Лактацид - купити Засоби гігієни у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (6)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Lactacyd, Ніжний, 200 мл, Лосьйон для інтимної гігієни Lactacyd, Ніжний, 200 мл, Лосьйон для інтимної гігієни Lactacyd, Ніжний, 200 мл, Лосьйон для інтимної гігієни
Артикул: 60585
Lactacyd, 200 мл, Засіб для інтимної гігієни для дівчаток, із дозатором Lactacyd, 200 мл, Засіб для інтимної гігієни для дівчаток, із дозатором
Артикул: 41179
Lactacyd, Феміна, 400 мл, Засіб для інтимної гігієни, рН 5,2
Артикул: 29976

Лактацид


Жіноча інтимна гігієна вимагає особливого підходу. Тут не можна використовувати звичайне мило з причини високої концентрації лугів. Засоби Лактацид створені для того, щоб підтримувати природний захисний бар'єр інтимних зон тіла. Косметика володіє очищуючою і лікувально-профілактичною дією, тому допомагає справлятися з дискомфортом під час вагітності, прийому ліків, післяпологового стану і період менопаузи.

Діюча речовина і склад

Активним компонентом засобу є молочна кислота, яка сприяє нормалізації флори і перешкоджає зростанню хвороботворних бактерій. У числі додаткових компонентів Лактацид Феміна містить лактозу, казеїн, горіхове масло, фосфорну кислоту, хлорид натрію. Склад Лактацида розроблений таким чином, щоб всі інгредієнти були безпечні, а також посилювали дії один одного. Тож не дивно, що з середини 50-х років минулого століття цей лосьйон для інтимної гігієни користується величезним попитом у всьому світі. Він володіє ненав'язливим ароматом і м'якою текстурою, містить тільки ефективні і безпечні компоненти.

Лінійка продуктів Лактацид розроблена з урахуванням особливостей фізіології жінок в різні періоди життя. Є продукти для дівчаток від трьох років, для вагітних і жінок після пологів, а також дам в період менопаузи. Залежно від цільової аудиторії змінюється і склад. Засоби для дітей і підлітків не містять ароматизатори та інші потенційно шкідливі компоненти, алергени або барвники. Інтимна гігієна з подібною косметикою гарантує комфорт, адже засіб делікатно очищає чутливі зони тіла, що не пересушує слизові і сприяє нормалізації рівня рН.

Лактацид для дівчаток: особливості

Підбір першого гелю для інтимної гігієни вкрай важливий у житті кожної дівчинки. Щоб зберегти здоров'я слід прищеплювати дитині корисні звички по догляду за собою з самого малого віку. Lactacyd Girl розроблений спеціально для самих юних леді і виділяється серед аналогів від інших брендів завдяки високій ефективності і абсолютній безпеці. Lactacyd Girl підходить для застосування дівчатками від трьох років і до початку менструації. Після цього потрібно підібрати інший продукт, оскільки інтимна мікрофлора, рН і гормональний фон після перших місячних змінюється.

Всі компоненти Лактацид Герл рекомендовані в період статевого дозрівання. Вони підходять для ніжної і чутливої ​​шкіри. Виробник додав в рецептуру екстракт персика і алое вера, а також натуральну молочну кислоту, щоб зняти відчуття дискомфорту і максимально дбайливо доглядати за дитячою інтимною зоною. Лактацид має протизапальну, антисептичну дію, не провокує алергічних реакцій. А приємний фруктовий аромат неодмінно сподобається кожній дівчинці.

Лактацид: види засобів для інтимної гігієни

Доглядові продукти представлені великою серією, в яку входить мило, гелі, муси, серветки, масло. Розглянемо найбільш популярні види продуктів:

  • Лактацид Феміна. Засіб для базового щоденного догляду за відсутності будь-яких захворювань або проблем. Нейтральна формула, делікатна очищаюча дія, легка профілактична дія і приємний аромат. Лактацид Феміна підтримує природну мікрофлору і pH завдяки молочній кислоті.
  • Лактацид Сенситів. Розроблено з урахуванням особливостей чутливої ​​шкіри. Підходить як засіб для інтимної гігієни покупців у віці 50+, а також більш молодих жінок, які страждають від гіперчутливості інтимної зони. Косметика надає пом'якшувальну і заспокійливу дію, запобігає сухості і подразненню делікатних ділянок тіла. Можна використовувати Сенситів Лактацид після пологів, прийому антибіотиків, коли присутнє тимчасове порушення кислотності і з'являється дискомфорт.
  • Лактацид Фреш. Бореться з неприємним запахом, який виникає при дисбалансі мікрофлори в результаті бактеріального вагінозу. Це захворювання супроводжується сіруватими виділеннями, неприємним запахом і свербінням. У такій ситуації Лактацид Фреш допоможе побороти неприємні симптоми, зніме свербіж і почервоніння. Також підходить для інтимної гігієни в період менструації.
  • Лактацид Фарма Екстра. Застосовується при вагінальному кандидозі (дріжджова інфекція). Має підвищений pH, містить екстракт календули і вітамін Е, тому надає регенеруючу, дезінфікуючу, антисептичну дію. Допомагає Лактацид від молочниці в комплексі з медикаментозним лікуванням, а також є профілактикою інфекції. Корисні властивості Lactacyd сприяють швидкому вирішенню делікатної проблеми.
  • Лактацид Фарма. Ефективний захист проти більшості інфекцій. Лактацид антибактеріальний відновлює мікрофлору і кислотно-лужний баланс, бореться зі збудниками інфекцій, а екстракт чебрецю діє як антисептик.

Всі ці та інші види продуктів Ви можете купити онлайн на сайті АкваМаркет. В наявності доглядові продукти, а також засоби для гоління і серветки для інтимної гігієни від відомого виробника. Кращі гіпоалергенні косметичні засоби за доступними цінами з доставкою по Києву та Україні.