Денний крем - купити Крем для обличчя у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (10)

- грн
Сортування: За замовчуванням
L'Oreal, Тріо Актив, 50 мл, Крем денний, Вік експерт 45+
Артикул: 29139
L'Oreal, Тріо Актив, 50 мл, Крем денний, Вік експерт 55+ L'Oreal, Тріо Актив, 50 мл, Крем денний, Вік експерт 55+
Артикул: 29137
Dead Sea, 50 мл, Крем для обличчя, денний, з гіалуроновою кислотою

на завтра
Артикул: 58440
L'OREAL Revitalift Filler, 50 мл, Крем денний антивіковий L'OREAL Revitalift Filler, 50 мл, Крем денний антивіковий L'OREAL Revitalift Filler, 50 мл, Крем денний антивіковий

на завтра
Артикул: 29088
L'OREAL, 50 мл, Крем денний антивіковий, Вік Експерт 65+ L'OREAL, 50 мл, Крем денний антивіковий, Вік Експерт 65+

на завтра
Артикул: 29134
L'Oreal, Вік експерт, 50 мл, Крем денний, Тріо Актив 35+ L'Oreal, Вік експерт, 50 мл, Крем денний, Тріо Актив 35+

на завтра
Артикул: 29143
Mixa, 50 мл, Крем для обличчя, Денний, Інтенсивний, зволожуючий

на завтра
Артикул: 30000
Nivea Q10 Plus, 50 мл, Крем Нівея проти зморшок, зволожуючий, денний

на завтра
Артикул: 41008

Денний крем


Красива, здорова шкіра обличчя - це не тільки вдала комбінація генів, але і грамотний щоденний догляд. Практика показує, що Ви дійсно можете добитися досконалого стану шляхом підбору грамотного догляду, головним пунктом в якому є денний крем для обличчя. Він захищає шкіру з ранку до самого вечора, перешкоджаючи негативному впливу факторів навколишнього середовища. Денні креми - це збалансована база під макіяж, а також захист від шкідливого впливу зовнішнього середовища. Особливості його дії полягають в тому, що крем денний націлений на зволоження, тоді як нічні креми найчастіше мають поживні властивості. Отже, денні засоби легші за консистенцією, вони не жирні, легко вбираються і не залишають липкого шару. На 60-80% такої крем для обличчя складається з води, яка і надає зволожуючу дію. Якщо консистенція засобу буде більш щільною, макіяж просто «попливе», а шкіра швидко стане жирною.

Здавалося б, все досить просто, але на ділі це не так. Є маса косметичних продуктів, розрахованих на різні типи шкіри, і вони вирішують різні завдання. Це істотно ускладнює вибір. Але ми підкажемо, як правильно підібрати крем для обличчя і як зробити його застосування максимально ефективним.

Денний крем для обличчя та його склад

Денні та нічні креми істотно відрізняються щодо компонентного складу, що кардинально розділяє особливості їх дії. Для того, щоб вирішити поставлені завдання, виробники додають в денний крем активні зволожуючі компоненти. Наприклад, гіалуронова кислота запобігає зневодненню дерми, відповідно, допомагає шкірі утримувати вологу. Аналогічним чином діють і деякі рослинні екстракти.

Щоб протистояти фотостарінню шкіри, краще підібрати денний крем з СПФ. UV-фільтри захищають від шкідливого впливу ультрафіолету. Тому практично всі денні креми Лореаль, Нівея, Мікса містять UV-фільтр з показником не нижче 15.

Обов'язково додають до складу вітаміни А, С, Е, F. Ретинол (вітамін А) відновлює еластичність шкіри і перешкоджає утворенню зморшок, вітамін С активізує обмінні процеси і діє як антиоксидант. Вітамін F має зволожуючу дію і запобігає лущенню. Завдяки вітаміну Е шкіра захищена від зовнішніх впливів.

Також часто виробники збільшують ефективність косметики завдяки використанню ліноленової і олеїнової кислот, які виконують бар'єрні функції.

Денний крем для обличчя і його види

Щоб підібрати підходящу косметику, варто визначитися з деякими нюансами. Перший з них - тип шкіри. Денні креми, як і нічні, випускають для жирної та комбінованої, а також для сухої шкіри. Перші відрізняються легкою консистенцією і матуючим ефектом, другі більш насичені за текстурою, тому доглядають за надмірно сухою дермою.

Класифікують денні креми по їх дії. Є продукти, які вирішують ті чи інші завдання. Вони допомагають впоратися з конкретною проблемою, властивою певному типу шкіри. Отже, Ви можете купити такі види косметики:

  • Зволожуючий крем денний. Бореться з ознаками зневоднення. Володіє потужною гідратуючий дією, доставляє в клітини шкіри вологу, формує захисну плівку, яка перешкоджає випаровуванню води.
  • Антивіковий крем денний. Головна місія такого продукту - ефективна дія проти зморшок. Крем протистоїть старінню шкіри, стимулює обмінні процеси, захищає шкіру від вільних радикалів, уповільнюючи окислювальні процеси в клітинах. Підбирають крем під певний вік, оскільки на кожному етапі шкіра потребує тих чи інших дій. Якщо регулярно користуватися антивіковим кремом, можна скоротити глибину зморшок навколо очей і вираженість пігментації. З якого віку треба користуватися кремом краще уточнити у косметолога, оскільки кожен випадок індивідуальний. В середньому, такі продукти починають використовувати з 25 років.
  • Поживний крем для обличчя денний. Перешкоджає сухості, стягнутості, зневодненню. Завдяки поживними компонентами крем запобігає передчасному старінню, перешкоджає появі перших зморшок.

Як правильно наносити крем

Недостатньо просто використовувати крем. Потрібно зробити його одним з етапів щоденного догляду: очищення, тонізація, зволоження. Тому перш, ніж нанести денний крем, вмийтеся пінкою або іншим засобом. Потім використовуйте тонік або лосьйон, який відновлює pH-баланс після вмивання. Останній штрих - денний крем. Вам знадобиться невелика кількість засобу. Розітріть його на долонях і нанесіть на шкіру обличчя рухами, поки косметика повністю не вбереться. Далі можна приступати до макіяжу.

В інтернет-магазині АкваМаркет Ви можете купити денний крем онлайн з доставкою по Києву та Україні. В наявності косметика, схвалена дерматологами. Денні креми Nivea, Mixa, L'oreal, виготовлені з якісних інгредієнтів. 100% оригінальна косметика в широкому асортименті. Повний каталог продукції за доступними цінами доступний цілодобово, замовлення приймаються онлайн і по телефону.