Подрібнювачі - купити Міксери, блендери, комбайни у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Подрібнювачі


Кухонний подрібнювач - вельми поширений девайс серед господинь, які люблять готувати. Не секрет, що нарізка продуктів займає багато часу, особливо, якщо потрібно зробити масштабну заготівлю. Слайсер, звичайна терка або функціональна ломтерізка значно спрощують процес. Класичний ніж не витримує подібної конкуренції, оскільки за допомогою девайсів подрібнити продукти можна буквально за лічені хвилини. Примітно, що нарізати їх можна порціями, шматочками, часточками, смужками різного розміру. Залежно від кінцевого результату відрізняються і самі кухонні подрібнювачі. Складні і багатофункціональні моделі чимось схожі на комбайн. Але на відміну від кухонної машини, подрібнювач займає менше місця, а його експлуатація в рази простіший.

Кухонний подрібнювач. Принцип роботи та властивості

Незважаючи на велику різноманітність моделей, всі кухонні подрібнювачі мають схожу конструкцію, в яку входять такі елементи:

  • Чаша. У неї розміщуються цілі продукти, які потім будуть подрібнюватися.
  • Обертаючийся вал. Під час роботи пристрою він обертається навколо своєї осі і рухає ножі.
  • Насадки. Різні ножі, слайсери, терки, які подрібнюють розміщені всередині продукти.
  • Кришка. Закриває ємність для того, щоб подрібнені компоненти не вилітали за межі чаші.
  • Активний елемент. Пускає в хід вал. Може бути тригерним або електричним.

За принципом роботи є такі види подрібнювачів:

  • Ручний (механічний). Наводиться в дію людиною. Щоб робочий вал обертався потрібно натискати на кнопку, кришку або прокручувати ручку. Завдяки цьому механізм прокручує вал, а той в свою чергу обертає ножі або терткові насадки. Таким чином проводиться нарізка продуктів. Ручний подрібнювач має такі переваги, як доступна ціна і повна мобільність. Оскільки пристрій працює без електроенергії, його можна використовувати в будь-яких умовах. Однак є й мінуси, в числі яких обмежений функціонал і низька продуктивність.
  • Електричний. Як випливає з назви, працює від мережі. Усередині пристрою є вбудований двигун, який приводить в дію вал. Подрібнювач електричний діє швидко і точно. У нього широкі функціональні можливості, завдяки чому можна працювати з будь-якими типами продуктів, включаючи м'ясо, щільні фрукти і овочі. Побутовий прилад виконує роботу в рази швидше механічного аналога. Але придбання такої моделі обійдеться дорожче.

Які функції виконують кухонні подрібнювачі

Пристрої використовуються для рівномірної і однакової нарізки всіляких твердих продуктів. Це можуть бути сири, яйця, фрукти, овочі, м'ясо, горіхи і навіть лід. На відміну від ручної нарізки, подрібнювач для овочів абсолютно безпечний. Немає ризику отримати травму або порізатися. При цьому результативність роботи неймовірно висока. Завдяки подрібнювачу можна істотно прискорити процес приготування страв або заготовок. Пристрій розтирає кришить продукти на однакові шматочки або натирає слайсами, смужками. Що ще вміє подрібнювач для фруктів:

  • Нарізає продукти великими або дрібними шматочками, смужками, слайсами.
  • Подрібнює тверді інгредієнти (лід, горіхи).
  • Змішує рідкі компоненти до однорідного стану.
  • Збиває рідкі інгредієнти в пишну піну, як міксер.

Функціональність пристрою безпосередньо визначається кількістю і варіативністю насадок, які входять в комплект. Тому перш, ніж купити подрібнювач ручний або електричний, уважно ознайомтеся з складом комплекту.

Як вибрати подрібнювач

В першу чергу варто визначитися з тим, як часто Ви будете використовувати пристрій. Це безпосередньо визначить його тип і функціональні характеристики. Якщо потрібно готувати багато і регулярно, то немає сенсу купувати ручний подрібнювач, так як електрична модель буде більш доцільною і корисною. Далі оцініть свої фінансові можливості. Брендовий техніка завжди коштує дорожче. Але навіть якщо у Вас обмежений бюджет, все одно рекомендуємо купити дробарку для овочів і фруктів від відомого бренду. Оригінальна кухонна техніка поєднує в собі довговічність, сучасні конструкційні рішення і безпечні матеріали. Краще це буде фірмовий подрібнювач з обмеженою кількістю функцій, ніж дешевий багатофункціональний чопер, який виготовлений з матеріалів сумнівної якості.

При покупці електричної моделі звертайте увагу на потужність. Вона визначає швидкість обертання ножів. Якщо доводиться працювати з щільними продуктами (горіхи, шоколад, коренеплоди, лід), то оптимальна потужність подрібнювача становить від 1000 Вт.

Кількість насадок визначає функціональність. Як правило, дискова ломтерезка комплектується двома-трьома аксесуарами. Але є й інші варіанти насадок.

Оригінальна кухонна техніка за ціною виробника в широкому асортименті представлена ​​в даному розділі сайту АкваМаркет. Сучасні моделі подрібнювачів з широкими функціональними можливостями. Ви можете вибрати пристрій онлайн і купити з безкоштовною доставкою по Києву та Україні. Гарантія якості, доступні ціни, допомога в підборі кухонного подрібнювача. Менеджери АкваМаркет цілодобово на зв'язку. Телефонуйте і замовляйте подрібнювач прямо зараз!