Кавоварка еспресо - купити Кавомашини та кавоварки у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Кавоварка еспресо


Кавоварка еспресо - це корисний помічник для всіх, хто любить міцну, насичену заварну каву. Сучасні пристрої чудесним чином поєднують в собі високу функціональність, практичність, довговічність і простоту експлуатації. Не секрет, що кава еспресо вважається класикою. Саме на її основі готують інші кавові напої: латте, капучино, фраппе, мокко. Тому в основі будь-якого коктейлю або напою завжди лежить чашечка ароматного еспресо.

У магазинах можна знайти абсолютно різні девайси для приготування кави: турки, гейзерні кавоварки, французький прес. Але жоден з них не зрівняється з еспресо машиною. Пристрій робить справжню, смачну каву без гущі, поки Ви займаєтеся іншими справами. Така техніка однаково затребувана як для офісів, так і для дому. Адже у продажу є компактні і недорогі еспрессо кавоварки, які можна купити в квартиру і насолоджуватися смаком улюбленого напою.

Як працює еспресо кавоварка

Такі пристрої відносяться до категорії кавоварок ріжкового типу. Тому всередині у девайса є металевий або пластиковий ріжок - рукоятка, на якій кріпиться тримач з круглим фільтром. Саме сюди засипають мелену каву, чалди або кавові таблетки. Суть роботи пристрою полягає в запарюванні кавових зерен. Очищена вода в резервуарі доводиться до кипіння, а потім проходить через тримач у вигляді пари. У цьому й відмінність від крапельних або інших кавоварок. Пар повністю розкриває смакові якості зерна, перетворюючись в приємний кавовий напій.

Переваги еспресо кавоварки

Незважаючи на деякі особливості роботи кавоварка еспресо має масу незаперечних переваг, у числі яких:

  • Можливість приготувати каву без гущі. Ви отримуєте чисту каву без неприємного осаду, який може утворюватися на дні.
  • Ідеальний смак свіжоприготованої кави. Практика показує, що кава, приготована саме в еспресо машині, максимально розкриває свої смакові якості. І робиться це саме завдяки унікальній технології приготування напою.
  • Чашка кави за пару хвилин. Ви не встигнете озирнутися, а чашечка підбадьорливого, ароматного напою вже повністю готова.
  • Максимальна користь від кавового зерна. Оскільки в еспресо кавоварці пар відправляється безпосередньо до меленого зерна, з нього вдається витягти найбільшу кількість корисних речовин. Це не тільки дає готовому напою особливий смак, але і робить його корисним для організму.

Як вибрати кавоварку еспресо

Купівля побутової техніки - процес відповідальний, до нього потрібно ретельно підготуватися. Не можна просто купити кавоварку, яка перша попалася на очі. Варто вивчити важливі параметри і визначитися, як користуватися тим чи іншим пристроєм. Отже, на що звертати увагу? При виборі важливо враховувати потужність пристрою, кількість режимів роботи і функціональність, рівень шуму, обсяг бака для води. Не зайвим буде також з'ясувати робочий тиск компресора, визначити наявність додаткових налаштувань, вбудованої кавомолки та капучинатора. Деякі види кавоварок мають дисплей і світлову індикацію, додаткові захисні функції і можливість самоочищення. Приємним бонусом буде резервуар для збору крапель і підігрів кухлів. Але, безумовно, за кожну додаткову опцію доведеться заплатити. Враховуйте, як часто Ви будете користуватися кавоваркою і які функції Вам дійсно потрібні. У деяких випадках недоцільно купувати дорогу модель, адже можна обійтися пристроєм середнього цінового сегмента зі стандартним функціоналом.

Не важливо, яку кавоварку еспресо купити Ви плануєте, в будь-якому випадку ідеальну модель Ви неодмінно знайдете в нашому магазині. АкваМаркет відібрав великий каталог моделей на будь-який смак і гаманець. Ви можете вибрати і купити онлайн кавоварку в рамках своїх переваг і фінансових можливостей. Якісні кавоварки від провідних виробників, гарантія та післягарантійний сервіс, краща ціна. Менеджери охоче дадуть відповідь на будь-які питання і допоможуть підібрати пристрій, щоб Ви могли купити з доставкою кавоварку, яка точно підійде Вам по всім параметрам!