Кавомолки - купити Кухонна техніка у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Кавомолки


Для гурманів процес приготування кави є справжнім ритуалом. Щоб заварити ароматний напій потрібно підібрати зерна, подрібнити їх і заварити відповідним способом. Секрет насиченості смаку криється не тільки в якості зерна, а й в ступені помелу. Саме тому справжні цінителі подрібнюють каву безпосередньо перед приготуванням. Для цих цілей використовується кавомолка. Це спеціальний пристрій, який подрібнює тверді зерна, перетворюючи їх в дрібні частинки.

На зорі культури пиття кави зерна не подрібнювали і заварювали цілком. Точно не відомо, хто винайшов кавомолку. Перші варіації механічного подрібнювача з'явилися на початку XVI століття в Іспанії. З тих часів кавомолка пройшла довгий шлях еволюції, зберігши при цьому незмінною свою конструкцію. Сьогодні купити з доставкою кавомолку не складе проблем. На сайті АкваМаркет представлений величезний асортимент моделей, починаючи з недорогих пристроїв і закінчуючи приладами преміум-класу. Великий каталог товарів від кращих виробників. Ви можете купити кавомолку в Києві цілодобово, оскільки наш магазин функціонує без перерв і вихідних. Достатньо зайти в даний розділ онлайн-каталогу АкваМаркет і знати, як вибрати кавомолку. Оперативно відправляємо товари по Києву і Україні, економлячи Ваш час.

Види кавомолок

Представлені в продажу різновиди пристроїв дозволяють подрібнювати зерна різним способом. За спільною ознакою прилади діляться на два види. Кофемолка ручна - найпростіший вид побутової техніки. Принцип роботи кавомолки дуже простий. Зерна засипають в спеціальний резервуар, після чого перемелюють їх, прокручуючи ручку. Ручні кавомолки випускають тільки жорнові, використовуючи металевий або керамічний механізм. Кількість жорнових пластин може бути різною. Деякі моделі мають можливість регулювання відстані між пластинами для зміни фракції помелу. Кофемолка ручна надійна і недорога.

Другий вид - електрична кавомолка. Має той же принцип роботи, але підключається до мережі. Щоб подрібнити зерна буде потрібно всього кілька секунд і мінімум фізичних зусиль. Електрична кавомолка може входити в комплект кухонного комбайна або блендера. Відомі бренди випускають пристрої з різним набором функцій, рівнем потужності і особливостями експлуатації. Класифікують прилади в залежності від пристрою перемелючого механізму на два типи:

  • Роторна кавомолка. Подрібнює зерна за допомогою ротаційного ножа, який розташований на дні ємності. Він робить більше 1400 оборотів в хвилину. Ножові кавомолки розраховані на обробку 30-100 грам сировини. Чим довше обертається ніж, тим дрібніше буде фракція помелу. Роторна кавомолка може бути виготовлена ​​з пластику або металу. Середня потужністю пристроїв даного типу становить 180 Вт.
  • Жернова кавомолка. Подрібнює сировину обертовими пластинами. Пристрій робить до 500 оборотів в хвилину. Незважаючи на такі відмінності в роботі, жернова кавомолка подрібнює сировину більш рівномірно, а самі частинки виходять однаковими відносно одна до одної. Моделі розраховані на обробку 250-300 грам сировини. Вони більш безпечні, ніж ножові кавомолки. Оскільки пластини закриті, немає ризику травмуватися в процесі роботи.

Абсолютно всі виробники оснащують пристрої докладною інструкцією, де чітко написано, як користуватися кавомолкою. Проблем з експлуатацією обладнання не виникне, навіть якщо Ви новачок. Вибір кольорів, розмірів і стилістичного оформлення великий. Також у продажу є кавомолки професійні, здатні швидко обробити велику кількість сировини. Вони стануть в нагоді в ресторанах, кав'ярнях та інших об'єктах громадського харчування.

Кавомолки з регулюванням помелу

Фракція подрібнення сировини - ще один критерій, за яким класифікуються пристрої. Важливо розуміти, що величина помелу кави і спосіб приготування тісно взаємопов'язані. Традиційно пристрої з можливістю регулювання ступеня подрібнення зерен виконуються в жерновому варіанті. Це логічно, адже жернова кавомолка дозволяє легко здійснити це з технічної точки зору. Існує такі види помелу кави:

  • Великий. Частинки діаметром до 0,8 мм підходять для приготування в кавоварках крапельного типу і френч-пресах.
  • Середній. Частинки діаметром 0,3-0,6 мм ідеальні для заварювання в пристроях з дрібновічковими фільтрами або рожкових кавоварках.
  • Дрібний. Частинки 0,1-0,2 мм заварюють в турці або фільтрах тонкого очищення.
  • Надтонкий. Кава перемелюють практично в пил (діаметр частинок менше 0,1 мм), щоб готувати напій в турці. Зерна такого помелу ідеально підходять для заварювання кави на гарячому піску.

На АкваМаркет Ви знайдете всілякі кавомолки за найкращими цінами. Ручні, професійні, промислові моделі, які можна замовити з доставкою в Київ, Дніпро, Харків, Запоріжжя, Львів.