Осушувач повітря - купити Кліматична техніка у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Осушувач повітря


Вологість повітря - ще один важливий показник, який визначає мікроклімат в приміщенні. В оптимальному варіанті вологість повинна знаходитися в межах 45-60%. Ми всі знаємо, наскільки несприятливе надмірно сухе повітря. Однак підвищена вологість здатна нанести не менше шкоди. При надлишку вологи починають пітніти дзеркала і скла, з'являється грибок і пліснява, оскільки для них створюються ідеальні умови існування. Згодом в приміщенні з'являється стійкий аромат вогкості, і перебувати в ньому стає неприємно.

Осушувач повітря - найбільш простий, ефективний і доступний спосіб регулювати рівень вологості в приміщеннях, де спостерігається її надлишок. Це незамінна кліматична техніка для дому, офісу, складського або підвального приміщення, громадського басейну. Портативний і компактний прилад швидко вбере зайву вологу з повітря, зробивши його комфортним і приємним. Осушувачі повітря використовуються в комплекті з системою вентиляції або кондиціонування, щоб усунути запотівання вікон, перешкоджати утворенню цвілі або грибка.

Осушувач повітря: що це

Пристрій являє собою компактний прилад, схожий на тепловентилятор або нагрівач повітря. Однак працює він інакше. Прилад проганяє повітря через спеціальні фільтри, щоб витягти зайву вологу. У приміщення повертається вже осушене повітря, яким приємно дихати. Подібна кліматична техніка набагато ефективніша, ніж обігрівачі або постійне провітрювання. Завдяки високому ККД проблема створення комфортного мікроклімату в приміщенні вирішується з мінімальними витратами часу і сил. Крім того, немає необхідності постійно тримати вікна відкритими.

Застосування осушувача повітря в закритих приміщеннях

Особливості роботи людського організму такі, що в добу ми втрачаємо близько літра вологи. Якщо зовнішнє середовище надто вологе, цей процес сповільнюється, що неодмінно позначається на самопочутті. В організмі накопичується вода, від чого страждає серце. Отже, надмірно вологе повітря в приміщенні вкрай небезпечне для нашого здоров'я.

Не менш руйнівно діє волога на оздоблювальні матеріали, меблі, елементи інтер'єру, в тому числі техніку. У вологому середовищі розмножуються і ростуть спори цвілі, грибкові утворення. На поверхнях з'являються непривабливі сірі або зеленуваті плями, які з часом стають більше в розмірах. Гриби і цвіль руйнують структуру матеріалів, що згодом призводить до їх повного псування. Виправити ситуацію можна лише шляхом дорогого ремонту.

Волога згубно впливає також і на продукти харчування. Цукор, крупи, борошняні вироби і молочні продукти через свою пористу структуру миттєво вбирають спори цвілі. Тому вкрай важливо стежити за рівнем вологості в коморах, підвалах і кухнях.

Вирішити проблему просто - потрібно всього лише купити осушувач повітря. Він автономний, відрізняється надійністю і довговічністю. Вам не потрібно розбиратися, як користуватися або як доглядати за осушувачем повітря. Прилад неймовірно простий в експлуатації. Потрібно лише встановити його в оптимальному місці, включити в розетку і натиснути кнопку. Перед включенням перевірте наповненість бака для конденсату і при необхідності спорожніть його. Виставте потрібний режим роботи і спокійно займайтеся своїми справами. Осушувач буде знижувати вологість повітря в межах встановленого режиму роботи, а про наповнений бак для конденсату сповістить звуковим сигналом.

Який осушувач повітря купити

У нашому магазині Ви знайдете величезний асортимент кліматичної техніки для дому, офісу та виробничих приміщень. В наявності оригінальні осушувачі повітря Гореньє, Купер Хантер, які можна купити з доставкою по Києву та Україні. Порівнявши властивості і характеристики моделей в онлайн-каталозі, Ви зможете підібрати ідеальне рішення з урахуванням Ваших потреб. Які варіанти доступні:

  • За сферою застосування запропоновані побутові, промислові моделі і осушувачі повітря для басейнів, де вологість досягає максимально високих показників.
  • За принципом дії є адсорбційні, конденсаційні і асиміляційні пристрої.
  • По конструкції - стаціонарні, настінні, канальні, мобільні моделі.

Найбільш компактні і зручні - осушувачі побутові. Вони відрізняються середньою продуктивністю, доступною ціною і невеликими габаритами. Техніка прекрасно впорається із завданням, створивши комфортний мікроклімат в будинку або офісному приміщенні. Виробничі моделі більш габаритні, продуктивні і потужні. Вони споживають більше енергії, але здатні відбирати від 60 до 100 л води з повітря. Моделі розраховані на тривалу безперервну роботу, що не позначається на їх продуктивності.

Менеджери магазину АкваМаркет охоче підкажуть, як вибрати і як користуватися тією чи іншою моделлю пристрою. Замовляйте товари онлайн в будь-який зручний час, а ми швидко доставимо посилку до Києва, Харкова, Львова, Одеси, Запоріжжя або іншого міста країни. Осушувач повітря в Києві з гарантією за ціною виробника!