Акумуляторний пилосос - купити Пилосмоки у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Акумуляторний пилосос


Колись акумуляторний пилосос здавався нам чимось фантастичним, але сьогодні це звичний атрибут сучасного господарства. Кілька років тому виробники масово стали випускати компактну портативну техніку для прибирання будинку. Кількість моделей неухильно зростає, так само як і розширюються їх функціональні можливості. І якщо раніше пилосос акумуляторний використовували на додаток до основного, то сьогодні портативна модель здатна стати єдиним гаджетом для прибирання. Це стало можливим завдяки появі батарей нового типу зі збільшеною ємністю. Тепер одного заряду вистачає, щоб прибрати цілу квартиру або виконати невелику стихійну прибирання безладу в коридорі або на кухні. Кожен власник портативної техніки точно знає, чим краще акумуляторний пилосос. Він зручний, практичний і працює без шнура. Тому з ним легко пересуватися всередині приміщення, а ще його можна транспортувати і використовувати в місцях без доступу до електромережі.

Акумуляторний пилосос і його особливості

Звичайний пилосос досить громіздкий і незручний. Їм складно виконувати невелике прибирання, що особливо актуально в будинках, де є діти або домашні тварини. Іноді, щоб повернути приміщенню чистоту, досить зібрати шерсть або крихти з підлоги. Доводилося витягувати величезний пристрій, розплутувати шнур, який раз у раз мав намір скрутитися в вузлик, нести пилосос в потрібну кімнату і прибирати сміття. З акумуляторною моделлю все набагато простіше і її переваги над класичною моделлю очевидні.

Сьогодні акумуляторний пилосос - це повноцінний пристрій для зручного прибирання приміщення. Працює прилад від вбудованої батареї, тому не вимагає підключення до мережі. Тривалість роботи техніки залежить від типу акумулятора і його ємності. Чим більше батарея, тим довше працює пристрій. Однак максимальна ємність потрібна не завжди, але про це ми поговоримо пізніше.

Акумуляторна модель відразу готова до роботи. Її не потрібно підключати, збирати перед прибиранням. Пристрої даного класу володіють чудовою портативністю, легкістю, маневреністю і займають вкрай мало місця. Це спрощує не тільки процес прибирання, а й зберігання пристрою. Компактна модель поміститься навіть в самій маленькій квартирі і займе менше простору, ніж класичний габаритний пилосос.

Де потрібні бездротові пилососи

Оскільки функціональні можливості портативних моделей зазнали істотних змін, в лінійці кожного виробника є не один і не два бездротових пилососа, що відрізняються за властивостями. Leifheit, Karcher, Philips роблять все можливе, щоб створювати універсальну побутову техніку для дому, яка стане в нагоді в будь-яких цілях. Пристрої застосовуються для прибирання:

  • На кухні. За лічені секунди можна зібрати дрібне сміття, яке залишилося після приготування або прийому їжі. Безлад точно не вийде за межі однієї кімнати.
  • У будь-якій кімнаті при локальному забрудненні. Розсипали землю від квітки на балконі, натрусили піску з черевиків в передпокої, в дитячій розсипали присипку - використовуйте пилосос, щоб швидко зібрати сміття.
  • У будь-яких важкодоступних місцях. За рахунок своєї компактності портативна модель може дістатися в далекі кути під диваном або за шафою, щоб прибрати мікроскопічне сміття або пил.
  • Там, де немає електрики. Прибирання в гаражі, на дачі, на терасі або всередині салону автомобіля стає набагато простішим.

Для цих цілей у продажу є різні види акумуляторних пилососів, починаючи від компактних і закінчуючи габаритними. Тому Ви легко зможете придбати акумуляторний пилосос, щоб утримувати будинок або інше приміщення в ідеальній чистоті.

Як вибрати акумуляторний пилосос

Є кілька ключових моментів, на які варто звернути увагу перед покупкою побутової техніки. Перше - це потужність всмоктування. Чим вище потужність, тим краще пилосос всмоктує пил. Діапазон потужності сучасних пристроїв варіюється в межах 20-160 Вт. І якщо для ручної моделі 20-60 Вт буде достатньо, то прилад для прибирання будинку краще вибирати потужніший.

Друге, що варто оцінити - це ємність акумулятора, яка безпосередньо визначає час безперервної роботи пилососа без підзарядки. У різних моделей акумулятори працюють від 25 до 75 хвилин.

Подумайте, який тип прибирання Вам кращий. Є пилососи для сухого та вологого прибирання, при бажанні можна знайти портативний пароочисник Gorenje, Sencor, яким додатково можна проводити дезінфекцію поверхонь.

Обсяг пилозбірника у моделей розрахований на 0,3-0,8 л пилу і сміття. Місткий мішок потрібно очищати рідше, тому у Вас не виникне питань, як доглядати за акумуляторним пилососом і чистити його.

Вага і конструкція - важливий критерій, якщо мова йде про компактний акумуляторний пилосос. Підбирайте розміри під свій зріст. Вага пристрою повинна бути оптимальною, щоб Вам було допустимо тримати навантаження і м'язи рук не втомлювалися завчасно.

У нашому каталозі Ви знайдете величезний вибір акумуляторних пилососів від топових виробників. Навіть в умовах повного карантину Ви можете купити з доставкою по Україні якісну побутову техніку з гарантією виробника. Жителям Києва доступна безкоштовна кур'єрська доставка додому або в офіс.