Бальзам для губ - купити Догляд за губами у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (5)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Nivea, 15 г, Бальзам для губ, Аква Турбота Nivea, 15 г, Бальзам для губ, Аква Турбота
Артикул: 10310
Attitude, Mint, 8,5 г, Бальзам для губ, м'ятний Attitude, Mint, 8,5 г, Бальзам для губ, м'ятний Attitude, Mint, 8,5 г, Бальзам для губ, м'ятний

на завтра
Артикул: 83772
Attitude, Watermelon, 8,5 г, Бальзам для губ, зі смаком кавуна Attitude, Watermelon, 8,5 г, Бальзам для губ, зі смаком кавуна

на завтра
Артикул: 83773

Бальзам для губ


Помада гігієнічна - це обов'язковий атрибут в арсеналі косметичних засобів. Всупереч поширеній думці, такі засоби використовуються цілий рік, а не тільки в осінньо-зимовий період. Хороший живильний або зволожуючий бальзам для губ Нівея, Біокон здатний запобігти такі неприємні явища, як герпес, потріскані губи з ранками. Гігіенічка врятує від негативного впливу зовнішніх факторів навколишнього середовища, зберігши шкіру красивою, здоровою і насиченою.

Гігієнічна помада і її склад

Головним компонентом більшості косметичних засобів є натуральний віск. Він володіє пом'якшуючими властивостями, має протизапальну дію. Крім того, бджолиний або карнаубський віск зберігає щільну текстуру гігієнічної помади. Крім цього використовуються натуральні масла: жожоба, абрикосове, оливкове, мигдальне. Масло насичує шкіру, відновлює захисний шар і захищає губи від дії зовнішніх негативних факторів. Вітаміни А, С, Е, а також групи В мають антиоксидантну, антивікову, відновлючу дію. Також завдяки вітамінам навіть найпростіша гігіенічка для губ прискорює регенеративні процеси в шкірних покривах. Які ще компоненти можна зустріти в складі косметики для губ:

  • Рослинні екстракти. Ромашка, календула, алое вера зволожують і володіють легкою антисептичною дією.
  • Мед. Швидко справляється із запаленнями будь-якого роду, а також робить шкіру максимально м'якою.
  • Ефірні масла. Замінюють синтетичні ароматизатори в натуральній косметиці.
  • Сквалеон. Виводить токсини, діє як антиоксидант.
  • Азулен. Допомагає боротися із запаленнями і алергічними реакціями.
  • УФ-фільтри. Захищають шкіру губ від ультрафіолету.

Види профілактичних засобів для губ

Косметична індустрія пропонує покупцям широкий асортимент продукції з різними властивостями і особливостями. Завдяки такому різноманіттю Ви легко зможете купити бальзам для губ з урахуванням своїх потреб. На ринку косметики добре зарекомендував себе догляд за губами від торговельних марок Норвезька формула, Чиста лінія, Біокон, Нівея. Виробники використовують тільки натуральну сировину і безпечні компоненти, створюючи ефективні косметичні засоби для різних цільових аудиторій. У продажу запропонована косметика для губ:

  • Захисна. Призначена для сезонного використання. Володіє захисними властивостями, утворює на шкірі бар'єр, щоб перешкоджати дії агресивного зовнішнього середовища. Сюди можна віднести зимовий догляд за губами, який не допускає розтріскування ніжної шкіри. Також в категорію захисних засобів відносяться бальзами, які захищають від вітру, ультрафіолетового випромінювання.
  • Поживна. Ці гігієнічні помади містять високу концентрацію поживних речовин, які необхідні шкірі в холодну морозну погоду. Вони рекомендовані косметологами для використання в осінньо-зимовий період. Косметика відрізняється густою консистенцією і щільною текстурою.
  • Зволожуюча. Ефективний літній догляд за губами. Помади і бальзами використовуються в жарку пору року, а також взимку в добре опалювальних приміщеннях. Мають легку текстуру, швидко вбираються, дозволяють шкірі зберегти природний гідробаланс.
  • Лікувально-профілактична. Така гігієнічна помада Нівея містить антисептичні і пом'якшувальні компоненти. Підходить для використання в період високої вірусної активності. Перешкоджає розвитку вірусних інфекцій. Помада виробляє стійкий ранозагоювальний ефект, тому використовується в якості комплексного лікування герпесу.
  • Декоративна. Відтіночний бальзам для губ містить пігменти, які забарвлюють шкіру в певний колір. Менш стійкі, ніж класична помада, але володіють поживними і зволожуючими властивостями.
  • Дитяча. Призначена для найбільш чутливої ​​і схильної до алергії шкіри. Не містить потенційно небезпечних компонентів, агресивних ароматів або барвників.
  • Чоловіча. Можливо, Ви здивуєтеся, але багато відомих виробників випускають чоловічі гігієнічні помади. Безбарвні бальзами з нейтральним ароматом, які чудово зволожують губи, не залишаючи слідів.

Як вибрати догляд за губами

Косметичні продукти краще підбирати з урахуванням сезонності, оскільки бальзами для літа та зими суттєво відрізняються за складом і дією. Для теплої пори року ідеальні безбарвні бальзами з сонцезахисним ефектом, марковані SPF15 або більше. Для зимових морозів і вітрів краще підбирати косметику з поживною дією. Йдеться про продукти з маслом какао, каріте, Ши. Навесні шкіра відчуває нестачу вітамінів, плюс знаходиться під впливом вітру. Губи постійно пересихають, на шкірі з'являються тріщинки і заїди. Тому навесні знадобляться гігієнічні помади з екстрактом календули, ромашки, вітамінами А, С, Е, що сприяють відновленню після зимових випробувань.

АкваМаркет пропонує купити з доставкою гігієнічні помади, виготовлені з натуральних компонентів. 100% оригінальна косметична продукція від провідних виробників. Можливість замовлення онлайн з доставкою по Києву та Україні. Завдяки прямим партнерським відносинам і відсутності посередників наші ціни порадують навіть роздрібних покупців, а при оптовому замовленні ми гарантовано надаємо знижки. Звертайтеся за консультацією, менеджери на зв'язку цілодобово!