Ручний міксер - купити Міксери, блендери, комбайни у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Ручний міксер


Ручний міксер - це незамінний помічник на будь-якій кухні. Його використовують для швидкого змішування рідких інгредієнтів до однорідної маси шляхом збивання. Ручний міксер відрізняється від інших моделей тим, що його потрібно тримати в руках. Як Ви можете здогадатися, це впливає на особливості його експлуатації. Такі пристрої практично не використовують на професійних кухнях, оскільки це незручно. Однак для деяких процесів міксер ручний підходить якнайкраще. Плюс, сьогодні на ринку можна знайти досить продуктивні пристрої з додатковими насадками і широкими функціональними можливостями. Такий апарат стане в нагоді не тільки вдома, а й на кухні кафе чи ресторану. Адже головний плюс ручних міксерів полягає у високій продуктивності, помноженій на портативність і компактні розміри. Жоден інший апарат не похвалиться такими плюсами. Звичайно, ручний міксер не змішає щільні інгредієнти або густе тісто. Але з простими кулінарними завданнями впорається швидко і ефективно. Ось ще важливі переваги ручного міксера:

  • Висока продуктивність, забезпечена швидким обертанням насадки.
  • Потужний двигун, стійкий до впливу вібрацій.
  • Простий спосіб експлуатації.
  • Гнучка настройка швидкості обертання насадки.
  • Тривалий термін служби і менша ймовірність поломки за рахунок простої конструкції.
  • Стійка робота в умовах підвищеної вологості або при перепадах температури.
  • Комплектація чашею і додатковими насадками, які розширюють функціонал моделі.

Крім того, міксер ручний легко розібрати, помити і скласти назад в коробку. Місце для зберігання такої побутової техніки знайдеться навіть на самій маленькій кухні. При цьому простий і ергономічний апарат дозволить приготувати не тільки повітряний крем або легке безе, але і рідке тісто, смачний соус, а також ще багато цікавих страв.

Як працює ручний міксер

Справитися з пристроєм зможе навіть початківець кухар, тому що ручні міксери досить прості в побуті. Щоб збити або змішати інгредієнти потрібно влити їх в глибоку чашу або каструльку. Потім вставте в спеціальні отвори відповідні насадки. Як правило, їх в комплекті дві пари: вінчики і вигнуті гаки. Останні використовуються для більш щільних видів тіста. Отже, зафіксуйте насадки в отворах, включіть прилад в мережу. Занурте насадки в миску з інгредієнтами і включіть міксер. Насадки почнуть обертатися навколо своєї осі, збиваючи і змішуючи компоненти. Встановіть оптимальний швидкісний режим. В кінці вимкніть пристрій і вийміть вилку з мережі, витягніть насадки, промийте і просушіть їх.

Які насадки входять в комплект

Як говорилося вище, звичайні ручні міксери комплектують двома наборами насадок. Вінчик - стандартний варіант для збивання крему, рідкого тіста, вершків або інших продуктів. Гаками змішують щільні компоненти до стану однорідності. Гаком можна замішати навіть пісочне тісто. Які ще насадки бувають:

  • Ножі. З ними міксер перетворюється в подрібнювач, який швидко нарізає різноманітні харчові продукти.
  • Пластиковий диск. Використовується для вимішування особливо густих сумішей з однорідною консистенцією.

Також часто можна купити річний міксер з чашею. Це зручно, оскільки ємність підібрана конкретно для даної моделі і відповідає їй за розмірами.

Як вибрати ручний міксер

Всім, хто підшукує на кухню цього компактного помічника, рекомендуємо ознайомитися з алгоритмом вибору побутової техніки. Так Ви зможете придбати ручний міксер, який повністю відповідає Вашим вимогам і побажанням. Ніяких розчарувань, а гарантовано якісний результат. Отже, вибираючи прилад, зверніть увагу на такі параметри:

  • Потужність. Чим вона вища, тим продуктивніше буде пристрій. Високопотужний міксер на домашній кухні навряд чи стане в нагоді, але і на мінімальний параметр погоджуватися не варто. Такі моделі не витримають тривалого навантаження і можуть швидко перегоріти. Потужність ручних міксерів варіюється в межах 250-800 Вт. Показника в 350-500 Вт для дома цілком достатньо. Але пам'ятайте, чим вище потужність, тим дорожче буде коштувати модель.
  • Комплектація. У побуті можна обійтися стандартним комплектом з двох вінчиків і гаків. Для частого використання краще вибрати модель з розширеним комплектом. Багато ручних міксерів Russell Hobbs, Philips, Tefal комплектуються мірними стаканчиками або чашами для збивання. Звертайте увагу на додаткові аксесуари.
  • Кількість режимів роботи. Чим більше робочих швидкостей, тим краще можна налаштувати роботу пристрою і добитися бажаної консистенції інгредієнтів.

Звичайно ж, важливий критерій при виборі - це виробник. Техніка відомих брендів і служить довше, і функціональністю радує. Саме такі ручні міксери Ви знайдете в нашому інтернет-магазині. АкваМаркет пропонує в пару кліків купити міксер Gorenje, Tefal, Philips за доступною ціною з можливістю доставки по Києву та Україні. Побутова техніка для домашньої та професійної кухні, величезний вибір моделей, гарантія та післягарантійний сервіс. Ви можете зручно порівняти вподобані моделі онлайн і вибрати кращий міксер для своїх цілей.