ББ крем - купити Крем для обличчя у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

ББ крем


ВВ-крем являє собою універсальний засіб, який поєднує в собі можливості зволожуючого і тонального крема. Косметичний продукт не так давно з'явився на українському ринку, проте практично миттєво викликав фурор. Вдала комбінація декоративних і догляових функцій зробила Бі Бі крем справжнім бестселером. Він не тільки коригує тон обличчя і приховує дрібні недоліки, але і надає зволожуючу, живильну дію на шкіру обличчя. Головні особливості косметичного продукту:

  • Захисні властивості, забезпечені SPF-фільтрами, які входять до складу.
  • Вирівнювання тону шкіри.
  • Заспокійливий ефект, зняття почервоніння і подразнення.

Формула крему може бути доповнена антивіковими, матуючим компонентами, які надають додатковий ефект на певні типи шкіри. Тому якісний ВВ-крем - це універсальний помічник, який замінить відразу кілька косметичних продуктів, починаючи від тонального засобу і закінчуючи сонцезахисним кремом. Тож не дивно, що ця новинка впевнено витіснила з жіночих косметичок звичайний тональний крем, ставши основою базового комплекту декоративної косметики.

Що таке бі бі крем

Спочатку косметичний крем був створений як мультизадачний засіб, здатний економити час дівчат. Однак азіатки (а саме звідти до нас і прийшов ВВ-крем) стали використовувати його в якості тонального, оскільки європейські аналоги були занадто щільними і важкими по консистенції. Тут і криється головна особливість, якою володіє тональний ВВ-крем - легка, практично невагома текстура. У той же час щільності продукту цілком достатньо для того, щоб замаскувати невеликі недосконалості, пігментні плями або почервоніння.

До складу косметики для обличчя входять мінеральні речовини, які пом'якшують грубу шкіру, знімають почервоніння, забезпечують живлення. У продукції є й інші корисні властивості, які обумовлюються компонентним складом. Так, Ви легко знайдете ВВ-крем Гарньер антивіковий з гіалуроновою кислотою, матуючий, з вітаміном С або колагеном. Є продукти, збагачені натуральними маслами, рослинними екстрактами і іншими цінними компонентами. Після нанесення ББ-крему шкіра стає рівною і матовою. Звичайно, така косметика для обличчя не замінить повноцінний догляд (антивікові, сонцезахисні креми або сироватки), однак при щоденному застосуванні може стати корисним помічником в комплексному догляді за шкірою обличчя.

Що значить ВВ, СС, DD, ЕЕ крем

Ви вже розібралися в особливостях продукту і зрозуміли, чим відрізняється ВВ крем від тонального. Однак на полицях магазинів можна побачити і інші види крему з літерним позначенням. Чим вони відрізняються і які особливості їх застосування:

  • СС-крем. Являє собою ефективний коректор з тонуючим ефектом. СС розшифровується як Color Correction - корекція кольору. Подібна косметика не тільки вирівнює тон шкіри, але і приховує судинні сіточки, пігментні плями, почервоніння, сліди акне. Використовується як база під макіяж.
  • DD-крем. Скорочення розшифровується як Daily Defence, що перекладається як «щоденний захист». Головна функція косметичного засобу полягає в посиленні захисних властивостей шкірного покриву. На поверхні крем формує невидиму плівку, яка захищає обличчя від вихлопних газів, смогу, сонячного випромінювання та інших токсичних речовин. Позиціонуються креми як антивікові, але фактично вони не приховують зморшки або інші вікові ознаки. Однак DD-крем буде ефективним превентивним заходом, здатним запобігти передчасному старінню шкіри.
  • ЕЕ-крем. ЕЕ розшифровується як екстра відлущування (Extra Exfoliation). Продукт придуманий спеціально для проблемної шкіри, схильної до появи чорних цяток і камедонів. Об'єднує в собі властивості продуктів для захисту від сонця, боротьби з акне, плямами від постакне. Крем рекомендований для періодичного використання і не підходить для чутливої, тонкої шкіри обличчя.

Де купити оригінальний ВВ-крем недорого

Величезний асортимент бібі кремів азіатського і європейського виробництва Ви знайдете в цьому розділі сайту АкваМаркет. Вибрати відповідний продукт онлайн легко, оскільки кожна позиція має докладний опис із зазначенням складу і вартості. На упаковці є точна інформація, як наносити ВВ-крем на шкіру. Ми зібрали максимально широкий перелік товарів, де знайдеться косметика на будь-який смак і гаманець. Не знаєте, як вибрати ВВ-крем? Зверніться до менеджерів магазину, які швидко підберуть косметику під Ваші потреби. Доставка по Києву і Україні в максимально стислі терміни.