Мангали - купити Товари для пікніка у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (5)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Koopman BBQ, 45х30х35см, Гриль вугільний, складаний, чорний

на завтра
Артикул: 86937
Сітон, 12 л., Казан азіатський, чавунний, матовий, 40 см

на завтра
Артикул: 86931
Сітон, 30 см, Кришка для казана азіатського

на завтра
Артикул: 86933
Сітон, 40 см, Кришка для казана азіатського

на завтра
Артикул: 86950
Сітон, 6 л., Казан азіатський, чавунний, матовий, 30 см

на завтра
Артикул: 86922

Мангали


Навіть найпростіший мангал, своїми руками створений з цегли або каменів, здатний подарувати величезну насолоду смаком приготованого на відкритому вогні м'яса або риби. І як сумно, якщо спонтанна вилазка на природу не увінчається запіканням сосисок або курки на грилі. Пікнік - це захід, до якого варто готуватися уважно і належним чином. А щоб приготувати шашлики знадобиться хороший мангал. Благо, зараз недоліку в подібних товарах не спостерігається. Сьогодні є абсолютно різні види мангалів, створені для зручної експлуатації в тих чи інших умовах. Їх ділять на дві великі категорії:

  • Мангал стаціонарний. Монументальне стаціонарне спорудження з цегли або каменю. Як правило, такі мангали встановлюють поруч з альтанками для відпочинку. Причому, стаціонарні мангали з цегли є як в приватному секторі, так і в комфортабельних котеджах або спеціальних зонах, призначених для відпочинку на природі. З причини габаритів і великої ваги користуватися мангалом можна тільки там, де він встановлений.
  • Мангал складаний. Легкий, компактний, портативний варіант, виготовлений з листової сталі або чавуну. Переваги мангала полягають в його мобільності. Його легко зібрати в компактну конструкцію, скласти в чохол і забрати з собою.

Мангал, барбекю або гриль

Асортимент товарів для активного відпочинку рясніє різноманіттям моделей, в яких є різні вироби. Вони схожі один на одного зовні, однак називаються по-різному. Варто розібратися, в чому полягають особливості мангала, а в чому - гриля або барбекю.

Мангал - це пристосування для приготування продуктів на відкритому вогні. Виріб має прямокутну форму і оснащується ніжками. Підбирають мангал для шампурів в необхідній кількості. Всередину ємності закладають дрова або вугілля, при досягненні жару можна встановлювати шампура і готувати м'ясо, птицю, овочі на мангалі. Якщо потрібно приготувати на мангалі продукт цілком, слід використовувати спеціальні решітки гриль. Таким чином, сосиски, рулети з лаваша, скумбрія на мангалі приготуються швидко і просто.

Гриль і барбекю - це різновид жаровні, яка розрахована на приготування продуктів без шампурів. Для цього у вироба є спеціальна решітка. Відмінність гриля від барбекю - наявність кришки. У гриля вона є, тому продукти нагріваються рівномірно з усіх боків, в тому числі і зверху. Завдяки своїй конструкції, гриль дозволяє не тільки смажити, а й варити, томити, коптити продукти. У барбекю жар йде тільки знизу. В обох пристроях є можливість регулювання решітки для різного ступеня прожарювання. Готують в грилі і барбекю тільки на вугіллі.

Як вибрати мангал

Є маса критеріїв, на які варто звернути увагу перш, ніж купити мангал для особистого користування. Завдяки уважному вибору, Ви станете володарем зручної моделі, яка повністю відповідає Вашим вимогам. Отже, спочатку поговоримо про конструкційні особливості:

  • Мангал розбірний полегшений - ідеальний вибір для вилазок на природу. Такі моделі роблять із легких і тонких сплавів, чим суттєво знижують кінцеву вагу пристосування. Однак мангал-чемодан має свої недоліки. Тонкі жаровні швидко прогорають і деформуються, тому термін експлуатації у них невеликий. Проте, похідний мангал - це можливість приготувати шашлик практично в будь-яких умовах.
  • Пересувний мангал. Більш габаритна і важка модель на коліщатках для більш зручного пересування. Якщо Ви підбираєте домашній мангал, купити краще саме пересувну модель. Товстий матеріал забезпечує тривалий термін експлуатації, він не деформується і не гнеться під дією високих температур. При необхідності пристосування легко переміщати по двору або прибрати в гараж на зберігання.
  • Стаціонарний мангал. Повноцінна піч, яку неможливо зрушити з місця. Тому стаціонарний мангал в Києві можуть дозволити собі тільки власники приватних садиб. Стаціонарні жаровні встановлюють в альтанках або монтують навіс над конструкцією для захисту від вітру, дощу і снігу.

На що ще звернути увагу при виборі мангала

Виробники випускають круглі, прямокутні та квадратні мангали. Перші ідеальні для решітки-гриль, а ось на прямокутних і квадратних моделях шампура розміщуються максимально стійко і зручно. Товщина стінки виробів варіюється в межах 1-4 мм. Тонкі мангали призначені для рідкісного використання, середні розраховані на часте застосування, моделі зі стінками товщиною 3 і більше мм підходять для щоденного приготування продуктів і служать максимально довго.

Вибирайте мангал з урахуванням кількості шампурів, які Ви плануєте використовувати. Для них на стінках є спеціальні отвори. Оскільки кількість місць приготування продуктів обмежується, варто врахувати цей нюанс відразу.

Деякі виробники пропонують купити мангал-чемодан з можливістю трансформації в контейнер з ручкою. Є моделі, укомплектовані решітками-гриль або шампурами, чохлом, підставкою для продуктів, відсіком для дров. Чим ширше комплектація пристосування, тим дорожче буде коштувати мангал.

Купити з доставкою мангал в Києві

Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує всім бажаючим вигідно придбати якісні жаровні, барбекю, грилі і мангали. У нашому онлайн-каталозі є величезна кількість моделей, розрахованих на рідкісне або регулярне використання. Недорогі і преміум мангали з розширеною комплектацією, варіанти на подарунок і для використання в побуті. Всі жаровні відрізняються бездоганною якістю виготовлення і при дотриманні рекомендацій виробника прослужать не один рік. Поки господарські магазини закриваються на карантин, ми щодня відправляємо товари по всій Україні. Вибирайте мангал онлайн, замовляйте доставку і проводьте час на природі максимально зручно і смачно!