Гантелі - купити Спорттовари у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Гантелі


Гантелі - універсальний спортивний снаряд, який дозволяє розвивати мускулатуру і підтягти фігуру. Навіть займаючись вдома, можна досягти приголомшливих результатів. Попит на гантелі для фітнесу підвищився в період карантину, коли є обмеження на відвідування спортивних залів. Даний снаряд однаково ефективний для людей будь-якого віку. Займатися з ним можуть дорослі і діти, жінки і чоловіки. Регулярно виконуючи вправи з гантелями, можна поліпшити рельєф, підвищити тонус м'язів, позбавитися від зайвої ваги. Примітно, що при цьому задіюються різні групи м'язів.

Якщо Ви хочете підвищити силу і витривалість організму, а також позбутися від пари-трійки зайвих кілограмів, рекомендуємо купити з доставкою гантелі для дома в даному розділі інтернет-магазину АкваМаркет. У нашому онлайн-каталозі зібрано спортивне обладнання для фітнес-центрів або домашнього використання. Гарантована якість, тільки перевірені виробники, які встигли зарекомендувати себе на ринку. Щоб купити гантелі по низькій ціні достатньо зайти в каталог і вибрати відповідний товар. Оплата онлайн або при отриманні. Доставка здійснюється по Києву і Україні.

Види гантелей

Щоб придбати відповідні спорттовари спочатку потрібно уважно вивчити асортимент. У продажу є всього два різновиди гантель, купити які краще для тих чи інших умов експлуатації. Які між ними відмінності:

  • Литі гантелі. Виробляються з чавуну або сталі, а для зручності хвата покриваються зверху практичними матеріалами, наприклад, вінілом. Мають фіксовану вагу, тому щоб збільшити навантаження доведеться купувати більш важкі гантелі.
  • Розбірні. Нагадують зменшену копію штанги. Складаються з грифа (рукоятки) і змінних млинців. Комбінації є різні, за рахунок чого вагу однієї гантелі можна змінювати в залежності від запиту користувача.

Які гантелі кращі? Не можна однозначно відповісти питання, тому що кожен варіант має свої переваги. При регулярних тренуваннях спортсмен поступово збільшує робочу вагу снаряда, тому розбірні гантелі будуть в цьому випадку доцільні. Навіть якщо стандартного комплекту вже недостатньо, можна додатково замовити важчі диски. Однак в інших ситуаціях навантаження припускає чергування снарядів різної ваги. На переобладнання гантелі йде чимало часу, це незручно. Тому тут будуть корисні литі гантелі для фітнесу.

Гантелі і їх користь

За допомогою цього спортивного інвентарю навіть в домашніх умовах можна значно розвинути м'язи. Гантелями користуються і професіонали, і новачки. Регулюючи робочу вага, можна підібрати оптимальне навантаження з урахуванням рівня підготовки спортсмена. Найменші дитячі гантелі підходять для тренувань з 7-8 років. Купивши відповідний інвентар, можна прищепити дитині любов до занять спортом, а також забезпечити регулярну фізичну активність. Цей універсальний спортивний снаряд підходить чоловікам і жінкам, може використовуватися для занять вдома і в залі, а також в центрах фізичної реабілітації.

Як вибрати гантелі

Щоб підібрати інвентар, який повністю підійде Вам надалі, слід враховувати три основних критерії:

  • Зручність хвата. Наскільки комфортно тримати гантелі в руці.
  • Необхідна вага. Визначається з урахуванням планованих навантажень і статі спортсмена. Для новачків жінок підходять гантелі 2-10 кг з кроком в 2 кг, а для новачків чоловіків 5-15 кг з кроком в 2 кг. Професійні атлети користуються більш важкими снарядами (20-25 кг).
  • Тип тренувань. Для певних видів активності підходять конкретні снаряди. Наприклад, для фітнесу беруть гантелі не важчі за 2-3 кг. Якщо Ви плануєте виконувати кругові тренування або суперсет, то тут знадобляться снаряди різної ваги. Отже, снаряди підбирають після розробки плану тренувань. Ну а якщо мова йде про обладнання спортивного залу, то в ньому повинен бути присутнім широкий ряд гантелей різної ваги, починаючи від самих маленьких, і закінчуючи максимально важкими. Тип тренувань також визначає тип використовуваних гантель - литі або розбірні.

Сучасний ринок пропонує величезний асортимент спортивних товарів, тому нестачі виробів не буде. Можна вибрати снаряди того чи іншого виробництва, підібрати інвентар за кольором або дизайном. Зробити це найлегше через онлайн-каталог нашого магазину. Величезна номенклатура, кожна позиція з докладним описом і фото. Ви можете відфільтрувати товари за ціною або вагою, щоб купити гантелі, які точно Вам підходять. Менеджери АкваМаркет цілодобово на зв'язку, щоб допомогти оформити замовлення або підібрати відповідні спорттовари.