Очищувачі повітря - купити Кліматична техніка у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Очищувачі повітря


Сьогодні, коли повітря в містах з кожним днем ​​стає все брудніше, очищувач повітря - це єдиний спосіб створити в приміщенні комфортний мікроклімат. Як відомо, якість повітря безпосередньо впливає на наше самопочуття. Нестача кисню викликає головні болі, провокує алергії, напади астми. Саме тому жителі України все частіше купують для дому та для офісу портативні очищувачі повітря, які видаляють з повітряних мас шкідливі компоненти. Подібна кліматична техніка набуває все більшої популярності. Саме тому інтернет-магазин АкваМаркет пропонує купити з доставкою очищувач повітря за найкращою ціною. На нашому складі в Києві зібрано широкий асортимент пристроїв з різного цінового сегмента. В наявності будь-які типи очищувачів, які підійдуть як для невеликої квартири так і для просторого офісного кабінету. Техніка з гарантією, є доставка по Україні. Менеджери цілодобово на зв'язку, щоб допомогти в пошуку ідеального рішення. Наші консультанти відмінно орієнтуються в асортименті і точно знають, як вибрати очищувач повітря з урахуванням всіх важливих параметрів. Звертайтеся за консультацією, ми завжди на зв'язку!

Принцип роботи очищувача повітря

На перший погляд може здатися, що пристрій має досить складну конструкцію. Але насправді принцип роботи очищувачів досить простий. Полягає він в наступному:

  • Даний пристрій всмоктує повітряний потік з приміщення в спеціальну очисну камеру, усередині якої розташовуються фільтруючі елементи.
  • Повітря примусово проганяється через фільтри і додаткові очисні елементи, щоб здійснилася багатоступенева фільтрація.
  • Чистий повітряний потік виводиться за межі корпусу.

Для підвищення ефективності роботи пристрою багато виробників використовують сучасні технології і доповнюють техніку іншими опціями. В результаті повітряний потік очищається на 85-99% в залежності від можливостей конкретної моделі апарата. Допоміжні елементи здатні розщеплювати або окисляти на молекулярному рівні мікрочастинки бруду, пилу, не роблячи при цьому шкідливих складових. Ви можете купити очищувач повітря:

  • Зі зволоженням.
  • З іонізацією і озонацією.
  • З можливістю видалення цвілі.
  • З бактерицидними властивостями.

Перед покупкою досить визначитися, для чого потрібен очисник повітря, і підібрати оптимальну модель. Однак варто пам'ятати, що очисники не здатні замінити звичайну вентиляцію. Основне призначення кліматичної техніки - усунення з повітря шкідливих домішок і алергенів, але не насичення киснем. Також при виборі обладнання враховують особливості і площу приміщення.

Види очищувачів повітря

Кліматична техніка класифікується за функціональними можливостями, а також за типом фільтруючого елемента. Якщо Ви вибираєте очищувач повітря, купити можна такі варіанти:

  • З фільтром глибокого очищення. Так звані «механічні» очисники, які фільтрують повітря за допомогою дрібної металевої або полімерної сітки, покритої тканиною або шаром поролону. Це найменш ефективні пристрої, які справляються лише з великими частками пилу, ворсом або шерстю тварин. Час від часу фільтри потрібно мити, просушувати, після чого встановлювати назад.
  • З вугільним або адсорбційним фільтром. З назви зрозуміло, що в якості фільтруючого елемента тут використане активоване вугілля. Однак такі фільтри не справляються з формальдегідами і окисом вуглецю. Вугільні фільтри використовуються одноразово і розраховані на певний проміжок часу. Після цього вони підлягають утилізації.
  • З електростатичними фільтрами. Більш ефективне рішення, яке видаляє мікрочастинки розміром до 0,01 мкм. Усередині пристрою розташована іонізаційна камера, яка дає частинкам позитивний заряд. Забруднення осідають на негативно заряджених пластинах. Час від часу фільтри потрібно промивати мильним розчином.
  • З фільтрами НЕРА. Працюють з частинками різного розміру, оскільки самі фільтри випускають різного класу. Очисники даної категорії відмінно справляються із цементним, азбестовим пилом, бактеріями, пилком. Однак їм не під силу видалити з повітря запах тютюнового диму або невеликі частки вірусів. Розраховані на 3-4 місяці роботи.
  • З фотокалітіческімі фільтрами. Абсолютна новинка на ринку. Очищувачі повітря, в яких реалізована інноваційна технологія фотокаталізу. Очищення повітря проводиться за допомогою ультрафіолетового випромінювання і впливу фотокаталізатора на домішки з повітряного середовища.

Кліматична техніка - це порятунок для астматиків та алергіків. Підібравши пристрій з оптимальним фільтруючим елементом, можна створити комфортну і безпечну атмосферу в стінах будь-якого приміщення.