Пилосос з мішком - купити Пилосмоки у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Пилосос з мішком


Незважаючи на появу нових моделей пилососів, класичні пристрої з м'яким фільтром-мішком залишаються неймовірно популярними. Циклонні, миючі, контейнерні моделі, можливо, і перевершують такі пристрої за функціями, проте мільйони споживачів в Україні та Європі продовжують використовувати класичний пилосос з мішком.

Особливості побутової техніки

Пилосос з мішком є ​​звичайною моделлю пристроя. У процесі прибирання техніка збирає сміття в спеціальний мішок, куди дрібні частинки затягуються за допомогою сили всмоктування. Мішок для пилососа спеціально зроблений із щільного матеріалу із дрібними порами. Завдяки такій особливості виріб надійно затримує пил усередині. Сучасні моделі не мають нічого спільного із старими пилососами. Кожен девайс зараз відрізняється бездоганною функціональністю та високою гігієнічністю прибирання. Забудьте про часи, коли пил прокидався із заповненого мішка в корпус пилососа або потрапляв назад у повітря. Пилососи Філіпс, Ровента, Самсунг виробляються за особливими технологіями і мають кілька ступенів фільтрації, завдяки чому прибирання проводиться на високому професійному рівні.

По мірі заповнення сміттям пилосос втрачає потужність всмоктування. Це пояснюється тим, що всередині резервуару немає місця для дрібних частинок або пилу. Тому мішок регулярно чистять від сміття, а якщо пилозбірник одноразовий паперовий, по мірі заповнення його утилізують та замінюють новим.

Який пилосос купити

Можливо Ви будете здивовані, але в асортименті мішкових моделей є кілька різних рішень, що відрізняються за функціональними можливостями та якістю прибирання. Тому навіть у такому простому сегменті, як пилосос мішковий, справді є з чого вибрати.

Класифікують вироби типу мішків, які використовуються для утилізації сміття. Пилосос Самсунг, Ровента, Браун може використовувати багаторазовий тканинний або одноразовий синтетичний, паперовий мішок для сміття. Розберемося в асортименті.

  • Багаторазовий мішок. Виготовлений із міцної тканини, яка перешкоджає проникненню сміття та пилу назовні. Коли повний мішок, його витрушують і потім заново встановлюють в пилосос. Деякі моделі мішків можна прати у машинці.
  • Одноразовий мішок синтетичний або паперовий. Виготовлений із композиційного матеріалу або міцного паперу. Розрахований на одноразове використання. Такі мішки часто продаються по 2-5 штук в упаковці, щоб у споживача була можливість запастися витратними матеріалами.

Для максимально якісної гігієнічної очистки приміщення краще вибирати моделі, які працюють за системою багаторівневої фільтрації повітря. Така техніка рекомендована людям, які страждають на алергію або захворювання дихальних шляхів. Завдяки багаторівневій фільтрації проводиться не лише очищення поверхонь, а й повітря від дрібного пилу та інших забруднень. Фільтр для пилососу може доповнюватися можливістю іонізації повітря, що допомагає позбутися мікробів. Маркуються такі пристрої абревіатурами НЕРА12, НЕРА13, НЕРА14.

Переваги пилососа для сухого прибирання

Оскільки на ринку побутової техніки є безліч пристроїв для прибирання, у покупців виникають труднощі з вибором. Доводиться розбиратися не тільки в тому, як вибрати пилосос, а й які особливості має кожна група. Насправді мішкові моделі мають кілька незаперечних переваг, які забезпечують їм затребуваність на ринку протягом багатьох років. Ось кілька переваг класичного пилососа порівняно з іншими видами:

  • Універсальність прибирання. Пилосос з мішком підходить для очищення будь-яких типів поверхонь, у тому числі для м'яких меблів.
  • Компактні розміри. У модельному ряді пилососів Beko, Rowenta, Philips є як стандартні, так і компактні моделі, які легко розмістити навіть у малогабаритній квартирі.
  • Невибагливий догляд. На відміну від контейнерних чи миючих моделей звичайний пилосос не потрібно постійно мити та ретельно просушувати. Достатньо регулярно витрушувати пилозбірник.
  • Інтуїтивно зрозуміле керування. Впоратися з прибиранням зможе і дитина, і людина зрілого віку, тому що управління пристроєм логічне та гранично зрозуміле.
  • Низький рівень шуму. Звук пилососа у децибелах не перевищує позначки 70.
  • Доступна ціна. Вартість мішкових пилососів найдоступніша з усіх пристроїв, що представлені на ринку.

Якщо Ви все ще цікавитеся питанням, який пилосос краще з мішком або без, відповідь очевидна. Безумовно, підходить така техніка лише для сухого прибирання. Але мішкові пилососи зарекомендували себе багаторічною присутністю на ринку та в будинках мільйонів споживачів.

В інтернет-магазині АкваМаркет Ви знайдете великий вибір пилососів з мішком від найкращих виробників. Якісна та оригінальна техніка, яку можна купити з доставкою по Києву та Україні. Є офіційна гарантія.