Крем навколо очей - купити Крем для обличчя у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (2)

- грн
Сортування: За замовчуванням

Крем навколо очей


Креми для повік донині викликають гарячі суперечки. Деякі споживачі впевнені, що крем від зморшок навколо очей після 30 років - виключно маркетинговий хід. Насправді в цій області шкіра не потребує особливого догляду, і можна обійтися звичайними косметичними засобами. У той же час саме шкіра під очима зрадницьки видає хронічне недосипання, схильність до стресу або шкідливі звички, в числі яких куріння, алкоголь і навіть зловживання кавою. Виникаючі візуальні недосконалості (припухлості, темні кола, дрібні зморшки) ще більше псують настрій, доставляючи серйозний дискомфорт. Прибрати темні кола під очима допоможе косметика для обличчя. Причому, в кожному конкретному випадку потрібно використовувати спеціальний засіб. Креми володіють різним ефектом, тому їх дія спрямована на ту чи іншу проблему. Так, є крем від набряків, крем від темних кіл, засоби, які надають омолоджуючий ефект або прибирають мішки під очима. І повірте, сучасна косметика набагато ефективніша за народні рецепти. Плюс, нею зручніше користуватися. Взяти крем можна навіть на роботу. Як правило, він маленький і не займає багато місця в сумці.

Особливості шкіри навколо очей

Необхідність використання спеціальної косметики легко зрозуміти, якщо розібратися в особливостях нашого організму. Шкіра навколо очей в 6 разів тонше, ніж на інших ділянках обличчя. У цій області практично немає сальних і потових залоз, низький вміст колагену і еластину, що впливає на пружність і підтягнутість. Проблем додає і той факт, що підшкірно-жирова клітковина у очей більш рихла за своєю структурою. Отже, результат агресивного впливу зовнішнього середовища або результат вікових змін тут проявиться в першу чергу. З роками в цій області шкіри сповільнюється синтез білкових волокон і гіалуронової кислоти, клітини регенерують не так інтенсивно. Шкіра втрачає тонус, стає ще більш пухкою, з'являються зморшки.

Саме тому після 30 для цієї зони потрібен окремий крем, який забезпечить шкірі комплексний догляд і відновлення. Звичайна косметика щільніша за текстурою і не призначена для використання на делікатних ділянках. Крем для шкіри навколо очей - ефективний спосіб зберегти молодість і здоровий вигляд епідермісу, усунувши такі проблеми, як кола або мішки під очима, мімічні зморшки, надмірна сухість шкіри навколо очей.

Кращий крем навколо очей

Кожен тип шкіри має свої особливості, так само як і кожен віковий період визначається своїми змінами. Після 30 крем навколо очей виконує легку зволожуючу функцію, тоді як після 40 потрібно використовувати більш концентрований гіалуронової крем. Після 50 шкіра потребує додаткового омолоджуючого догляду, який буде гальмувати процес старіння і перешкоджати появі недосконалостей. Тому хороший крем для повік вирішує як мінімум чотири завдання:

  • Зволожує. Топові бренди, такі як L'oreal, Dr.Sante, Зелена аптека збагачують косметичні засоби гідратуючими речовинами, які затримують воду в клітинах шкіри і перешкоджають втраті вологи.
  • Покращує лімфоток і кровотік. Це сприяє зниженню набряклості, нормалізує колір шкіри, усуває ненависні мішки і темні кола під очима.
  • Охолоджує. Крем навколо очей з охолоджуючим ефектом також ефективний в боротьбі з набряком і мішками.
  • Живить. Оскільки після 30 сповільнюється природний синтез ліпідів, білкових волокон, поживні речовини, що входять до складу крему, покращують захисні властивості шкіри повік і підтримують її тонус.

Де купити крем навколо очей в Києві

Інтернет-магазин АкваМаркет відібрав для Вас якісну і оригінальну косметику для догляду за делікатними ділянками шкіри обличчя. Кращі креми для повік, вироблені топовими брендами, відомими у всьому світі. Якісні креми для шкіри навколо очей Лореаль, Гарн'єр, Доктор Санте володіють легкою текстурою, прекрасно вбираються, не залишають відчуття липкості або стягнутості шкіри. Величезний асортимент продукції дозволить підібрати уходовой засіб для будь-якого типу шкіри. Антивікові, живильні, зволожуючі креми, флюїди, гелі з доставкою по всій Україні. Пам'ятайте про те, що ефективність засобу залежить ще і від того, як правильно наносити крем навколо очей. Завдяки масажним рухам можна поліпшити мікроциркуляцію, знизити набряклість і прибрати темні кола, підвищивши результативність використання косметики.

Якщо Ви не знаєте, як вибрати крем для повік, наші менеджери охоче прийдуть на допомогу. Консультації по телефону, допомога у виборі крему і оформленні замовлення. Звертайтеся, наш коллбек центр працює цілодобово.