Гель для умивання - купити Засоби для вмивання у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (6)

- грн
Сортування: За замовчуванням
хіт
продажу
Garnier, Ексфо Про, 150 мл, Гель для вмивання, Чиста шкіра актив Garnier, Ексфо Про, 150 мл, Гель для вмивання, Чиста шкіра актив

на завтра
Артикул: 29083
Nivea, 150 мл, Гель для вмивання для нормальної шкіри, Освіжаючий Nivea, 150 мл, Гель для вмивання для нормальної шкіри, Освіжаючий

на завтра
Артикул: 13148
Himalaya Herbals, 150 мл, Гель для вмивання зволожуючий з алое
Артикул: 88997

Гель для умивання


Гель - одна з найбільш поширених форм випуску засобів для вмивання. У такій косметиці практично немає компонентів для ущільнення текстури, тому гель для вмивання можна підібрати під будь-який тип шкіри. Очищення епідермісу в домашніх умовах - важливий етап догляду за обличчям. Головна функція даної процедури полягає в очищенні дерми від залишків косметики, шкірних виділень, частинок пилу, відмерлих клітин. Всі ці забруднення блокують пори, стаючи причиною появи прищів, комедінов, а також роблять дерму більш сприйнятливою до інфекцій.

Оригінальний Нівея, Біодерма гель для вмивання має ряд корисних властивостей. Компонентно вони складаються з поверхнево-активних речовин, дія яких доповнюють вітамінні, живильні комплекси, екстракти рослин і навіть лікарські інгредієнти. Сучасна косметика істотно відрізняється від перших продуктів, запропонованих на ринку. Нинішні гелі не містять агресивних компонентів, при цьому здатні глибоко проникати в пори шкіри і очищати їх від забруднень. Також у косметики є знезаражувальні властивості, антисептичний ефект. Регулярне очищення обличчя якісними косметичними засобами допомагає підтримувати здоров'я і молодість шкіри, зберігаючи її квітучий вигляд. Процедури сприяють поліпшенню місцевого кровотоку, підсилюють захисну функцію, перешкоджають появі недосконалостей. Також в числі функцій гелю для вмивання варто відзначити:

  • Прискорення регенерації, швидке загоєння мікротравм.
  • Нормалізація процесу виділення шкірного сала сальними залозами (себорегуляція).
  • Профілактика акне або висипань.
  • Зволоження, живлення шкірних покривів.
  • Зняття запальних процесів.

У магазині АкваМаркет Ви знайдете найбільший в Києві асортимент косметичних засобів, призначених для очищення обличчя. Ми працюємо тільки з перевіреними брендами, які встигли зарекомендувати себе на світовому ринку. Тому пропонуємо купити з доставкою гель для вмивання Гарн'єр, Лореаль, Зелена Аптека, Доктор Санте, Яка за ціною виробника. Онлайн-каталог регулярно поповнюється, в ньому з'являються новинки для комплексного догляду за шкірою будь-якого типу. Антивікові, антисептичні, поживні умивалки з доставкою по Києву та Україні.

Гель для вмивання: як користуватися

Ефективність процедур багато в чому залежить від якості використовуваної косметики. Але не менш важливо знати, як правильно вмиватися гелем для вмивання. Дерматологи рекомендують очищати шкіру двічі на день: вранці і ввечері. Навіщо вмиватися гелем вранці? Все дуже просто. Навіть вночі під час сну наша шкіра продовжує виділяти спебум (шкірне сало). Крім того, в пори потрапляють мікрочастинки пилу з постільної білизни. Саме тому догляд за лицем передбачає обов'язкове умивання двічі в день.

Перед використанням гелю змочіть обличчя проточною водою. Бажано, щоб вона була злегка прохолодною, так як холодна вода звужує судини, а гаряча, навпаки, відразу їх розширює. Нанесіть на долоні трохи гелю і вспіньте його. Нанесіть засіб на шкіру і легкими масажними рухами просувайтеся зверху вниз, від чола до підборіддя. Потім гарненько змийте косметику і промокніть обличчя сухим рушником. Процедура вмивання не повинна затягуватися. Досить 40-60 секунд, щоб добре очистити дерму. Якщо тримати засіб на шкірі довше, він пересушить її.

Види гелю для вмивання по типу шкіри

Нинішні косметичні продукти мають різну дію. Крім очищення вони живлять, дезінфікують, матують, зволожують дерму. Однак головна класифікація гелів для вмивання відбувається за типом шкіри, для якої вони призначені. Продукція випускається для сухої, жирної, комбінованої, чутливої ​​шкіри. Також є омолоджуючі засоби, склад яких розроблений з урахуванням вікових змін. Всі продукти відрізняються по компонентах і дії. Так, гель для вмивання для жирної шкіри містить антибактеріальні речовини, а для сухої - поживні. У складі антивікової косметики присутня гіалуронова кислота, вітаміни, рослинні екстракти, що підвищують тонус. Продукти для чутливої ​​шкіри мають найбільш щадний склад, в якому немає компонентів-алергенів або речовин з агресивною дією.

АкваМаркет - це достаток оригінальної косметики від провідних світових виробників. Тут Вас чекають кращі умови покупки онлайн. Ми гарантуємо високоякісний сервіс і швидкість обробки замовлень. Доступні ціни забезпечуються за рахунок прямих поставок косметики безпосередньо від виробника. При замовленні оптом діє спеціальна ціна. Доставка в будь-який регіон країни здійснюється максимально швидко. Оплата зручними способами, консультація онлайн і допомога у виборі косметики для Вашої шкіри.