Робот пилосос - купити Пилосмоки у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Робот пилосос


Робот пилосос - інноваційна розробка в області побутової техніки, яка робить догляд за будинком максимально простим і зручним. Пристрій став революційним рішенням для прибирання приміщень. Завдяки вбудованим датчикам і інтелектуальній системі управління роботи-пилососи працюють повністю автономно без участі людини. Вони можуть прибирати будинок, навіть коли нікого немає. Досить налаштувати потрібний режим роботи і періодичність прибирання, щоб підтримувати чистоту приміщення.

Головний плюс робота-пилососа - економія Вашого часу та сил. Пристрій самостійно рухається по заданій траєкторії, щоб своєчасно прибрати сміття і дрібні забруднення. Це значно скорочує періодичність виконання генерального прибирання.

Робот пилосос: що це

Пристрій являє собою невеликий ергономічний корпус круглої форми, в нижній частині якого розташовані обертові щітки і коліщатка для пересування. За мініатюрними габаритами ховається потужний потенціал. Всередині у пилососа є ціла інтелектуальна система, що забезпечує портативність пристрою. Просторові датчики відповідають за орієнтацію техніки всередині приміщення. Робот-пилосос не стикається з перешкодами, добре прибирає будь-які поверхні, самостійно керує своєю роботою. Він безперешкодно рухається в будь-яких напрямках, не застряє під меблями і не падає з невеликих поверхонь.

Система очищення представлена ​​основними і додатковими щітками, системою всмоктування, фільтрами, пилозбірником і іншими елементами. Якщо модель вміє виконувати вологе прибирання, в ній є резервуар для розбризкування води.

Точно не відомо, хто придумав робот-пилосос. Однак перші пристрої на початку 2000-х років стали виробляти такі бренди, як Electrolux, Samsung, Roomba.

Робот пилосос. Принцип роботи

Незважаючи на складний пристрій, працює прилад досить просто. Електронна система запускає потрібний режим, а робот починає рухатися по поверхнях, збираючи дрібне сміття. За маневреність відповідають невеликі коліщатка, розташовані в нижній частині корпусу. Їх може бути три або чотири. Там же знаходяться щітки і сміттєзбірник. Важлива перевага техніки - практично безшумна робота. Незалежно від обраного режиму, пилосос рухається по кімнаті тихо, не заважаючи оточуючим.

Що вміє робот пилосос

Додатковий функціонал значно розширює можливості пристрою. У числі найбільш затребуваних опцій можна виділити:

  • Вологе і змішане прибирання. Є можливість купити робот-пилосос, заточений під певний вид прибирання. Деякі моделі здатні виконувати не тільки сухе, але і вологе, змішане прибирання приміщення.
  • Часткове (локальне) прибирання. Пристрій працює в певній зоні (наприклад, під обіднім столом або у дивана), де часто з'являються забруднення.
  • Іонізація. Здійснюється завдяки вбудованій ультрафіолетовій лампі. У іонізованого повітря є інші особливості впливу на людину. Зокрема, такий мікроклімат стимулює працездатність, зміцнює імунітет, поліпшує загальне самопочуття і підвищує якість сну.
  • Самоочищення. Моделі з самостійним очищенням контейнера оснащуються додатковим резервуаром на базі зарядки. Коли контейнер основного пристроя заповнений, він очищається на базі, щоб пилосос міг і далі продовжувати автономне функціонування.

Відгуки про роботи-пилососи

Думки покупців різноманітні і неоднозначні. Залежать відгуки про пилососи багато в чому від того, наскільки покупцеві пощастило з моделлю. Однак в більшості користувачі залишаються задоволені придбанням. Власники роботизованих пилососів високо цінують переваги побутової техніки, хоча відзначають про наявність деяких нюансів. Щоб не розчаруватися в придбанні, важливо знати, на що звертати увагу перед покупкою.

Робот пилосос: як вибрати

Моделі відрізняються між собою за різними параметрами. Щоб підібрати техніку, яка точно доведеться Вам за смаком, звертайте увагу на такі характеристики:

  • Площа збирання з одного заряду акумулятора. Пам'ятайте, що показник розраховується для приміщення без меблів. Тому в кімнаті з перешкодою площа збирання збільшується за рахунок необхідності об'їжджати перешкоди. Чим вище тривалість роботи з одного заряду, тим краще.
  • Тип сміттєзбірника і наявність фільтра тонкого очищення. Деякі моделі оснащуються HEPA-фільтрами та спеціальними кошиками для сміття, які значно підвищують ефективність прибирання.
  • Функціональність. Перелік основних і додаткових опцій визначає можливості побутової техніки. Безумовно, за кожен бонус доведеться доплатити. Пилососи з широкими функціональними можливостями обійдуться дорожче, але порадують якістю роботи і своїми вміннями.
  • Комплектація. Кількість аксесуарів або витратних матеріалів також впливає на комфорт користувача. Деякі виробники в якості доповнення вкладають в коробку фільтри, змінні щітки та інші дрібниці, які можуть стати в нагоді користувачеві.

На сайті АкваМаркет Ви можете купити з доставкою робот пилосос, підібравши пристрій в рамках свого бюджету і вподобань. Ми пропонуємо широкий вибір побутової техніки, яку замовляють жителі міста Київ, Львів, Харків, Одеса. Своєчасна відправка економить час покупців. Менеджери цілодобово на зв'язку. Вони дадуть відповідь на будь-які питання і підкажуть, як підключити до смартфону робот пилосос. На всю техніку поширюються гарантійні зобов'язання.