Крапельна кавоварка - купити Кавомашини та кавоварки у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Крапельна кавоварка


У порівнянні з габаритними кавовими машинами кавоварки крапельні привертають увагу доступною ціною і простотою експлуатації. При цьому навіть справжній гурман гідно оцінить напій, приготований таким способом. Недорогі крапельні кавоварки не поступаються за якістю більш дорогим і складно влаштованих аналогам. Тому їх часто вибирають для будинку, невеликого офісу і навіть для кафе.

Що таке крапельна кавоварка

У прилада найпримітивніша конструкція, якщо порівнювати його з іншими кавовими машинами. В апарата є нагрівач, поєднаний з диском, на якому розміщується глечик. Також є резервуар для води, відсік для завантаження перемеленої кави. Присутня невелика панель управління, опціонально - дисплей. Більшість моделей продається з глечиком, в який набирається готова кава. Однак при бажанні можна знайти краплинні кавоварки на дві чашки.

Принцип роботи досить простий. При включенні приладу вода в резервуарі нагрівається, а водо-парова суміш піднімається самопливом по трубці в відсік, куди засипана кави. Рідина проходить через гранули кави, просочуючись в кавник. В апараті немає помп, кавомолки та інших складних елементів. Коли вода з резервуару повністю скла в глечик, пристрій переходить в режим підігріву, не даючи напою остигнути. Температура нагріву спеціально підібрана таким чином, щоб прилад не згорів без надходження води. Все доволі просто. Немає необхідості розбиратися, як користуватися крапельною кавоваркою. Досить залити воду, засипати каву в фільтр і включити одну кнопку.

Кому варто купити крапельну кавоварку

Такий тип пристрою припаде до смаку шанувальникам фільтр кави. Кавоварка готує тільки класичний американо. Зробити капучино, еспресо або латте в автоматичному режимі не вийде. Проте, на основі класичного американо Ви легко зробите будь-яку каву, скориставшись капучинатором або френч-пресом.

Краплинні моделі чудово підійдуть для невеликого офісу або установи з високою прохідністю відвідувачів. Також подібні моделі часто купують додому, адже на відміну від рожкових кавоварок крапельні більш компактні і прості в експлуатації.

Які фільтри підходять для крапельних моделей

Пристрої можуть комплектуватися одноразовими або багаторазовими фільтрами конусної форми. Перші, безумовно, дешевші, проте вони розраховані на одноразове використання. Проводять одноразові фільтри для крапельної кавоварки з паперу. Багаторазовий фільтр роблять з нейлону. Після приготування напою гущу викидають, а сам фільтр промивають під проточною водою, щоб видалити відкладення кавових масел і дрібних частинок. Однак багаторазові фільтри теж потрібно міняти. В середньому один расходник розрахований на 60-80 циклів заварювання, після чого якість напою буде знижуватися за рахунок засмічення пористого матеріалу.

Переваги крапельної кавоварки:

  • Доступна ціна. Купівля пристрої обійдеться зовсім дешево. Вартість девайса не перевищує ціни середньостатистичного електрочайника.
  • Простота експлуатації і обслуговування. Це важливий аспект, чим відрізняється від ріжкової кавоварка крапельна. Тут не потрібно чистити робочі вузли, налаштовувати пристрій.
  • Можливість готувати американо великими порціями. Це зручно в місцях, де п'ють багато кави. За кілька хвилин апарат приготує 6-12 порцій ароматного напою
  • Підігрів. Краплинні кавоварки підтримують задану температуру напою протягом необхідного проміжку часу. Свіжа, смачна кава завжди під рукою.
  • Можливість заварювати чай замість кави.
  • Готує каву без гущі. Навіть якщо Ви віддаєте перевагу максимально дрібному помелу кави, напій буде приготовлений без гущі або осаду. Подрібнені зерна надійно утримає фільтр.

Купити з доставкою крапельну кавоварку в Києві

Сайт АкваМаркет є офіційним дистриб'ютором побутової техніки Тефаль, Рассел Хоббс, Філіпс. Вся побутова техніка продається з гарантією. Ви можете замовити кавоварку онлайн цілодобово з доставкою в Київ, Дніпро, Львів, Луцьк чи будь-яке інше місто України. Ми пропонуємо якісні, надійні краплинні кавоварки з баками від 600 до 900 мл, з глечиком, на одну або на дві чашки. Менеджери магазину охоче допоможуть вибрати кавоварку, враховуючи особливості її подальшої експлуатації і Ваші фінансові можливості.