Надувний матрац - купити Аксесуари для плавання у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (1)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Bestway, Матрац надувний з подушками і насосом, синій, 203х152х22 см Bestway, Матрац надувний з подушками і насосом, синій, 203х152х22 см

на завтра
Артикул: 60305

Надувний матрац


Сучасний надувний матрац Інтекс, Бествей здатний стати повноцінним спальним місцем, що не поступається по комфорту традиційноїму ліжку. Плюсом такого виробу є його мобільність. У здутому стані матрац займає мало місця, тому його зручно зберігати в умовах малогабаритної квартири, а також брати з собою на пікнік, в ліс або на море. Матрац надувний розміщується на будь-якій горизонтальній поверхні. На відміну від ортопедичного ліжка, тут не знадобиться каркасна підставка. Достатньо надути виріб, використовуючи насос для матраца, і покласти на підлогу або на подіум. Після використання матрац здувають і зберігають у шафі, гаражі або коморі.

Матраци надувні знадобляться в будь-якому будинку. У складеному вигляді вони не займають багато місця. Але при необхідності перетворюються в повноцінне спальне місце, що дуже корисно, якщо до Вас несподівано або заплановано відвідали гості. Надувні меблі мають такі особливості:

  • Для виробництва крісел і матраців використовується гігієнічний полівінілхлорид або вулканізована гума. Більшість моделей має флокіроване покриття. Тому навіть якщо меблі довго перебувають в розкладеному вигляді, в них не накопичується бруд, не заводяться кліщі або інші шкідники. Крім того, це ідеальний варіант для алергіків. Багато хто вибирає надувний матрац для сну, оскільки в ньому не збирається пил, як в тканинних аналогах.
  • Звичайні матраци з часом продавлюються під вагою людини, але надувні меблі не схильні до деформації. Вони зберігають початкову форму в процесі всього терміну експлуатації. Структура перегородок в матраці створена таким чином, щоб повітря рівномірно розподілялося всередені. Забудьте про стірчачі пружини або збитий наповнювачі. Відпочивати на надувних меблях - одне задоволення.
  • Догляд за надувним матрацом не вимагає особливих зусиль. Достатньо протирати поверхню вологою ганчіркою, щоб видалити забруднення. Якщо на матрац раптом пролилася кава або вино, його легко відмити слабким мильним розчином. Через кілька хвилин поверхня буде сухою і чистою. Ніяких хімчисток або дорогий побутової хімії.
  • Надувний матрац не пріє і не відволожуються, навіть якщо рівень вологості в приміщенні залишається високим. Навіть за умови зберігання в гаражі або неопалюваному заміському будинку, виріб не покриється цвіллю і не придбає неприємний запах.

Навіщо варто купити надувний матрац

Подібні вироби в силу своїх переваг набули широкого застосування в різних сферах. Так, надувний матрац незамінний в якості додаткового місця в будинку, де часто бувають гості. Матрац використовується для захоплюючого відпочинку на водоймах або морському узбережжі. Також стануть в нагоді надувні меблі при проведенні ремонту в квартирі або приватному будинку. При необхідності матрац можна легко пересувати з місця на місце або взагалі надувати виключно на ніч, звільняючи днем ​​максимум простору. Матрац надувний Bestway затребуваний у шанувальників активного відпочинку і кемпінгу. Підібравши оптимальний розмір, можна помістити виріб в наметі. Це забезпечить комфортний сон навіть на сирій або прохолодній землі. А в здутому положенні аксесуар не займе багато місця в туристичному рюкзаку.

Який надувний матрац замовити онлайн на АкваМаркет

Якщо уважно вивчити асортимент надувних меблів, можна відзначити деякі відмінності продукції. Вироби випускають під конкретні потреби покупця. Тому щоб купити надувний матрац, який Вам підійде, важливо розуміти особливості виробів. Від різновиду залежать як експлуатаційні, так і технічні характеристики матрасу. Ми відібрали найкращі аксесуари від провідних виробників надувних меблів. Тому в онлайн-каталозі Ви знайдете найпопулярніші види надувних матраців:

  • Для сну. Завдяки великому вибору найменувань покупець легко підбере надувний матрац-ліжко двоспальний або компактні дитячі матраци. Розміри виробів відповідають певній віковій категорії. Пам'ятайте, що матрац для дітей не розрахований на вагу дорослої людини. У продажу є економ і преміум варіанти, що відрізняються якістю матеріалів і технічними характеристиками. Є просторі надувні матраци для сну зі спинками, вбудованим насосом. Висота моделей для сну ідентична висоті звичайного ліжка. У верхній частині є оксамитова поверхня, яка перешкоджає ковзанню постільних речей. Більшість моделей укомплектовано самоклеючою латкою для ремонту проколу. Матраци зручні для сну завдяки внутрішній структурі. Численні перегородки з поліефірного полотна гарантують рівномірний розподіл повітря всередині вироба. Для максимальної стійкості конструкція передбачає ребра жорсткості. Ущільнене дно надійно захищає поверхню від проколів.
  • Для плавання. Пляжні матраци відрізняються від матраців для сну, оскільки мають всередині незалежні секції для окремого надування. Подібні особливості значно підвищують безпеку виробів. Навіть якщо проколоти одну із секцій, надувний матрац Intex залишається на плаву і витримає вагу людини. Розміри матраців також варіюються. Є невеликі дитячі моделі і вироби, розраховані на двох-трьох людей, що купаються.
  • Для туризму. За конструкцією схожі на матраци для сну, проте мають менші розміри і висоту. Моделі займають мало місця, легко поміщаються в намет. Сдувши туристичний надувний матрац, Ви без складнощів заховаєте його в рюкзак.

Щоб заощадити час і кошти пропонуємо Вам купити з доставкою надувні меблі від кращих виробників. На сайті АкваМаркет Ви знайдете найбільший вибір матраців в Києві. Менеджери цілодобово на зв'язку, щоб допомогти підібрати надувний матрац в машину або комфортабельне надувне крісло для будинку. Ми гарантуємо якість продукції, а також оперативну доставку товарів в будь-який регіон країни. Завдяки прямим поставкам безпосередньо від виробників на АкваМаркет діють вигідні ціни на надувні меблі. Загляньте в каталог і переконайтеся самі. Наші меблі по кишені кожному покупцеві!