Акумулятор холоду - купити Лід для напоїв у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Акумулятор холоду


Якщо мова йде про підтримку низької температури всередині певної ємності, то сучасному холодильному обладнанню немає гідної альтернативи. Однак для стаціонарних умов винайшли спеціальні ізотермічні контейнери і сумки-холодильники, які зберігають холод навіть при жаркій погоді. І допомагає в цьому незвичайний аксесуар - акумулятор холоду. Це пристосування, призначене для багаторазового використання. Шляхом попереднього охолодження в морозильній камері акумулятор буде створювати потрібну температуру в рамках закритої ємності. Це головне, для чого потрібно використовувати акумулятор холоду. Докладні властивості вироба будуть визначатися його складом, різновидом і способом експлуатації. Так чи інакше, термосумки, контейнери з акумуляторами набули широкого поширення в різних областях діяльності людини. Не кожен може купить дорогу установку для автомобіля. А ось портативна термосумка допоможе мандрівникові, який хоче мати під рукою холодну пляшку води в жаркий день. Більш того, ізотермічні контейнери незамінні в медичній сфері та галузі громадського харчування, коли вкрай важливо підтримувати температуру продуктів, медикаментів при транспортуванні.

Правила використання

Оскільки принцип роботи акумулятора холоду неймовірно простий, користування виробом не представляє складності. Спочатку потрібно скористатися звичайною морозильною камерою і охолодити аксесуар. Скільки потрібно заморожувати акумулятор холоду, щоб зберегти їжу і напої прохолодними в погожий жаркий день? Досить 4-6 годин знаходження в морозилці. При цьому термін дії буде залежати не тільки від тривалості заморозки аксесуара, але і від герметичності ізотермічної сумки або пакета. Чим краще закривається сумка, тим довше збережеться холод всередині неї.

Акумулятор укладають на дно термосумки або контейнера. Якщо виробів кілька, їх встановлюють на дно і поверх провізії. Також є схема пошарового розміщення акумуляторів. Вибір на користь того чи іншого методу розташування роблять індивідуально. Після використання кожен аксесуар обов'язково промивають під проточною водою і заново поміщають в морозилку до повторного застосування.

Скільки потрібно акумуляторів холоду для термосумки? Цим питанням задаються багато потенційних покупців. Необхідна кількість розраховується виходячи з обсягу ємності. Традиційно на 10 літрів обсягу сумки потрібно купити акумулятор холоду.

Акумулятор холоду. Що всередині

Незважаючи на зовнішню схожість, всі вироби відрізняються між собою за типом наповнення. Склад визначає характеристики хладогентів. Давайте розглянемо найпоширеніші типи акумуляторів холоду:

  • Водно-сольовий. Наповнюється спеціальним розчином, який підтримує температурний режим від -20 до +5 градусів протягом двадцяти годин. Водно-сольовий акумулятор холоду - це пластиковий контейнер, герметично закритий кришкою. Примітно, що наповнювач при необхідності можна виготовити своїми руками. Це значно подовжує термін служби хладогентів.
  • Гелевий. Усередині нього знаходиться спеціальний склад, який використовується для охолодження заморожених продуктів і транспортування гарячих страв. Акумулятор холоду гелевий більш універсальний в застосуванні, оскільки здатний підтримувати температуру в межах + 80 до - 5 градусів протягом доби. Щоб нагріти виріб слід потримати його в мікрохвильовій печі кілька хвилин, після чого помістити в ізотермічну сумку.
  • Силіконовий. Наповнювач являє собою полімери з кремнієвими кристалами, які підтримують температуру від 0 до +2 градусів протягом шести діб. Як правило, силіконові акумулятори холоду використовують професійні перевізники медикаментів, оскільки аксесуари гарантують збереження препаратів під час доставки.

Слід розуміти, що діапазон підтримуваної температури залежить від частоти відкривання сумки, а також від обсягу завантаження і кількості використаних акумуляторів. Ви можете знайти акумулятор холоду в Києві об'ємом від 0,2 до 0,8 літрів, які можна комбінувати різними способами. А якщо ви хочете купити акумулятор холоду максимально вигідно, краще зробити це онлайн на сайті АкваМаркет. У нашому магазині зібрані кращі брендові продукти, які однаково ефективні при побутовому і комерційному використанні. Великий асортимент хладогентів, доступні ціни та можливість купити з доставкою акумулятор холоду оптом. Відправка продукції здійснюється однаково швидко, незалежно від місця розташування покупця. Київ, Львів, Одеса, Запоріжжя, Біла Церква - оперативна доставка в будь-яку точку країни.