Вугілля - купити Товари для пікніка у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (2)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Регіон, Паливо сухе, 80 г

на завтра
Артикул: 60294
If You Care, 72 шт, Кубики для розпалювання багаття, з деревини If You Care, 72 шт, Кубики для розпалювання багаття, з деревини

на завтра
Артикул: 65839

Вугілля


Наближення сезону весняних свят асоціюється у нас з відпочинком на природі. І вже зараз в магазинах, на заправках і ринках починають повсюдно продавати вугілля для шашлику. Мішки і пакети з готовими вугіллям дозволяють значно економити час в ході приготування страв на відкритому вогні. Замість тривалого розпалювання багаття з дров у Вас під рукою вже готове вугілля, яке легко розпалити. Буквально через кілька хвилин воно дасть відмінний жар, якого буде достатньо для прожарювання м'яса, овочів та інших продуктів. Переваги, якими володіє вугілля для барбекю, очевидні:

  • Безпека в використанні. Під час приготування в мангалі немає відкритого вогню, брикети не коптять і не створюють багато диму.
  • Комфорт. Після використання вугілля мангал буде чистим, оскільки в ньому не буде сажі або кіптяви, що утворюється в процесі спалювання дров.
  • Універсальність. Якісні брикети вугільні підходять для приготування різних продуктів. Їх можна використовувати в барбекю, в бочці, в ямі і саморобному імпровізованому мангалі з підручних засобів.
  • Легкий розпал, для якого знадобляться сірники і баночка спеціального розпалювача. Але при належному завзятості можна обійтися і без неї.
  • Висока теплотворність. Це властивість у деревного вугілля найвища серед інших видів палива з дерева.
  • Екологічність. Натуральне вугілля не містить потенційно шкідливих речовин і компонентів, які виділяються в процесі горіння. Отже, їжа, приготована на вугіллі, буде смачною і корисною.
  • Компактність при зберіганні. Вугілля займає значно менше місця, ніж дрова.

Вугілля для розпалювання багаття і їх особливості

Саме по собі деревне вугілля являє собою термічно оброблену і багату вуглецем деревину, яка містить мінімальну кількість летючих речовин і води. Іншими словами, вугілля можна назвати концентрованими дровами без смол і вологи. Це повністю сухе паливо, яке підтримує рівномірний жар в мангалі або барбекю. Завдяки таким властивостям одного завантаження вистачає для приготування кількох партій м'яса або риби. Це зручно і економно, оскільки палива витрачається менше, ніж дров. Тож не дивно, що шашличники, власники ресторанів, бань та камінів віддають перевагу саме вугіллю деревному на увазі його прекрасних експлуатаційних властивостей і високого теплотворення.

Як правильно приготувати вугілля для шашлику

Є кілька способів розпалювати мангал з сухим паливом. Ми зупинимося на самому простому і доступному. Для цього знадобиться пачка вугілля, сірники і розпалювач. Це спеціальна рідина на основі парафіну, яка прискорює процес розпалювання вугілля.

Завантажте необхідну кількість сухого палива в мангал і збризніть його рідиною для розпалювання. Помилкою буде відразу підпалювати вугілля. Треба трохи почекати, щоб рідина вбралася в структуру вугілля. Знадобиться 5-10 хвилин. Після цього піднесіть до вугілля запалений сірник. Дочекайтеся, поки шматочки вугілля стануть по краях білими або світло-сірими. Це оптимальний час для завантаження м'яса. Під час готування вугілля треба періодично помішувати або перевертати, щоб жар був рівномірним.

Як вибрати вугілля

Не всі брикети однаково хороші і якісні. Це скаже кожен шанувальник барбекю. Саме тому важливо правильно підібрати деревне вугілля для мангала, щоб приготування шашлику не перетворилося в катастрофу. Оскільки вміст упаковки перед покупкою перевірити неможливо, варто відповідально підходити до вибору продавця. На сайті АкваМаркет Ви можете купити якісні вугілля для мангала, виготовлені з твердих порід фруктових дерев. Пропоноване нами вугілля відрізняють такі характеристики:

  • Відсутність в складі хвойних порід дерев, які здатні закоптити жаровню.
  • Тривалий термін горіння, що економить не тільки Ваші сили, а й гроші.
  • Висока теплотворна здатність і легка займистість.
  • Оптимальна температура жару, достатня для приготування різноманітних кулінарних шедеврів.
  • Відсутність диму, кіптяви, неприємного запаху під час смаження.
  • Відповідність ГОСТам.
  • Повністю натуральний склад без шкідливих для здоров'я речовин та компонентів.
  • Герметична упаковка, яка не пропускає вологу.

Все вугілля, запропоноване в нашому каталозі, вироблено за допомогою сучасних технологій. Добірне вугілля для мангала, якість і ціна якого стане для Вас приємним сюрпризом. Ми співпрацюємо тільки з перевіреними виробниками, тому впевнені в бездоганному виконанні всієї продукції. Високовуглецеве вугілля для барбекю з доставкою по Києву та Україні.