створити святкову обстановку. У потенційних покупців виникає логічне питання, як вибрати відро для охолодження вина і не помилитися. Ділимося невеликими рекомендаціями, які допоможуть Вам у виборі. Звертайте увагу на такі характеристики:

  • Розмір. Ємність повинна бути місткою та покривати ¾ висоти пляшки. Випускаються також відра та на кілька пляшок. Тому оцініть свої потреби, а потім оберіть потрібний розмір відра для льоду.
  • Матеріал. Є маса різноманітних рішень, що відрізняються за зовнішнім виглядом та ціною. Металевий кулер виглядає стильно та лаконічно. Часто його оздоблюють декоративними елементами. Відро для льоду з нержавіючої сталі не боїться перепадів температур, чудово підтримує заданий температурний режим, стійке до корозії і не б'ється. Скляні та кришталеві ємності – це вершина розкоші. Силіконове відро для льоду виглядає менш естетично, проте добре справляється зі своїми функціями. Це чудове рішення для пікніка або виїзного заходу, коли немає місця для важкого громіздкого посуду. Також можна купити відро для льоду зі скла, кераміки, порцеляни.
  • Виробник. Віддавайте перевагу аксесуарам відомих брендів, тому Ви будете впевнені в якості виробу. Відра Fackelmann, One chef добре зарекомендували себе у сегменті HoReCa, тому їх можна купувати і для домашнього використання.
  • Комплектація. Більшість ємностей продається поштучно без будь-яких доповнень, але за бажанням Ви можете замовити онлайн відро для льоду з щипцями, щоб мати повний комплект аксесуарів для естетичної подачі алкогольних напоїв.
  • Форма. Відро може бути виконане у класичній чи цікавій формі. Вибір індивідуальний та залежить від Вашого смаку.

Правильна подача шампанського та вина – це можливість повною мірою насолодитися смаком та тонким ароматом благородних напоїв. Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує Вам купити відро для льоду та використовувати його в офісі, ресторані, будинках, щоб естетично подавати улюблений алкоголь.