Мило для інтимної гігієни - купити Засоби гігієни у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (6)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Palmolive Sensitive Care, 300 мл, Рідке мило для інтимної гігієни, з молочною кислотою Palmolive Sensitive Care, 300 мл, Рідке мило для інтимної гігієни, з молочною кислотою
Артикул: 90965

Мило для інтимної гігієни


Інтимна гігієна – це нормальна щоденна практика, яка допомагає підтримувати здоров'я. Процедурою нехтувати не можна, оскільки жіночий організм працює не так, як чоловічий. Відмерлі клітини, волога, природні виділення формують на білизні середовище, в якому сприятливо розмножуються бактерії. Діяльність мікроорганізмів здатна змінити рН, що призводить до появи неприємного запаху та подразнення шкірних покривів. Саме тому слід своєчасно очищати інтимні зони, використовуючи спеціальну косметику.

Сьогодні ринок пропонує безліч різноманітних товарів, за допомогою яких можна доглядати за собою. Виробники враховують усі особливості інтимної гігієни жінок, створюючи дієві та якісні продукти, безпечні для жіночого здоров'я. У деяких покупниць виникає логічне питання: чи потрібно купувати окреме мило для інтимної гігієни? Адже під рукою вже є гель, яким також можна помити інтимні частини тіла. Насправді косметика для інтимної гігієни – це не вигадка маркетологів, а окрема категорія продуктів, склад яких суттєво відрізняється від гелів для душу.

Особливості інтимного мила

На перший погляд, склад косметики здається ідентичним складу засобів для купання. У пінках та гелях для інтимної гігієни також містяться ПАР, регулятори кислотності, загусники та інші компоненти зі стандартного списку складу побутової хімії. Але при більш уважному вивченні різниця стає очевидною. Рецептура косметики для інтимної гігієни передбачає застосування делікатних та менш концентрованих ПАР, що дозволяє менше подразнювати шкіру під час процедур. Крім того, така формула не вимиває шкірні ліпіди, зберігаючи власну мікрофлору.

Як доповнення у складі косметики присутні такі речовини, як протизапальні, заспокійливі компоненти, екстракти рослин та квітів, натуральні олії, органічні кислоти. Завдяки такій формулі у косметики є цілий спектр дії. Як працює інтимне мило:

  • Усуває запальні процеси.
  • Відновлює гідробаланс епідермісу.
  • Делікатно очищає шкіру та усуває неприємний аромат.
  • Прискорює регенерацію клітин.
  • Глибоко живить та зволожує.
  • Чинить дезодоруючу дію.
  • Забезпечує комфорт протягом тривалого періоду.

Саме тому для інтимної гігієни варто купити спеціальне мило чи пінку, мус чи гель, а не намагатися замінювати цей продукт звичайними засобами для купання.

Популярні види мила для інтимної гігієни

Інтернет-магазин АкваМаркет зібрав найкращу косметику для інтимної гігієни, яку можна купити в Україні та Європі. В асортименті є не лише універсальні засоби, а й продукти з лікувально-профілактичною дією. Мус, крем, пінка для інтимної гігієни, а також олія та гель – будь-який з цих продуктів знайдеться в нашому магазині не в одній кількості. При виборі спирайтеся не лише на поради знайомих, а й на відомі факти. Так, легкий мус ідеально підійде для чутливої ​​шкіри, а олія порадує економічною витратою. Спреї для інтимної гігієни є незамінними у подорожах, коли немає можливості для повноцінних процедур.

Зволожуюче мило з гіалуроновою кислотою нормалізує водний баланс і перешкоджає сухості. Антибактеріальне мило для інтимної гігієни містить екстракти ромашки, шавлії, календули, надаючи м'яку протизапальну дію. А ось дьогтьове мило для інтимної гігієни краще не використовувати, оскільки його дія надто агресивна. Ми перерахуємо деякі популярні види мила для інтимної гігієни, які мають попит у нашому магазині:

  • Зелена аптека. Бренд випускає декілька продуктів різного формату (пінка, мило, гель). Рослинні екстракти забезпечують тривале відчуття комфорту та чистоти, борються із запальними процесами, усувають подразнення. Мило Зелена аптека рекомендована для щоденного застосування.
  • De La Mark. Продукти бренду мають приємну консистенцію та економічну витрату. Косметика De La Mark не містить формальдегіду, SLS та SLES, лугу та спирту, має потужну бактерицидну дію, перешкоджаючи розмноженню патогенної мікрофлори.
  • Felce Azzurra. Мило інтимне італійське підходить навіть для найчутливішої шкіри, забезпечує ніжний догляд та чудову чистоту в інтимній зоні.

Яке мило краще сказати складно, оскільки кожен продукт має індивідуальну дію. Завдяки доступним цінам Ви можете замовити кілька косметичних продуктів онлайн, щоб знайти свого фаворита. Мило інтимне з доставкою з Києва до будь-якої точки країни.